t730sh
Üye
Siyah yapılınca soyuluyordu. Mecbur kaldılar biraz
o zaman soyulmaaya karsı dayanıklı yapcaklardı. okadar para ödüyoruz yani en ufak bi soyulma olsa insanın ici gidio
Siyah yapılınca soyuluyordu. Mecbur kaldılar biraz
Eğer soyuluyor ise yazık o parayao zaman soyulmaaya karsı dayanıklı yapcaklardı. okadar para ödüyoruz yani en ufak bi soyulma olsa insanın ici gidio
yok bee siyah karizma duruyodu baya havalı duruyodu. diğerleri fısheralde i6 yı beklicem
![]()
aynenBence beyaz daha hoş duruyordu. Kişiye göre değişir tabi...

aynen. 5s dede oluyormu acaba ?Renk zevk meselesi. Beyaz spor ve şık, siyah ise gizemli ve karizmatik. 2.el 5 alma fikrim var ve renk önemli değil ikisi de güzel ama siyahın soyulmaması için çaba harcamak yerine beyaz kullanmayı yeğlerim.
aynen. 5s dede oluyormu acaba ?
evet s4 beni androidten soguttu.HTC ney? HTC One güzel cihazdı, One Max çıkacak daha güzel bir cihaz(belki tanıtılmıştır, benim haberim yoktur). Ama son yorumlarınızdan anladığım kadarıyla androidle bir derdiniz var. Ha direk soruyorsanız htc almaya değer mi diye? Değer.
tablet gibiymiş one max 
evet s4 beni androidten soguttu.
htc maxi sordum ? güzele benziyor tasarım
O da büyük.
Ben Z1 düşünüyorum kendimeO da büyük.
Anladığım kadarıyla bütçe sorununuz yok ya da yurtdışında getirteceksiniz ama iphone 5S alma imkanınız var. Eğer varsa alın. En mantıklı tercih olacaktır. Hem ekran boyutu normal, ne büyük ne küçük hem performansı iyi, bir eksiğini göremiyorum. Aklıma gelen iki sıkıntısı kullanıcı kısıtlıyor (android gibi açık değil, bu da sıkıntı sayılmaz kişiye göre değişir), diğeri de fiyatı (bu da kişiye göre değişir tabi). Elle tutulur bir eksisi yok gibi![]()

onada bakmıstım da onunda marka sorunG2 var ekranı büyük ama Z1e göre daha narin durabilir.
lg tanınmamıs fazla