Tavsiye Iphone5 Kullanıcısıyım Satmak Zorundayım 520 Düşünüyorum Yardımcı Olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
520 yerıne 620 al arada fark var ozellıklede ekran
620 ekranı küçük bence 620 almaması lazım iphone 5 ten sonra küçük ekran çok kötü olur en azından aynı ekran boyutunda 520.:D.

walker58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım iki şey daha söylemek istiyorum. Bir; şarj senin için önemliyse L720 çok çok iyi olur senin için. İki, iki gün sonra yani Salı günü Nokia'nın etkinliği var. Beklemeni öneririm.

etkinlik derken kardeşim ? ne tür bi etkinlik bu ? biraz bilgi verebilirmisin bilgin varsa ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yeni cihaz tanıtım larini gerçekleştirilen bir konferans

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Gmd öneririm arkadasim tüm bu saydiklarini sorunsuzca yaparsın

serecans

serecans

Üye
kardeşim 620 kullanıyorum sorun da yaşamadım ekranı biraz küçük valla ben face whatsapp biber olsun hiç bildirim sorunu yaşamıyorum bazen face de oluyor ama gerisi gayet iyi kamerası sesi oldukça tatmin edici gayet stabil uygulamalar da zaman geçtikçe iyileşiyor wp8 kullandığın zaman sende memnun olursun merak etme

kursat99

kursat99

Üye
etkinlik derken kardeşim ? ne tür bi etkinlik bu ? biraz bilgi verebilirmisin bilgin varsa ?
Sen salı günü sabah saat 10 da forumda ol yeter. Ali Kemal Abimiz (papakudioflu) her şeyi anbean anlatıyor :D Elleri dert görmesin :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
anladığım kadarı ile size nakit para lazım ama bi arkadsaşın dıscovery tavsiyesini es geçme cihaz gayet başarılı emin ol pişman olmayacaksın

Üst Alt