Tavsiye Iphone5 Kullanıcısıyım Satmak Zorundayım 520 Düşünüyorum Yardımcı Olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

walker58

Üye
    Konu Sahibi
Iphone5 Kullanıcısıyım Satmak Zorundayım 520 Düşünüyorum Yardımcı Olurmusunuz
arkadaşlar iphone5 kullanıyorum . maddi sıkıntıya girdim satmak zorundayım . lumia 520 düşünüyorum . bana lazım olanlar şunlar ;

whatsapp , viber , tango , navigasyon , facebook , twitter , soundcloud.. gibi uygulamaları sorunsuzca kullanabilirmiyim ? bazılarından whatsapp e girince 5 dakkada ısınıyor gibi olumsuz duyumlar aldım aydınlatırsanız çok sevinicem çok acil telefon bulmam lazım kendime. şimdiden çok teşekkürler.
ısınıp kapatmak zorunda kalıyorsun falan dediler. bide aktif olarak internet kullanıcısıyım evde pek bulunmuyorum . iphone5 in şarjı 3 saat gidiyodu ona göre kıyaslayarak bunun şarjı ne kadar gider benim kullanımıma göre ?

muratangin

Üye
whatsapp kurarsın biraz bildirim sorunu var.
viber iyi
tango ne yazıkki yok
navigasyonu 10 numara hiç sıkıntı yaşamazsın
facebook sorunlu
twitter iyi
sc iyi
ısınma uzun sure oyun oynayınca oluyor bende ama bilemiyorum

walker58

Üye
    Konu Sahibi
oyun falan hiç oynamıyorum ben . o sıkıntı değil . iphone5 den sonra kullanımda pişman olurmuyum diycemde kesin olucam orasından eminim yani eşsiz bi telefonu bırakmak . hiç içime sinmiyo ama lanet olsun parasızlık işte :O :(

peki ya 620 ? onda da aynı sorunları yaşarmıyım ? bildirim sorunları falan ?

PureFood

PureFood

Üye
sorunlar telefonla alakalı değil maalesef.

kursat99

kursat99

Üye
sana bazıları demiş ya telefon çok ısınıyor kapatmak zorundasın diye baya sallamışlar. Ben 520 kullanıyorum ve o kadar ısındığını bir Uno Friends oynarken birde 3G açık ve internet paylaşımından 3 kişi senin telefona bağlanırken sende oyun oynadığın zaman gördüm. Yoksa arkadaşım Whatsapp tan falan telefonun çok ısındığı yok. Hafif derecede kesinlikle eli rahatsız etmeyecek derecede ısınıyor benim telefon.

walker58

Üye
    Konu Sahibi
canım o kadar iphone5 de ısınıyor ona lafım yok ben sadece doğruluğunu öğrenmek için söyledim. da işte uygulamalarda sorunlar olması kötü :(

umutgidik

umutgidik

Üye
IOS'tan Wp 8'e geçipte bu sisteme alışmak biraz zamanını alabilir özelliklede uzun zamandır IOS kullanıyorsan. Uygulamalarda bildirim sorunu maalesef mevcut zamanla düzelecektir elbet ama ilk zamanlar wp8 senin beklentilerini bu anlamda karşılayamayabilir. L520/620 gayet iyi telefonlardır

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardes ınsallah kısa surede eskı durumuna donersın ınsallah 520 guzel ama ıste sana yetmez dıscovery almalısın

turbocore35

turbocore35

Üye
520 al bncede bnde kullnıyrm 925 te kullanıyorum ama ısınnmıyo o kadar çok
kardes ınsallah kısa surede eskı durumuna donersın ınsallah 520 guzel ama ıste sana yetmez dıscovery almalısın
ios we wp 8 den androide geçmek pişmanlıktır heleki çin malı gibi bilinmedik bi markaya

walker58

Üye
    Konu Sahibi
çin malı falan hikaye onlara hiç bulaşmam , kendime hakaret etmiş olurum o derece :D lumia konusunda kararsızım gidip bi satış temsilcisiyle falan konuşayım bilgi alayım teşekkürler . yine yardımcı olmak isteyen olursa cevaplarınızı her zaman bekliyorum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
520 alırsan alışmak biraz zor olur ama olur :D

walker58

Üye
    Konu Sahibi
bide son bi sorum var . hattım kesik sadece chip kısmı var. bu telefonlara giriş nasıl ?

q0nzalez

q0nzalez

Üye
520ninki normal micro sim diye hatrlıyorum. Farklı yni iphone 5den. Yanlşsam arkdşlr dzeltsn.

walker58

Üye
    Konu Sahibi
evet nano. şu sadece chip i kalacak sekilde kesiyolarya öyle.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşım yukardaki mesajında satış temsilcisi ile konuşayım demişsin ama bence onlara bulaşma bile. Gerek forumda gerekse yaşayarak öyle şeyler gördüm ki: 520 de tek çekirdek var diyeni mi aramazsın, yok 520 de Bilen Göz çalışır diyeni mi aramazsın hatta WP nin Nokia ya ait olduğunu söyleyeni mi aramazsın her türlüsünden var bu temsilcilerde ben mümkün mertebe bunlardan uzak durmanı tavsiye ederim.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
sim'i halledersin 2 saat çinde çıkarıyolar.
tango yok.
whatsappda hiç bir sıkıntı yok aktif whatsapp twitter kullancıyım.
twitterda bildirim sorunu ara ara oluyo (telefonda-eposta bölümüne twitteri direkt tanıtırsan hiç bir sorun yok) alternatif çok bildirim sorununu dert etme :)
520 kullanmadığım için ısınma olur mu bilmiyorum fakat 620'yide bi gözden geçir derim.
telefon yavaş değil yani sistem kesinlikle yavaş değil o yönden dert etme en alt cihaz bile yani 520 bile stabil çalışıyo ;) lumia ayrıcalıktır :P

ÖEY

ÖEY

Üye
Hattın Turkcell ise TİM'e gidip yeni simkartı 5 dakika içinde çıkartıp kullanmaya başlayabilirsin. Diğer konularda arkadaşlar gerekeni yazmış zati :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
520 yerıne 620 al arada fark var ozellıklede ekran

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşım iki şey daha söylemek istiyorum. Bir; şarj senin için önemliyse L720 çok çok iyi olur senin için. İki, iki gün sonra yani Salı günü Nokia'nın etkinliği var. Beklemeni öneririm.

Üst Alt