iphone4s lumia920 image stabilizasyon testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone4s lumia920 image stabilizasyon testi

Bdigimiz gibi artik lumia920 tanitildi ve rakipleriyle hergun bir karşilaştirma yarişi icinde olucak. Burun bu vedo da onlardan birisi. Lumia920 iphone 4s'ten bariz bir şekilde daha başarili.

[video]http://m.youtube.com/#/watch?v=_GgV2GxFd4c[/video]

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve m542tf

m542tf

m542tf

Üye
Ali benmi yanlış izledim ama burda samsung sound felan var Lumia yada İphone yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BiRinci link hatali olmus dogru linki konuya ekledim.

m542tf

m542tf

Üye
Güzelmiş sevdim bunu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sanırsam bunlar iki telefonla ayrı ayrı çekilmiş. Video çekimi sarsıntı azaltmada lumia 920. Ekran kalitesi gene lumia 920 :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet nokia bu sefer gercekten cok başarili bir cihaz uretmiş.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Türe

Türe

Üye
Evet iPhone fazla titremis :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ama zaten iPhone ta ne zaman çıktı Apple'a bu kadar da yüklenmeyin lütfen:D

• Beğen
Tepkiler: n000k

MaxipmaN

Üye
iphone yanında takoz gibi durmuş

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
5 çıkınca onunla da karşılaştırılır

amcalu1

amcalu1

Üye
Iphone u bilerek sallamışlar gibi duruyor bende 920 almayı düşünüyorum ama kamera ya fazla önem vermem

Türe

Türe

Üye
Bir daha izledim fakat gerçekten bu kadar titreme olmuyor biraz kasıt var :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu tur videolarda tamamen tarafsiz karsilastirma beklememek lazim. Bu yuzden net karsilastirmalar icin cihazlarin cikmasini beklemek lazim. Ama lumia920nin kamera konusunda bir ustunlugu olacagi kesin gibi gozukuyor.

Türe

Türe

Üye
Bu tur videolarda tamamen tarafsiz karsilastirma beklememek lazim. Bu yuzden net karsilastirmalar icin cihazlarin cikmasini beklemek lazim. Ama lumia920nin kamera konusunda bir ustunlugu olacagi kesin gibi gozukuyor.

Oradi bariz de abi ben iphone 4 ile bile video cekerken bu kadar titreme olmuyor yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Oradi bariz de abi ben iphone 4 ile bile video cekerken bu kadar titreme olmuyor yani

Ama ben video seyrettim adam lumia920yi bariz bir sekilde salliyor ve video cekiyor goruntu de oldukca iyi cikiyordu.

Türe

Türe

Üye

Ama ben video seyrettim adam lumia920yi bariz bir sekilde salliyor ve video cekiyor goruntu de oldukca iyi cikiyordu.

Ben kotuledigimden degil abi actigim konuya bir bak yakindan inceleme diye adam sallayarak resim cekiyor ama cok kaliteli rrsim cekiyor 920

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
youtube da bi video izledim iphone4s ile lumia920 video çekimi. 4s daha netti pc geçince ekleyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt