Metalist_Angel
Üye
ekşi'de iphone için "beyaz rengi çok güzel" yazdım anında zamanın ötesine gönderdiler. Nokia'nın dediği gibi: "don't fight, switch."Valla bana cogu kisi ozentilik yuzunden aliyomus gibi geliyoandroidde her butceye uygun telefon var

Bence alanların yarısından çoğu gösteriş için alıyor. Stabil,hızlı,ekranı kaliteli,daha basit arayüzü vs. Var diye alımıyorlar.. İphone mu? Al abi.Al havan olsunn![]()

. Aldı eline baktı bende o aralar baya cdw mod falan yapıyordum oyunlara programlara baktı falan kaça aldın dedi 600 dedim. Arkadaşa sordu 1800 dedi sonra arkadaşın eline geri verdi 3 katı para vermişin telefonda hiç birşey yok dedi aldı eline soundhounddan yabancı şarkıları dinletip indirdi iphone istese katlayacak ama kullanmayı bilmiyorki jailbreak dedim programmı o dedi bunlar gösteriş için alanlar işte 
herkes degil ama cogu boyle benim iphone um yok ama suan biri istese telefonunu alip jb atarim ama adam daha makineyi tam cozememis elinde sus diye duruyo ben ozel universiteddyim herkeste bi iphone var onu blackberry takip ediyo sonra android namina s3 var ardindan lumia ve en son diger android teller 
Ben 2 senedir iPhone kullanıyorum. Android telefonlardan çok daha kolay kullanıma, güzel bir tasarıma ve hızlı bir işletim sistemine sahip. Birde sağlam kasa var.

abi yeme bizi ya kolay kullanma ne abi bu zamanda daha telefonlardan anlamayan kaldimi hele sen maxicep cisin nsl anlamiyon diger telefnları![]()
aynenOpenSourcesizler güncelleme alamıyor olacaksınız Android cihazlara unofficial olarak çıkıyor olacak
![]()
bizde herşey açık onlarınki kapalı kutu