iphone

Sponsorlu Bağlantılar

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
iphone
Iphonenun arayuzunu sevmiyorum o ayri meselede niye herkesin elinde sanki belediye dagitmis gibi iphone var ucuz biseyde degil zaten hepsi birbirine benziyo 4 mud 4s mis kucuk ekran tek guzel yani hizi alete kstabilecegin pek biseyde yok niye bu kadar moda oldu bu telefon?

creeper

creeper

Üye
hızlı, takılma vs. olmuyor, birkaç ay içinde şişip kasmaya başlamıyor, ne kadar dolu olursa olsun hâlâ ilk aldığın gün gibi yağ gibi akıyor. Ayrıca aynı uygulamalar ios'da daha görsel efektli ve stabil vs. Ve kendi adıma konuşacak olursam, diğer sistemlerde garageband gibi şaheser bir uygulama da yok. Çok fazla oyun var, marketi çöp değil her uygulama test edilerek alınıyor. Virüs bulasacak derdi yok. Şekli de çok şık, ayrıca en pahalı telefon da değiller iphone 5'ten dahi daha pahalı android telefonlar var piyasada.

- - - Eklendi - - -

bir de millet bugünlerde iphone kullananlara aşırı takmış ha :D ekşi'de iphone için "beyaz rengi çok güzel" yazdım anında zamanın ötesine gönderdiler. Nokia'nın dediği gibi: "don't fight, switch."

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Valla bana cogu kisi ozentilik yuzunden aliyomus gibi geliyo :D androidde her butceye uygun telefon var

creeper

creeper

Üye
Valla bana cogu kisi ozentilik yuzunden aliyomus gibi geliyo :D androidde her butceye uygun telefon var

Haklısın fakat Düzgün bir deneyim için en üst seviye android cihazları almak gerekiyor ki iphone'dan bile pahalılar. Iphone'ları da gösteriş için alan da az değil. Ama gerçekten o cihazdan faydalanmak için alanların hakkını yemeyelim. :)

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Mesela bizim okuldakilerden ornek veriyim adam makinayi kullanmayi bilmiyor ben hic elime almamistim ama bi baktim cozmem pek uzun surmedi cem yilmaz diyo ya elindeki alette aya cikacak teknoloji var diye aynen oyle :D bide s3 ler var tabi onlarda durum daha kotu

Legendary.

Legendary.

Üye
Bence alanların yarısından çoğu gösteriş için alıyor. Stabil,hızlı,ekranı kaliteli,daha basit arayüzü vs. Var diye alımıyorlar.. İphone mu? Al abi.Al havan olsunn :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ios candır :) stabilitesi, basit arayüzü ve marketi ile beni benden alıyor:gul:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi sahsen ben her seyi en ince ayrintisina kadar kurcalarayan,faydalanan birisi olarak.Elimdeki az imkanlarla bile bir seyler yapabiliyorum.Ama gercekten Apple farki her yerde ortada

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
3 kişiyiz bende c6–01 arkadaşta iphone var arkadaş şarkı indirmek için benim teli istedi. İphone'u olan arkadaştan istedi internetim yok dedi düşünün :). Aldı eline baktı bende o aralar baya cdw mod falan yapıyordum oyunlara programlara baktı falan kaça aldın dedi 600 dedim. Arkadaşa sordu 1800 dedi sonra arkadaşın eline geri verdi 3 katı para vermişin telefonda hiç birşey yok dedi aldı eline soundhounddan yabancı şarkıları dinletip indirdi iphone istese katlayacak ama kullanmayı bilmiyorki jailbreak dedim programmı o dedi bunlar gösteriş için alanlar işte :)

• Beğen
Tepkiler: Dede

Samet.25

Ben herkesin ozenti oldugu icin aldigini sanmiyorum bazi liseliler haric .d kimse ozenti olsun diye o kadar para vermez

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Mad eagle a katiliyorum :) herkes degil ama cogu boyle benim iphone um yok ama suan biri istese telefonunu alip jb atarim ama adam daha makineyi tam cozememis elinde sus diye duruyo ben ozel universiteddyim herkeste bi iphone var onu blackberry takip ediyo sonra android namina s3 var ardindan lumia ve en son diger android teller :D

fk555897

fk555897

Üye
Ben 2 senedir iPhone kullanıyorum. Android telefonlardan çok daha kolay kullanıma, güzel bir tasarıma ve hızlı bir işletim sistemine sahip. Birde sağlam kasa var.

yunus4554

yunus4554

Üye
Ben 2 senedir iPhone kullanıyorum. Android telefonlardan çok daha kolay kullanıma, güzel bir tasarıma ve hızlı bir işletim sistemine sahip. Birde sağlam kasa var.

abi yeme bizi ya kolay kullanma ne abi bu zamanda daha telefonlardan anlamayan kaldimi hele sen maxicep cisin nsl anlamiyon diger telefnları :D

fk555897

fk555897

Üye

abi yeme bizi ya kolay kullanma ne abi bu zamanda daha telefonlardan anlamayan kaldimi hele sen maxicep cisin nsl anlamiyon diger telefnları :D

Yalnız farkettiysen telefondan anlamıyorum demedim. Android telefonlar daha karmaşık oluyor. O yüzden iOS işletim sistemini tercih ettim. Oyunları Android işletim sistemli çoğu telefondan daha iyi kaldırıyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
OpenSource :D sizler güncelleme alamıyor olacaksınız Android cihazlara unofficial olarak çıkıyor olacak :D

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
OpenSource :D sizler güncelleme alamıyor olacaksınız Android cihazlara unofficial olarak çıkıyor olacak :D
aynen :) bizde herşey açık onlarınki kapalı kutu

- - - Eklendi - - -

MaxipmaN

Üye
mağazada bişey bulamıyom ben ya herşey paralı kardeşime oyun indirelim diyoz bakıyoz paralı çıkıyoz mağazadan

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
iphone damı

MaxipmaN

Üye
hangi oyunu istediysek hepsi paralı çıktı bari zombies vs plants paralı olmasaydı o da paralı

Üst Alt