iPhone X'lerin ekranında yaşanan sorunlar kabul edildi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone X'lerin ekranında yaşanan sorunlar kabul edildi
iPhone serisinin 10. yılına özel olarak geliştirilen iPhone X modelinin çerçevesiz OLED ekranında görülen problemler, firma yetkilileri tarafından resmi olarak doğrulandı.


Cupertino merkezli akıllı cep telefonu üreticisi olan Apple'ın, iPhone serisinin 10. yılına özel olarak geliştirdiği iPhone X modelinde görülen problemlerden ötürü başı ağrımaya devam ediyor. Satışlarına 3 Kasım itibariyle başlanılan akıllı telefon modeliyle ilgili kullanıcılar birçok farklı şikayetler raporlanırken, bu şikayetlerin çözümü içinde Apple belli başlı çalışmalarını sürdürüyor.

iPhone X modelinde kullanıcıların yaşadığı en önemli problemler arasında ekran sıkıntısı gözlemlenirken, en çok raporlanan hata ise soğuk havalarda cihazın ekranının çalışmaması olarak gösteriliyor. 0 santigrat altındaki havalarda dışarı çıkan kullanıcılar, dışarı çıktıktan sonra 2 dakika geçtiğinde ekranın parmak dokunmalarına tepki vermediğinden söz ediyor.

Raporlanan sorunla ilgili çalışmalara başladığını doğrulayan ve yaşanan problemin doğru olduğunu belirten Apple firması, gerçekleştirdiği açıklama da ise durumu şöyle izah ediyor; ''Aldığımız raporların sonrasında sağladığımız incelemelerle birlikte, iPhone X ekranının sığuk ortamlara hızlı geçiş yaptığında tepki vermemeye başladığını farkettik. Ekran 10 saniyelik süre zarfı sonrasında yeniden kendine gelip çalışabiliyor. Ancak bu sorunu bir yazılım güncellemesiyle birlikte gidermeye çalışacağız.''

iPhone X'in yaşadığı ekran sorunu sadece bununla sınırlı kalmazken, OLED ekranlarda yeşil çizgi problemlerinin görüldüğü de belirtiliyor. Yaşanan bu yeşil çizgi problemi de iPhone X sahibi olan bir çok kullanıcı tarafından doğrulanırken, Apple bu konu hakkında ise henüz resmi bir açıklama gerçekleştirmiş değil.
iPhone X'lerin ekranında yaşanan sorunlar kabul edildi
 


Üst Alt