iPhone X Plus konsept videosu paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone X Plus konsept videosu paylaşıldı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akıllı telefon üretiminin Cupertino merkezli ismi olarak karşımıza çıkan teknoloji devi Apple, çerçevesiz OLED ekranlı yeni modellerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. iPhone X'te yaşanan başarısızlığa rağmen yoluna çentikli ekrana sahip modellerle devam edecek olan firma, 2018 yılında üç farklı iPhone modeliyle karşımıza çıkmayı planlıyor.

Bu modellerden birisinin iPhone X'in güncellenmiş sürümü olarak karşımıza çıkması beklenilirken, diğer modelinde 6.5 inç genişliğindeki OLED ekranlı iPhone X Plus modeli olacağı düşünülüyor. Sonuncu modelinde daha ekonomik bir çerçeve içerisinde geliştirilmesi beklenilirken, 6.1 inç genişliğindeki LCD ekran üzerinde şekilleneceği düşünülüyor. Yani son sızıntı raporlarına baktığımızda Apple'ın iki OLED ekranlı iPhone modeli ve bir LCD ekranlı ekonomik model geliştirmekte olduğuna kesin gözle bakıldığı söyleyebiliriz.

Raporda yer alan bir kaç detaya göre cihazların gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekleri olacağı belirtiliyor. Bu noktada ortaya çıkan tüm iddiaları ele alan tasarım uzmanı Lee Gunho'nun altın renkli 6.5 inç iPhone X Plus modeline ait konsept videosu hazırladı.

Öte yandan iPhone X Plus modeline ait ortaya çıkan en çok çarpıtıcı konununda çift SIM kart desteği olduğunu belirtebiliriz. Bakalım yeni nesil iPhone X modelleri gerçekten belirtildiği gibi bu desteği içerecek mi? Bekleyip, göreceğiz...
 


Üst Alt