G3 İsveç te satışa cıktı mı uygun fiyatlı mıdır s5 de gelebilir o iyi mi bide m8 ne kadardır yük olmak istemiyorum acıkcası
Şu an ön sipariştedir G3 2 hafta sonraya çıkar orada da. G3 varken S5 isteme derim. HTC One M8 ise boomsound gibi ses özellikleri var.O senin tercihlerine uyuyorsa onu da isteyebilirsin derim.Z2'ye bakmanıda tavsiye ederim güzel telefon tercihlerine göre onu da tercih edebilirsin. Bu dediğim telefonlar Almanya fiyatları olarak aynı aralıktalar İsveçte de öyledir diye düşünüyorum. Ayrıca G3 iki versiyondan oluşmakta birisi 16gb hafıza 2gb ram diğeri ise 32gb hafıza 3gb ram bulunmakta. İkisinin arasındaki fiyat farkı 50 Euro gibi bir şey oluyor genelde. Eğer çok oyun oynarım diyorsan 3gb ram li versiyonu isteyebilirsin. Z2'de de 3gb ram bulunmakta. S5 ve One M8'de 2gb ram bulunmakta ama s5'İn gereksiz yazılımları artıları olduğundan dolayı bir süre sonra yavaşlamalar olacaktır. Şu an için 2gb ram bile çok yeterli fakat ben telefonu uzun süre kullanacağım diyorsan tercihini 3gb ramli telefonlardan yana da yapabilirsin. Sonuç olarak Android cephesinde G3,M8 veya z2 al derim.
iPhone da çok güzel oyunları olsun sosyal ağlar olsun çok kaliteli. Ayrıca güncelleme desteği uzun olur bayağı bir kulllanırsın yani. Stabilite sorunuyla karşılaşmazsın. Bir de şu artıları var bana göre sana göre olmayabilir ama mesela 2.el fiyatı çok düşüş yaşamaz ileride satmak istediğinde en az zarara gireceğin telefondur. Bence S5 haricinde diğer android telefonlara firma üreticisi haricinde kılıflarını az bulursun nereye gidersen orada iPhone kılıfları bulabilirsin. Bu sana göre bir artı olmayabilir ama söylemek istedim. Fazla özelleştirmeye önem vermiyorsan alabilirsin. Karar senin.