sWatKinG*
Üye
İphone kullanmadan nasıl böyle dersinbence 5800 yerini hç bir telefon tutamaz.Ben almayı planlıyorum
Kardeş Alıcaksın 4-5 Ay Sonra Pişman Olucaksın ( Ama Eğer Sakin Biriysen Telefonla Çok İlgilenen Biri Değilsen 5800 Al ) İphone Pahalı Biliyorum Ama Çok Güzel Telefon Karar Seninbence 5800 yerini hç bir telefon tutamaz.Ben almayı planlıyorum
teyzemin iphone 3gs kullandım bide ablamın 5800 kullandım 5800 daha güzel bnde 3 gün sonra alıcam 5800 bitane tek geçerim 5800 ı
katılıorm ayrıca zil sesi sadece iphone'n sesi olabilio eer iphone kendini biraz daha gelistirirse ii ama suan 5800
Arkadaşlar bende 5800 almayı düşünüyorum ama iphone tercih etmememin nedeni fiyatı ve üzerinde gps olmaması bide apple'in para politikası insanı gıcık ediyor. Türkiyede MAC bilgisayarların tercih edilmemesindede programlarının yaygın olmaması ve korsanınnın bulunması neden oldu sanırım iphonedada aynı şey söz konusu birde piyasada onlarca çakma iphone var karizması bitti bence
fakat iphone'un malzeme kalitesi 5800 ü geride bırakmış yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim ,
5800 tabiki sormaya bile gerke yok iphone da özellik mi war sanıyorsun?
hangisi daha iyidir sizce? daha 5800 türkiye piyasasında satışa sunulmadı ama yinede gelen yorumlar güzel yabacı ülkeden
senin satio hepsine on basar tabi grafik hızlandırıcıları yeter5800 diyenler hayatlarında hiç iPhone kullandılar mı? Elinizde 5800 var diye neden iPhone'dan iyi olduğunuzu düşündüğünüzü bilmiyorum. Bende de 5800 var ama telefonun ne kadar saçma bir alet olduğunu biliyorum.
5800 diyenler nedenini de söylesin biz de bilelim.
5800 fiyat olarak uygun ve işletim sistemine uygun proğram vs. çok ayrıca ovi maps sınırsız navigasyon ve ovi shopla birlikte app storeye ve telefona on basar bir ovi mzik sınırsız olsa tadından yenmez ama
--------------- Ekleme ---------------
senin satio hepsine on basar tabi grafik hızlandırıcıları yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?