iPhone unlock v1.1.4 - 3.9 BL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
iPhone unlock v1.1.4 - 3.9 BL
Bu yönerge 1.1.4′e restore edeceğiniz 3.9BL telefonunuzun ZiPhone ve Installer ile kırılma işlemlerini adım adım anlatır. Bu yönerge 3.9BL’ye indirilmiş 4.6BL telefonlar ile de çalışacaktır.
Dikkat; versiyon yükseltme, düşürme gibi işlemler tehlikelidir ve telefonunuzun işlevini kaybetmesine neden olabilir. Lütfen aşağıdaki yönergeyi uygularken ne yaptığınızı bildiğinize emin olun. Emin değilseniz bilen birinden yardım alın.
Birinci Adım:

iTunes kullanarak telefonunuzu 1.1.4′e RESTORE edin. (Upgrade değil)

İkinci Adım:

ziphoneyi buradan indirin..

Üçüncü Adım:

İndirdiğiniz .zip uzantılı dosyaya çift tıklayın ve ZiPhone klasörünü masa üstüne kopyalayın.

Dördüncü Adım:

Terminal penceresini açın (Applications > Utilities)

Windows kullanıcıları için; Command Prompt (win+r > cmd)

Beşinci Adım:

cd ~/Desktop/ZiPhone komutunu girerek ZiPhone klasörüne girin.

Windows kullanıcıları için; cd /Desktop/ZiPhone

Altıncı Adım:

Telefonunuzun Activate ve Jailbreak işlemleri için terminal penceresine şu komutu girin;

./ziphone -a -j

windows kullanıcıları için ziphone -a -j

Yedinci Adım:

ZiPhone telefonunuzu Recovery Mode’una döndürecek ve Jailbrek ve Activate işlemleri için 45 saniye beklemeniz gerektiğini söyleyecektir.

Sekizinci adım:

Jailbreak ve Activate işlemleri bittikten sonra, telefonunuza installer’ı kullanarak BSD Subsystem’i kurun.

Dokuzuncu adım:

BSD Subsystem kurulduktan sonra, installer’ın kaynaklarına iClarified’i eklemelisiniz. Bunu yapmak için telefonunuzdaki installer’a girin, aşağıdaki sekmelerden sources’ı seçin, şimdi çıkan pencerenin üstündeki “Add”e dokunun. Karşınıza çıkan Add Source penceresine; yazın. Ok’e dokunun.

Onuncu adım:

Telefonunuzdaki Installer’a dokunun.

Onbirinci adım:

Aşağıdaki Install sekmesini seçin;

Onikinci adım:

Kategorilerin içinde iClarified’i göreceksiniz. Onu seçin.

Onüçüncü adım:

Unlock (1.1.4)’ü seçin

Ondördüncü adım:

Ekranın sağ üstündeki “install” seçeneğine dokunun.

Onbeşinci adım:

Kırmızı renkli “install” seçeneğine dokunun.

Onaltıncı adım:

Şimdi karşınıza bu işlemin 5 dakika süreceğini ve telefonunuzun Settings > General > Autolock > Never ayarında olduğunu kontol etmeniz gerektiğini hatırlatacak.

Onyedinci adım:

3-5 dakika sonra iPhone’unuzun Unlock olduğunu müjdeleyen ekran karşınıza çıkacak.

Sorun Giderme:

• E-Posta programı çalışmıyor ne yapmalıyım?

• SSH vasıtası ile telefonunuza bağlanın ve telnet üzerinden bu komutu yazın;

chown -R mobile:mobile /private/var/mobile/
Telefonum arama yapmak istediğimde ana ekrana dönüyor ne yapmalıyım?

Telefonunuzda bu yönerge çerçevesinde Installer’ın içinde bulabileceğiniz iClarified kategorisine tıklayın ve AppSupport Patch (1.1.4)‘ü telefonunuza kurun. Bu program sayesinde daha önceden iWorld’le yaptığınız yöresel ayarları yapabi

iphonedo.com sitesinden alıntıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt