iphone Unlock 05.11 baseband ve 3.1.2 3G için Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

aacaipman

Üye
şu durumda hiç birşey yapamasın telefonunu güzel bir yere sakla bekle geohot kardeşimiz bir gun aklına gelir kırarsa sakladıgın yerden cıkarır unlock edersin ondan sonra kulanırsın su an yapacak bişi yokk geçmiş olsun en az 3 ayı bulur kırılması

bu konuda en iyi geohot herhalde...ozellikle takip edebilecegimiz bir sitesi varmi onu?tesekkurler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belli bir sitesi yokk eger yeni bir iş yaptıgında site acıyor

steamchest

Üye
dedıgınız ıslemlerı yaptım. ancak telefonumun ekranına blackra1n hıc bır sekılde gelmıyor. yardımcı olursanız cok sevınırım

Wertyuiofsjd

Üye
dostum allah rası olsun senden 1 haftadır bunu arıodum
sonunda buldum

asvel21

Üye
arkadaşlar ben bu post mesajda kaldı mesaj gelmiyor boş msj geldi fakat doluya hiç geçmedi close diyip ekranı kapatamıyorum bi sorun olurmu acaba?

hakanerr

Üye
aynen yaptım sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim

cydia installer eğer kapanıyorsa silip tekrar yükleyin sorun ortadan kalkıyor

cmcmcmcm

Üye
yükledm çalışıo ama teli her kapatıp açtmda itunesle açılıo sadece yani tekrrdn make it rain başka bi program bşka bir yol yokmu acaba kalıcı olarak

white rose

Üye
bende iphone nu bağlatıp programı indirince hata wriyor ve kapanıyor yardımcı olur musunz??

DIMACAN

Üye
arkadaslar lutven yardım edın benım ıphoneye format attım atmaz olaydım ekranda ıtunes cd ve usb kablosu duruyor menuye gıremıyorum

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
msn yazdım ulaş bana

000002

Üye
harbiden arkadaslar bu islemi yapınca ne olucak bnde bilmiorm daha yeniyimde

hakankurban

hakankurban

Üye
3.1.3 te unlock yokmu arkadaşlar bu anlattığınız 3.1.2 için mi tam bilmiyorum yardımcı olursanız

serhat00

serhat00

Üye
evet 3.1.2 'içindir 3.1.3 için daha bekleyeceksin karde$im cikarsa forumda koyarlar! merak etme

super2000

Üye
iPod Touch'a da aynı yöntemi uygulayarak yapabilir miyiz ?

ıtıri

Üye
Arkadaslar merhaba.Ben ırakta calısıyorum.Buradan İPHONE 3GS almak istiyorum.
1-Turkiyeye gelirken pasaporta işletecegim.Aldıgım telefon turkiyedeki operatörlerle calısırmı ?
2-Alırken nelere bakmam lazım? hani orjinal sıfır mal da versiyon ne olacak,neler yazması lazım kasasında,yani kısaca nelere dikkat etmem lazım?
3-İphone yi hayatımda ilk defa kullanacagım,Okudugum kadarıyla degişik versiyonlar,cilberk milberk gibi bilmediğim terimler var.bunların hangisi olması lazım?
Lütfen cevap yazın.Sizlerin yorumuna göre bu İPHONE DÜNYASI na adım atacagım.
Teşekkürler.

elizkundura

elizkundura

Üye
ıraktan alırsan pasaporta kaydedersen her hata calışır ama jb yapamazsın yapsanda simkilitili oluyor yani hat cekmez jb siz iphone nin nokia 3310 dan farkı yoktur ona göre yurt içi al daha iyi bende oran alayım dedim ama jb de unlock sorunu var o yüzden alma ama sen bilirsin

Üst Alt