iphone Unlock 05.11 baseband ve 3.1.2 3G için Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kemalozcan

Üye
Telefonumu şimdi kontrol ettim 46. hafta üretim olduğu için henüz bir çözüm yok sanırım. Bekleyip görelim.

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
arkadaşlar ben yabancıyım bu konulara bu işlemi sorması ayıp neden yapıyoruz (iphone Unlock)... ben turkcellden 3gs 16gb bı makıne aldımda yardımcı olursanız sevınırım..mumkunsee..

bunu yapmamizin amaci telefonu her turlu sim kartina acmak ve app store daki ucretli veya ucretsiz uygulamalari kolayca yukluyebilmek tapi ucretsiz olarak;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu hafta ne oluyor? onu nerden öğreniyoruz?

guray_fb

Üye
Allah razı olsun kardeş çok sağol

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol :oke:

berno

Üye
Telefonumu şimdi kontrol ettim 46. hafta üretim olduğu için henüz bir çözüm yok sanırım. Bekleyip görelim.

Evet malesef.. bende ayni sorunla karsilasdim arkadaslar, umarim en kisa surede bir cozumu cikar. Bu konuyu takip etmekdeyim.

Xoroz

Üye
ya ben yaptım dediklerinizin hepsini orjinalinde avea kullanıyorum fakat avea ile acılmadığı için bir arkadasımın vodafon hattı ile uyguladım hersey iyi güzel yüklendi snow felan kuruldu cydia simgesi geldi avea hattını taktım calıstı fakat simdi oyun yüklemeye calıstıgımda hala error ya deli olucam....

aacaipman

Üye
merhaba klavyemde rakama gecemiyorum,mesaj yazarken bosluk biramiyorum,kisacasi en alt kisimda sorun yasiyorum,isin enterasan kismi dokunmatikte sorun yok,cunku herhangi bir uygulamada ayni yer tikir tikir calisiyor,cihazim 3g 16gb...yardimci olurmusunuz?

haydar655

Üye
arkadasim bend'de ayni sorun var yeni bir cozum var mi lutfen bildirisen sevinirim

aacaipman

Üye
valla herseyi yaptim olmuyor,yazilimsal dediler ama gerekli program nedir nerde bulurum bilemiyorum

cepdunyasi

Üye
Yok 3gs ler için henüz sağlam bir JB çıkmadı ne yaparsam yapayım ne denersem deneyim cihazı kapatıp açtığımda sürekli DFU ( Restore ) Moduna dönüyor. yani beklemekten başka çaremiz yok gibi gözüküyor şimdilik. :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet tam çıkmadı bekleyeceksiniz..

bi_lal_

Üye
mrb hocam ben 5 dk önce programı çalıştırdım ve hala entering recovery aşamasında bekleme süresi ortalama ne kadar acaba

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
slm millet bir sorum olacakti ben iphone 3gs kullaniyorum 3.1.2 Jailbreak: Blackra1n RC3 yaptim hersey yolunda gidiyordu taki tel acip kapatincagakadar kapatip actiktan sonra itunes logosu cikiyor ...neden biliyormusunuz yardimci olursan sevinirim saygilarimla bjkboy

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim iphone 3gs jailbreak te sorun çıkarıyor..

Rea4ction5

Üye
herseyi yapıyorum jailbroken pencereside cıkıyor fakat blackra1n simgesi menumde cıkmıyor acaba neden yardım ederseniz sevinicem

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonda weletin resmi cıkıyormu geohot

aacaipman

Üye
merhaba yurt disindan getirdigim Iphone 3g 8mb iphone Avea ya basvurarak kullanima actirdim....versiyon olarak 3.1.2 yukluydu,itunes da 3.1.3 e yukseltin uyarisi ile yukselttim ve su anda hattimi kullanamiyorum,jailbreak blackrain snow hepsini yaptim sirasiyla ama olmadi,keske yukseltmeseydim,simdi duzeltemiyorum,no service yaziyor hep ne yapmam lazim?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba yurt disindan getirdigim Iphone 3g 8mb iphone Avea ya basvurarak kullanima actirdim....versiyon olarak 3.1.2 yukluydu,itunes da 3.1.3 e yukseltin uyarisi ile yukselttim ve su anda hattimi kullanamiyorum,jailbreak blackrain snow hepsini yaptim sirasiyla ama olmadi,keske yukseltmeseydim,simdi duzeltemiyorum,no service yaziyor hep ne yapmam lazim?
şu durumda hiç birşey yapamasın telefonunu güzel bir yere sakla bekle geohot kardeşimiz bir gun aklına gelir kırarsa sakladıgın yerden cıkarır unlock edersin ondan sonra kulanırsın su an yapacak bişi yokk geçmiş olsun en az 3 ayı bulur kırılması

afandoras

Üye
Engin Abiciğim Bana Hediye Iphone geLdi 3g li değil önde Kamera yok arkada var .Şuan hiçbi Program yüklü deil ayrıca 8GB yazıyor ama hiçbişey yüklenmıyor nasıL yapıcam birde İnternete Baglanıyorum wap Dan Girmıyorum Baglantı Başarısız Dıyor Kısaca bahsedermisin.. ? Bi Kaç hareketli tema yüklemek istiyorum ve bir kaçda basit bir oyun.. ?
Kayıt falan hepsi Yapıldı Turkcell hat ile kullanıyorum O yönden Sorun yok .

Kızmazsın İnş abicim Pek anlamıyorumda..

Üst Alt