iPhone Tema Sitesi..

Sponsorlu Bağlantılar

nado

Üye
bi de iphone nasıl kuracaz temeları bunu anlatsanız

ozkankan1

Üye
temaları iphone'a atmak için öncelikle cydiadan winterboard programını indirmemiz gerek indirdikten sonra telefona baglanmak için installerdan openssh programını iphone'umuza kuralım pc nize winSCP adındaki programı indirin ve kurun daha sonra iphone'ınızın WİFİ ye baglı oldugunu kontrol edin wifi olması şart wifiye baglıysanız menüden ayarlara ve daha sonra kablosuz ağa tıklayın baglı oldugunuz agın yanında mavi bir ok vardır ona tıklayın ve bekleyin daha sonra pc'ye indirdiğimiz winSCP adlı programı calıştıralım host name'e iphone'unuzdaki actıgımız ayarlar kablosuz mavi ok demiştik ya oradaki gözüken ip adresini host name kısmına yazalım daha sonra user name'e "root" password'e "alpine" yazın ve ok a tuşlayın bu sırada iphone bekleme moduna gecmemiş olmalı gecmişsede bekleme modundan cıkartalım işlem devam edecektir acılan sayfada 2 ayrı bölüm vardır sol taraf sizin pc niz sag taraf iphone'unuzun içidir sag tarafda üstteki maviye dönük private/var/root yazan yere 2 kere tıklayalım acılan penceredeki adresin yerine" /private/var/stash/Themes.RGDDBz " bu adresi kopyalayıp yapıştıralım ve ok diyerek girmiş oldugumuz sayfanın içine pc mize indirmiş oldugumuz temayı kopyalayıp yapıştıralım daha sonra iphone'nun ana menüsünde winterboard progaramını acalım temamız orada gözükecektir işlemimizsona ermiştir

caner076

Üye
kardeşler ıphone teması indircemde kullan var mı yada memnun olan varmı

fth_kexin

fth_kexin

Üye
tesekkur ederim arkadasım ipone alınca sana tekrar tesekkur edecem soz :sn:

dogukanss

Üye
çok saol supersın ellerine sağlıkkk

cesperduo123

Üye
bizde var bitane satılık verelim sana 640 tl 8 gb 528 80 05

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Teşekkürler Kardeş

--------------- Ekleme ---------------

saol

hunt

Üye
süper temalar eline sağlık

L__K__2

Üye
ya nasıl yükleniyorrr

alp_98

Üye
çok saol bu arada arkadaşlar ben yeni katıldım herkese selam:yuru

quicksilver84

Üye
ellerine sağlık hocam bakalım

brs03

Üye
saol

ilosen

Üye
tşk ellerine sağlık

lee_preist

Üye
arkadaşlar rarı nasıl yuklicem iphoneme yaw:(

vfvfvfvfvf

Üye
tskkurIer bakaIım bı

mrzeyd

Üye
Teşekküler...

gzd385

Üye
saol kardeşim =)))

maske018

Üye
kardeş tel pahalı fitayı 1,500 civarı iphone 3g süper bi icat tawisye ederim

mesut_aktas_418

Üye
yha ben bi türlü iphonede zil sesimi degişemedim hem itunnesden denedim hemde diger programlardan nasıl yapcam bileniniz varmı

darksamuray

Üye
teşekürler arkadaşım