İphone Telefonuma Kavuştum . Peki ya Şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İphone Telefonuma Kavuştum . Peki ya Şimdi ?
Arkadaşlar merhabalar. Sonunda iphone 3S cihazıma kavuştum . Daha önceden kullanmadığım için şimdilik bana baya zor geldi kullanımı vede çok karışık. Şimdi sizlerden bir kaç öneri bekliyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ? Nelere dikkat etmeliyim ?

Ayrıca şarzının hemen bitmesi gözümden kaçmadı . Wifi ve 3G açıkken sadece telefonda dolanırken yaklaşık 30 dk da %100 olan şarz 90 a düştü bu normal mi ? şarzının çabuk bitmemesi için neler yapmalıyım ? Şuan açık olmasada telefonda bir çok uygulamanın olması şarza etki eder mi , yani şarzı bitmesin diye uygulamaları silmem doğru olur mu ?

Aklıma gelen bunlar sizlerde bir şeyler ekleyebilirsiniz , iyi forumlar )​
 
Telefonun kullanımının aşırı karışık olduğuna katılmıyorum. iOS kullanımı en kolay sistemdir. Uygulama sayısı şarja etki etmez. Fakat açık olan uygulamalar az da olsa etki eder. İnterneti sürekli kullanan facebook, what's app gibi uygulamalar kullanmayın. Haritaları kullanmadıkça konum servislerini kapatın. Ve cihazınızın sürümü ios 5.0.1 ise 5.1.0'a yükseltin, gerçekten şarjda büyük iyileşme var.
 
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim . evet dediğiniz gibi kullanımı o kadarda pek zor değilmiş hatta androide göre daha kolay bir kaç saattir kurcalıyorum şimdiden ezberledim diyebilirim Ben bir şey sormak istiyorum . eğer telefonda jailbreak varsa , apple storenin kendi sitesindeki ücretli oyun/uygulamalamarı direkt kendi sitesinden bedavaya indirebiliyor muyuz yoksa bunun için ayrı site veya ssiteler mi var ? Tam olarak nasıl oluyor bu mantığı nedir ?
 
jailbreak ile appstore bedava olmuyor, siz uygulamaları internette ayrı olarak indirip kuruyorsunuz.
misal apptore'dan gta 3 oyununu indirmek istediniz. fakat ücretli. onun yerine google'da gta 3.ipa olarak arayın. (ios'un uygulama uzantısı ipa'dır) ve öyle kurun cihazınıza.
 
    Konu Sahibi
anladım teşekkürler
 
3G Yİ KULLANMA, EDGEYİ(HÜCRESEL VERİ) Yİ KULLAN. multitaskdaki ugulamalrı kapalı tut hayırlı olsun
 
Tepkiler: buroodriver
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...