kardeş cihazın ayarlar kısmında türkçe menüsü mevcuttur
--------------- Ekleme ---------------
merhaba.. benim 3G 8Gb var. yurt dışından getirdim tamire verdim. Sürüm 4.0 ( 8A293 )' ü yüklemişler ama karışıklık olunca pasaporta kaydetmemişler. sim kilitli yardım edebilir misiniz ?
kardeş kayıt ettirmen lazım bu versiyonlara fake imei uygulanmıyor
slm arkadaşım. Ben turkcelden aldığım iphone 32 gb 3 gs telefonumda 3.1.3 yüklü ve jailbreak yapılmış herşeyi yüklüyorken hata ile itunese bağlı olduğum zamanda 4.0.2 versiyonu yükledim. Şuan hiç bir şeyi yükleyemiyorum. Bana 3.1.3 e geri dönmem için ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler
kardeş 4.0.1 e dönüp jailbreak yapabilirsin cydçindeki ayarları yapmazsan itunes üzerinden bişey yükleyemezsin
slm arkadaşım. Ben turkcelden aldığım iphone 32 gb 3 gs telefonumda 3.1.3 yüklü ve jailbreak yapılmış herşeyi yüklüyorken hata ile itunese bağlı olduğum zamanda 4.0.2 versiyonu yükledim. Şuan hiç bir şeyi yükleyemiyorum. Bana 3.1.3 e geri dönmem için ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler
şu anda en güncel jailbreak yapılabilir versiyon 4.0.1 dir bu versiyonu yükle ailbreak ve unlock edersin sorun olmaz
iphone 4 getirttim. jb yaptım. hücresel veri ağı sekmesi yok.
apn ayarlarını yapamıyorum nete giremiyorum.
tekrardan restor jailbreak işlemini uygula tekrar kontrol et
ankarada olan arkadaşlara birebir yardımcı olabilirim özelden mesaj atın yardımcı olayım