iphone,sony,samsung ile ilgili.bakarmısınız..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
kağıt üstünde iyi ve şunu da unutmayalım aralarında 1 yıl var s3 ün rakibi 5 dir

- - - Eklendi - - -

ne güzel masalmış :)

:ehe 4s kötü değil ama kiyas.la da yaptığım karşılaştırmada s3 her yönüyle iyi çıktı yoksa zaten 4s getirtmeyi düşünüyordum :oke:

s3 ün Almanya Fiyatı 500 € ile 575 € arası değişiyor ben 500 € a buldum 1.200 TL civarına geliyor + pasaport kayıt ücreti var öylece 1.300 TL oluyor :oke:

Samsung Galaxy SIII I9300 16 GB Beyaz'dan bahsediyorum :ehe

El-CD

El-CD

Üye
:ehe 4s kötü değil ama kiyas.la da yaptığım karşılaştırmada s3 her yönüyle iyi çıktı yoksa zaten 4s getirtmeyi düşünüyordum :oke:

s3 ün Almanya Fiyatı 500 € ile 575 € arası değişiyor ben 500 € a buldum 1.200 TL civarına geliyor + pasaport kayıt ücreti var öylece 1.300 TL oluyor :oke:

Samsung Galaxy SIII I9300 16 GB Beyaz'dan bahsediyorum :ehe

ya bırak o siteyi :ah kağıt üstü özellikleri ben de karşılaştırırım ne var onda :zzz:

avcitalip

avcitalip

Üye

s3 zaten 4s den iyi yani bu konuda sıkıntı yok sanırım :) iPhone 5 çıkınca karşılaştırırız onu rakibi 5 dir :)

evet ama 5 e daha var şuanda piyasanın en iyisi s3 bence,one x donanımsal olarak daha iyi ama s3 ün kendine has yazılımsal özellikleri bence onu en iyi yapıyor :ehe

El-CD

El-CD

Üye
evet ama 5 e daha var şuanda piyasanın en iyisi s3 bence,one x donanımsal olarak daha iyi ama s3 ün kendine has yazılımsal özellikleri bence onu en iyi yapıyor :ehe

Overlok makinesinden fazlasi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt