iphone "servis yok" hatası

Sponsorlu Bağlantılar

5454yusuf5454

Üye
    Konu Sahibi
iphone "servis yok" hatası
iphone 3gs i baseband koruyarak ios6 ya güncelledim.. tethered jb yaptım.. fakat telefon sim kart yuvasını algılamıyor sanki.. kartı yuvadan çıkarınca "sim kart cıkarıldı" uyarısı vermiyor. kart taktıgım zaman her hangi bir şey olmuyor.. sürekli sol üst kösede servis yok yazıyor. cydia'dan ultrasnow ve ultrasnow fixer 6.0 yükledim fakat sonuc değişmedi. yardımcı olursanız sevinirim

abilgen73

Üye
dostum birebir aynı sorunla bende karşı karşıyayım..ne yaptıysam olmadı..ios 6 yükledim bende...devamlı mservis yok yazısı var..içinde sim yok ama servis yok diyor...çözersen sorunu lütfen banada bilgi ver,..saygılar....

- - - Eklendi - - -

dostum sorunu çözdüm sanada bildirmek istedim..yapman gerekne sadece redsn0w la jailbreak yaparken işaretleme bölümüne geldiğinde cydia zaten işaretli birde ipad baseband yüklemeyi işaretle sorunun çözülür..

5454yusuf5454

Üye
    Konu Sahibi
bende hallettim yine de sağol ilgilendiğin için. büyük bir yük kalktı üstümden.

Avunyali

Üye
İos 6 jail ciktiysa yukleyelim ... Sorun cozuldu ...

5454yusuf5454

Üye
    Konu Sahibi
3, 3gs ve 4 için tethered olarak çıktı sadece. untethered olarak henüz yok, 4s ve 5 için hiçbiri yok. buna dikkat edin!

shipromans

Üye
Iphone 4 telefonuma sim kartı taktığımda şebeke aranıyor yazıyor bir süre sonra servis yok yazısı ekrana geliyor
ancak ayarlar/telefon/ bölümünde en altta operator AVEA olarak görünüyor farklı bir kart taktığımda ise o operatorude görüyor
ancak ayarlar/operator kısmında otomatikde iken de manuel olarakta hiçbir kartta hiçbir operatoru bulamıyor.
İOS sürüm 6.1 yüklemiştim yakınlarda ama ondan kaynaklandığını sanmıyorum telefona az miktar su kaçtı kuruttum normal çalışıyor sadece sebeke bulmakta sorun yaşanıyor birde kameranın yakın çekim resimleri bulanık oluyor.,
Sorun IOS 6.1 den mi yoksa su kaçmasındanmı acaba anten bağlantı kablosu zarar görmüş olabilirmi ?
yardımcı olursanız memnun olurum

gavvas

Üye
Iphone 4 telefonuma sim kartı taktığımda şebeke aranıyor yazıyor bir süre sonra servis yok yazısı ekrana geliyor
ancak ayarlar/telefon/ bölümünde en altta operator AVEA olarak görünüyor farklı bir kart taktığımda ise o operatorude görüyor
ancak ayarlar/operator kısmında otomatikde iken de manuel olarakta hiçbir kartta hiçbir operatoru bulamıyor.
İOS sürüm 6.1 yüklemiştim yakınlarda ama ondan kaynaklandığını sanmıyorum telefona az miktar su kaçtı kuruttum normal çalışıyor sadece sebeke bulmakta sorun yaşanıyor birde kameranın yakın çekim resimleri bulanık oluyor.,
Sorun IOS 6.1 den mi yoksa su kaçmasındanmı acaba anten bağlantı kablosu zarar görmüş olabilirmi ?
yardımcı olursanız memnun olurum

telefon simkilitli ise redsnow cydiadan kurun simkilitsiz ise tüm ayarları sıfırlayın.sert bir düşüş olmadıysa anten kablosu kolaykolay yerinden çıkmaz.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Bende de 3gs var ama cok forum dolastim henuz 6.x icin unthread li jailbreak yok. Ve ozellikle ultrasnow a ihriyac duyanlarin yukseltme yapmamalari konusunda ikaz var. Ve ayrica baseband korumak ne oluyor[/SIZE][/COLOR]

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Yokmu cevap veren[/SIZE][/COLOR]

altay666

altay666

Üye
İos 6.x icin untetheted jb cikti arkadaslar sitesinden programi indirin veya eger simkilitli ise cihaziniz snowebr0ze ile yapin jb yi bu arad 6.1 icinde iltrasnow cikti diye biliyorum son olarakta basrband oluiba gelice ultrasnow belirli basebandlarda calisiyor hali hazirda sizde ultrasnow kurulu ise yani ultrasnowun calustigi basrbanda sahipseniz bu basebandi degistirmeden guncelleme tapmaniz lazim bunun icinde snowebroze yi kullanin eger itunes ile gincellerseniz vasrband yuksrlir ve hb yapsaniz bile ultrasnow calismaz sizin baseband kac ayarlar genel hakkinda modem frimvere olmasi lazim orada ne yaziyor

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]tesekkur ederim modem f 06.15.00[/SIZE][/COLOR]

altay666

altay666

Üye
Ultrasn0w fixer 6.1 icin yayinlanmisti 6.1.2 icin yayinlandimi veya 6.1.2 icin uymlumu kontol edip unlock yapabilirsin ve ya ssh kaydin varasa 5.x e donebilirsin ios6 ile bence cok bi fark yokultrasnow ios5 te ve oncesinde sorunsuz calisiyor

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Kardesim sence 6 x e gecmem avantaj olurmu yoksa hic ellemeyeyimmi. Bazen bir pro veya oyun yuklemek istedigimde 6 yi istiyor[/SIZE][/COLOR]

altay666

altay666

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Kardesim sence 6 x e gecmem avantaj olurmu yoksa hic ellemeyeyimmi. Bazen bir pro veya oyun yuklemek istedigimde 6 yi istiyor[/SIZE][/COLOR]

Su anda ultrasnow un destekletip desteklemedigini bilmiyorum kendisi desteklemiyorsa bile fixer le ultrasnowu calistirabilirsin bunu arastirip oyle yap veya yapma fixer 6.1.2 yi destekliyorsa yap bence

trafikci258

trafikci258

Üye
Yapabilir baseban koruyarak 6.1.2 snowbreeze ile custom hazirla ireb ile dfu alarak shilt+restore bas customu at ve elinde 6.0 ipsw de olsun redsnow 9.15 beta 3 ile 6.0 gostererek jussboot yap cydiayi guncelle sonrada evasiOnla tekrar jb yap cydiaya gir ultrasnow yukle hat gelir.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ya şu işi link vererek halletsek yokmu yardımcı olmak isteyen[/SIZE][/COLOR]

shipromans

Üye
telefon simkilitli ise redsnow cydiadan kurun simkilitsiz ise tüm ayarları sıfırlayın.sert bir düşüş olmadıysa anten kablosu kolaykolay yerinden çıkmaz.

Telefonu servise gönderdim. yazılımı yükleyip kamerasını değiştirmişler orada test ettiklerinde herşey normal çalışır durumda
diye servis formu hazırlamışlar.telefonu alıp test ettiğimde kamera sorunu çözülmüş ancak sim kart sorunu aynen devam ediyor.
Sİm kartın orjinal 128 kb mikrosim olması gerektiğini söylüyor servis ancak ben bu telefonu 2 yıldır eski sim kartımı kestirip microsime çevirerek kullanmıştım. Ayrıca daha önce italyada iken kullanmakta olduğum yine normal simden kesilip mikto sime çevrilen kontorlü italyan sim kartını takıyorum ondada aranıyor yazısından başka bir şey çıkmıyor. Açıkcası bu telefonun donanımsal bir sorunu olduğunu düşünüyorum ancak teknis servis sadece sim karttan kaynaklandığını söylüyor anlayamadım ben bu işi bir türlü.
Saygılarımla

Takipçi Satın Al

Üst Alt