furyzer0 Üye 0343434' Alıntı: İlk önce şarjı tamamen kapanana kadar bitirin. Ardından 0 da 100'e kadar hiç kurcalamadan şarj edin 100 olduğunda alın ve bundan sonra normal olarak cihazı kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun tekrardan. iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hocam sonuna kadar bitirmek bataryaya zarar verebiliyor lityum iyon pillerde %10 a gel yeter ben öyle biliyorum yanlışsam duzeltin Sent from mTalk using lumia950
0343434' Alıntı: İlk önce şarjı tamamen kapanana kadar bitirin. Ardından 0 da 100'e kadar hiç kurcalamadan şarj edin 100 olduğunda alın ve bundan sonra normal olarak cihazı kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun tekrardan. iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hocam sonuna kadar bitirmek bataryaya zarar verebiliyor lityum iyon pillerde %10 a gel yeter ben öyle biliyorum yanlışsam duzeltin Sent from mTalk using lumia950
0343434 Üye furyzer0' Alıntı: Hocam sonuna kadar bitirmek bataryaya zarar verebiliyor lityum iyon pillerde %10 a gel yeter ben öyle biliyorum yanlışsam duzeltin Sent from mTalk using lumia950 Genişletmek için tıkla ... Bu işlemi önerme sebebim ilk olarak batarya kalibrasyonu yapmanız gerekmesi. Bu işlemi yaptıktan sonra istediğiniz gibi şarj edebilirsiniz. iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
furyzer0' Alıntı: Hocam sonuna kadar bitirmek bataryaya zarar verebiliyor lityum iyon pillerde %10 a gel yeter ben öyle biliyorum yanlışsam duzeltin Sent from mTalk using lumia950 Genişletmek için tıkla ... Bu işlemi önerme sebebim ilk olarak batarya kalibrasyonu yapmanız gerekmesi. Bu işlemi yaptıktan sonra istediğiniz gibi şarj edebilirsiniz. iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.