reset123456
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oyle cok fotograf falan cekmiyorum yukarida bi arkadasin da belirttigi gibi icloud da yedeklerim 2000 tl butcem var sizce aliyim mi android kullanasim yok andro telefonlar 1 seneye kasmaya basliyor sizce aliyim mi 64 gb alacak param yok 2.400 civarı 64gbsi
4gb uygulama nasil oluyor cok mu uygulama var yoksa boyutlari mi cok yuksek
Eğer android telefonlar 1 seneye kasıyor muhabbetindeysen o işler geride kaldı lollipopdan sonra android gayet adam oldu benim 300 tl lik tabletim antutudan 40bin alıyordu 1 yıl oldu 43 bin alıyor.cleanmaster ya da ram temizleyicileri yükleyip androidin temel mantığı olan rami dolu tutma olayına karışmazsan ios kadar olmasa da gayet iyi bir tecrübe yaşarsın emin ol.tabi kararın değişmeyecek biliyorum ama yine de söyleyeyim derimOyle cok fotograf falan cekmiyorum yukarida bi arkadasin da belirttigi gibi icloud da yedeklerim 2000 tl butcem var sizce aliyim mi android kullanasim yok andro telefonlar 1 seneye kasmaya basliyor sizce aliyim mi 64 gb alacak param yok 2.400 civarı 64gbsi
Bugun bi aksilik olmazsa alicam ins yorumlariniz icin tesekkurler
Şöyle diyeyim iphone seni hayal kırıklığına uğratmaz ancak 16 gb sıkıntı olabilir hatta bence olur ben seni muallakta bırakmak istemem ama parana yazık etmeni de istemem hafıza dışında memnun kalacağından eminim.64 gb lik 2400 civari 2000tlyi anca biriktirdim gonlum tabi 64 lugu istiyor ama maalesef param yetmiyor furyzero arkadasim andro kasiyor dusuncesinde haklisinda bilmiyorum ios kullanasim var o yuzden iphone dusunuyorum aksilik oldu yarina kaldi telefon ins. Yarin aksilik cikmaz
Size seyi sorcam telefonu aldim kurulumu yaptim 80civari sarji var sarji bitince mi sarja takicam ve ne kadar sure sarjda kalicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?