iphone satışı ile alakalı bir sorum var?

Sponsorlu Bağlantılar

berkay577

Üye
    Konu Sahibi
iphone satışı ile alakalı bir sorum var?
Merhaba arakdaşlar nette arattım ama iphone satışı yapan firma pek bulmaadım teknosa vatan gold gibi bir iphone nu nerden alabiliriz ve 4 gb lık modelinin fiyatı nedir??

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
sen genede vatan pc den falan al teknosa gereğinden fazlaya satıyor
aslında elektonik ürün satan birçok yerde var 380-450 civarlarında olacak gittigidiyor da arat büyük ihtimal bulursun istanbulda 0 ve 2 el

berkay577

Üye
    Konu Sahibi
birşey sorucam zaten gold dan filan alırımda teknosa çok kazıkçı bunlar türkçe ve kilitten filan bahsediyorlar gold da filan hepsi yasal olarak ve hepsi açık ve tam olarak veriyorlar diğmi? ve bunun 0 ı kaç paradır ortalama

canturgay

canturgay

Üye
iphone un Türkiye de satışı yok şuan..
gelenlerde..yurtdışında getirtilenler.;)

MichaelNyc

Üye
4gb yok 8 ve 16 gb leri var Amerikada yasiyorum isteyene gelen gidenle yolliyabilirim gumruk derdide kalmamis olur haberinize isteyen p.m atsin

toprakumit

toprakumit

Üye
Merhaba arakdaşlar nette arattım ama iphone satışı yapan firma pek bulmaadım teknosa vatan gold gibi bir iphone nu nerden alabiliriz ve 4 gb lık modelinin fiyatı nedir??
internetten satış yapan sitelere giripte bakmayı denesene...

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
4 gb görmedim ama internetten satış sitelerinde var.. Henüz Türkiyeye Garantili gelmedi..

luupuus

luupuus

Üye
doğu bank veya internetten alabilirsin

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
evet henüz türkiyede satışlar başlamadı

Haberci

Haberci

Üye
Şimdi birçok yerlerde IPhone'u bulabilme şansınız var.Ayrıca ABD'de fiyatlar belli 8 gb 400 - 16 gb ise 500 dolar artı vergisi var. Türkiye'de resmi satışı yok.Gelen cihazlar ise çeşitli yöntemlerle kırılarak,istenilen oparatörde çalışmaktadır.BU iş için her ne kadar da 100 dolar gibi bir meblağ isteseler de,sizler bunu kendiniz yapın.Nasıl mı? alttaki linke tıklayarak.
http://www.maxicep.com/iphone-deste...runsuz-kurulum-program-ve-oyunlar-139295.html

iskenlii

iskenlii

Üye
güzel değil ya nokia daha iyi bence

Nierdre

Üye
Gazetelerde ve internette okuduğum kadarıyla iphone vodafon ile anlaşma yapmış, yakında türkiye'de de satışı başlıcakmış

chellaw

Üye
ilgilenenlere ortaköy de planet iletişim adlı dükkan kendi garantisi ile satış yapıyor, baya da makul fiyatlara ( tabi garantili olduğunu göz önünde bulundurursanız ) 900-1000 ytl arasında dolara göre oynuyor fiyatları ( 8gb modeli için )
garantiden kasıt da malum, telefonun Türkiye'de bir servisi yok, ama cihazda sorun çıktığı anda ya bi şekilde çözüm getiriyorlar, yada cihazı alıp yenisini veriyorlar. ilgilenenler PM atarsa iletişim bilgilerini verebilirim..

--------------- Ekleme ---------------

vodofone meselesine gelince, aynen belirttiğiniz gibi, hatta haziran ayı içinde Türkiye'de satışına başlanacağı vodofone'un europe resmi sitesinden de duyuruldu. fakat yasal olarak satılması durumunda kaçaklara talep azalacağını düşünürsek, muhtemelen yüksek bir fiyatla satılacaktır. gerçi iphone 2 ' nin yolda olması da fiyatı aşağı çekebilir..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ewt ama iphone2 satılacak tr de...

karma343434

Üye
4gb yok 8 ve 16 gb leri var Amerikada yasiyorum isteyene gelen gidenle yolliyabilirim gumruk derdide kalmamis olur haberinize isteyen p.m atsin[/QUOT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------- Ekleme ---------------

amerikada iphone 3GS 16GB-32GB modellerini bulabılırsen siparıs etmek ıstyorum, fiyatlarınıda ogrenırsen sevınırım, ne kadardan göndereceksın bunu sizinle konusmak ısterım bir yoldan ırtıbata gecersek sevınırım .Şimdiden tessekkurler.....

Üst Alt