• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone OS 3.1.3, Türkler Tarafından Kırıldı! ( Jailbreak )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
yurdum insani calisca Herseyi yapar ama nerde :D iste arada bir akli basina geliyor...tek problem ici acildigi icin garantisi ucacak...oysa programsal olarak bulsalardi bir dpu moduna alip restore alardik al sana tertemiz garantili iphone.....haber icn tesekkurler..bu sitenin haberlerini hergun heyecanla okuyorum..

DERBEDER-34-

Üye
çin malı iphoneyide orjinali gibi yapıyorlarmı :D
bence yaparlar niye dersen adam onu kırdıysa tirdent wt 3 e dayar programı al sana türk iş ıphone :):) biz çılgın türkler zaten böyle şeyleri sade biz yaparız :):)::):)

karakafa81

karakafa81

Üye
Telefon acildigi icin garantisi bitiyor en iyisi biraz daha beklemek

everest11

everest11

Üye
hll olsun

haqqus

haqqus

Üye
arkadaslar yapdıran yokmu ? ben gonderdim cihazımı yarın elimde olacak benm cihaz zaten yurt dısı haliyle garantisiz. itoch olarak kullanmakdan sa bekle bekle unlock cıkacagıda yok bende gonderdim neyse elime alım kullanım yazarım buraya

silizittin

silizittin

Üye
:aha: harbi çılgınız yaaa :D

cagla5454

Üye
arkadaslar yapdıran yokmu ? ben gonderdim cihazımı yarın elimde olacak benm cihaz zaten yurt dısı haliyle garantisiz. itoch olarak kullanmakdan sa bekle bekle unlock cıkacagıda yok bende gonderdim neyse elime alım kullanım yazarım buraya

telefonunuz ne durumda unlock olmuş mu abi? ya ben de gönderecem yardımcı olur musunuz siz nereye gönderdiniz bana oranın adres ve telefonunu verir misiniz? benim telefon da yurtdışından garantisiz o yüzden göndermeyi kafaya koydum
yaa kaç aydır taksit ödüyorum ama kullanamıyorum deli olcam:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt