İphone nu olan gelsin -İos -Çin malı iphone çok önemli yardımınız lazım :(

Sponsorlu Bağlantılar

hamza271970

hamza271970

Üye
deyerlı arkadaşlar orjinale yan yana koydum ekran kamera sayafa sayfa araştırdım beynini hafızası 64 gözüküyorda 3.5 gb pc gösteriyor bile uydurmuşlar app store de yüklü yesliyom acmaya calısıyor bence ugraşılırsa acar donmatigi ekranı 3 gün jarzı eeene diyem 200 tl alahtan korkun ya bozulmasa bence fazlasıyla deyeeeeerrrrr saygılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
deyerlı arkadaşlar orjinale yan yana koydum ekran kamera sayafa sayfa araştırdım beynini hafızası 64 gözüküyorda 3.5 gb pc gösteriyor bile uydurmuşlar app store de yüklü yesliyom acmaya calısıyor bence ugraşılırsa acar donmatigi ekranı 3 gün jarzı eeene diyem 200 tl alahtan korkun ya bozulmasa bence fazlasıyla deyeeeeerrrrr saygılar

Ne kadar iyi olursa olsun o radyasyonu yemeye değmez bence.Sağlık daha önemli...

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
MrExpert

MrExpert

Üye
200tl hiç bir çinmali telefon etmez..

hamza271970

hamza271970

Üye
ben ylardır nokia kulanıcısıyım iphone miphoneyi bilmem ama orjinale yan yana koydum eyide kurcaladım.hani bzde bi laf var uyanıklıkla ilgili anasını boyar bebesını satar buna çin atasözü diyebiliriz bundan sonra .manyaklar iphone yazılımını atmışlar iki fark gördüm bi appstore acamadı iki video foto süper de video 1.3 lük görüntü diyebilirim orjinalin gece cekti gündüzden hic fark göremedim 200 tl verdim de ama 20 tl etmez kücük bi oglum israr eti yani bi tür oyuncak aldım

rbaygun

Üye
Hele çocuğa kesinlikle verme bırak ağlasın o radyasyona maruz kalacağına. Bu arada dediğin telden bı arkadaşda daha vardı iki hafta kullanabildi bozuldu haberin olsun

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ben ylardır nokia kulanıcısıyım iphone miphoneyi bilmem ama orjinale yan yana koydum eyide kurcaladım.hani bzde bi laf var uyanıklıkla ilgili anasını boyar bebesını satar buna çin atasözü diyebiliriz bundan sonra .manyaklar iphone yazılımını atmışlar iki fark gördüm bi appstore acamadı iki video foto süper de video 1.3 lük görüntü diyebilirim orjinalin gece cekti gündüzden hic fark göremedim 200 tl verdim de ama 20 tl etmez kücük bi oglum israr eti yani bi tür oyuncak aldım

Hocam o Iphone yazılımı değildir.Java tabanlı görüntü olarak kopyası olan bir sistem var odur büyük ihtimalle fakat ilk görüşten anlaşılabiliyor stabilliğinden.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
avcitalip

avcitalip

Üye
Hele çocuğa kesinlikle verme bırak ağlasın o radyasyona maruz kalacağına. Bu arada dediğin telden bı arkadaşda daha vardı iki hafta kullanabildi bozuldu haberin olsun

aynen hocam çocukta zeka geriliği olur Allah korusun....

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım şöyle bir video buldum umarım işini görür.

[video=youtube;K4ULEr6dWjo]http://www.youtube.com/watch?v=K4ULEr6dWjo[/video]

technicker

technicker

Üye
Altda vida varsa sahte

Elektr0

Elektr0

Üye
Gerçek iphonede Retina ekran vardır ( appleden başka kımse kullanmıyor ) pixeller gözle dahi göz görünür ... ama sahre iphonede pixelleri çok rahat görebilirsin ekran sadece LCD TFT dir...

ulas99

Üye
bende çakma iphone 4 s var android 4.0.9 yüklü herşey güzel birtek Google playdeki bazı oyunlarda hata veriyor

pRime.

pRime.

Üye
Gerçek iphonede Retina ekran vardır ( appleden başka kımse kullanmıyor ) pixeller gözle dahi göz görünür ... ama sahre iphonede pixelleri çok rahat görebilirsin ekran sadece LCD TFT dir...
aynı çözünürlüğü android'li sahte iphone'lar kullanıyor. retina denilen şey sadece çözünürlükten ibarettir.

Üst Alt