İphone nu olan gelsin -İos -Çin malı iphone çok önemli yardımınız lazım :(

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
İphone nu olan gelsin -İos -Çin malı iphone çok önemli yardımınız lazım :(
Arkadaşlar biliyorsunuz iphoneların birebir çakma olanları var ve siz hiç bişi anlamıyosunuz.Gerçek sanıyorsunuz.

Örnek vericek olursak

[video=youtube;vb2hj_ZUTus]http://www.youtube.com/watch?v=vb2hj_ZUTus[/video]

videodaki orginal iphone degil ama ne kadar benziyor öyle degilmi ?

bu tip cihazlar işte yaklaşık 300 tl civardın satılıyor bunlar.pinphone orgınale çok benzeyen olarak tanınıyor. Bunların daha bir sürü markalrı var bire bir aynı dış tasarımı + içindeki yazılım artık her neyse çok benziyor.

Orginal İPhone kullanan arkadaşların yardımı lazım. Çakma iphonenun gerçekten çakma oldugu nasıl kanıtlarım ?

Mesala bizim symbianlar da bazı kodlar var anlaşılıyor hemen .*#0000# telefonun versiyonunu öğrenirsin

* # 9 2 7 0 2 6 8 9 # ömur sayacanı görursun .Bu kodları çakma bi nokia cihazlara girerseniz hiç bir tepki vermez.

İşte bana bunun gibi apple iphone un kodları lazım bir şekil de ispatlamam lazım çakma iphone oldugunu.Öyle bir kod verinki anlayalım hemen

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
çok acil halletmem lazım :(

R.A.M

R.A.M

Üye
İos programları yüklemeye çalış yüklenmesse çakmadır

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
o kadar vakit yok kısacası öyle bi imkanım yok.

ssercan

Üye
Genel- hakkında kısmına gir. Orijinallerde sürüm yerinde 3.1.3. Versiyonundan baslar 5.1e kadar gider. Çakmalarda mtk200 gibi yazılar yazar.

pRime.

pRime.

Üye
dış görünüşünden anlamıyorsanız ve gerçek iphone'un nasıl çalıştığını gördüyseniz cihazı açın ve kullanın.
efektler, geçişler, hız ve simgelerden direk anlarsınız.

kmesne

kmesne

Üye
İtunes takınca tanımaz ise çakma işte :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
dış görünüşünden anlamıyorsanız ve gerçek iphone'un nasıl çalıştığını gördüyseniz cihazı açın ve kullanın.
efektler, geçişler, hız ve simgelerden direk anlarsınız.

Qqq

CryuS

CryuS

Üye
Arkadaşım bir kere orjinal iPhone'un ekranı daha parlak olur.(16 Milyon renk).Ancak çin malı iPhone'ların(256K renk)leri vardır.Ekran parlaklığından anlıyabilirsin.Birde çakma iphonelarda işletim sistemi yoktur.Bu yüzden sadece java oyunları oynarlar.Zaten işletim sistemi olsa, ona çin denmez.

---------- Eklendi @ 15:01:58 ---------- Yazıldı @ 14:57:06 ----------

Ayrıca fotoğrafta çekebilirsin.Ben şu anda piyasada en yüksek 5 megapiksel gördüm.Ancak Hd çekmez ayrıca onun 5 megapixel olduğuna bakma maximum 3.2 megapixsel.Bence o videoda ki üründen çakma değil.Kardeşim o kadar masraf yapıyorsun.Herşey aynı, fiyat 250 lira.Ayrıca ürünün iyi satışı olması için biraz abartmışlarda olabilrler.

hamza271970

hamza271970

Üye
arkadaşlar bende aldım iphone 4 herhalde orşnal iphone 4 dün yan yana koydum zere kadar fark yok ki kamerada uzman gözüyle fark var orjnal yazılım atmışlar itunesi acamaması nda sahte oldugunu bildim 3 5 program atmışlar ama ne tür oldugunu cözemedim sadece jar ları yüklüyor app store itunes de yüklü ama acamıyor yada ben yapamıyorum.su an deyeri kadar faydalanıyorum @net.i de iyi 15 gündür proplem yok yazılımı falan programları da olsa deyerini aşar.200 tl bence 200 tane de marifeti de var yanı.saygılar

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi cakmayla orjinalide ayiramiyorsaniz yuh artik telefonu acma imkanin varmi varsa zaten acar acmaz anlarsin isletim sistemi ios makyajli dandik javadir basmatik ekranindan bile anlarsin acamiyorsan iphonun ekrani guneste siyahtir cakmalarin ise lacivert olur ve ekran daha kareye yakin olur

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
samsunglar için versiyon öğrenme: *#1234#

tabi bu telefonların aynısını yapan versiyon için de bi çare bulmuş olabilir..

en doğrusu nden imei sorgulama

u_cosar

u_cosar

Üye
adamalar yapmış beeumarım işletim sistemi ios dur.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kilit ekraninda video kaydi simgesi cikmaz o cihazlarda

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ömür sayacı için :tşk: :)

avcitalip

avcitalip

Üye
bende dubai malı iphone 4s var 400 TL ye satıyorum neredeyse birebir aynı özellikler var applestore'ye girmeden anlayamazsınız ben orijinaliyle karşılaştırma yaptım babam bu cihazı hacdan gelirken almış ona orijinal demişler oda anlamamış buraya getirir getirmez ertesi gün pasaport kaydı yaptırdık...

cihazı bilen bilir dokunmatiği v.s orijinaliyle aynı gibi açıkçası ben ayırt edemedim açılırken apple'ın elması çıkıyor ve arka akpağında orijinal iphone'da yazanlar yazıyor...

isteyen olursa pm atsın gittigidiyor'da ilan açacağım...

Mayk29

Mayk29

Üye
Dokunmatiği kesinlikle öyle takılma olmaz
cektiğin foto larda kesinlikle acarken please wait yazmaz
icloud vardır ayarlarda appstore ye gir mesela
zaten belli eder eline aldıgında

avcitalip

avcitalip

Üye
Dokunmatiği kesinlikle öyle takılma olmaz
cektiğin foto larda kesinlikle acarken please wait yazmaz
icloud vardır ayarlarda appstore ye gir mesela
zaten belli eder eline aldıgında

okadar da olsun hocam orijinal iphone 4 1.500 TL den başlıyor oda iphone 4 ün 8 GB lığı...

xPaSHax

xPaSHax

Üye
şu çinliler adamı telefondan sogutuyor ya hem işini göremiyosun hemde sar degerlerı yuksek nezaman kulagımda patlıycak dıye dusunmeden edemıyosun saglıklada oynuyorlar:nono: yakında benimde kopyamdan gorecegım dıye korkmuyor degılım:ehe

Üst Alt