PriveT
Üye
Dostum bu klavyeyi yapmamdaki amaç benim sorunum gibi tüm s60 v5 lerin sorunu Mini Qwert klavye tuşlarının çok küçük olması ve tuşların birbirine yakın olması. Bende bu sorunu biraz olsun hafifletecek birşey yaptım ayrıca forumların çoğunda en güzel görsel içerikli klavye Gravity'nin klavyesi old. düşündüm ve tasarladım. Umuyorum ki forumdaki arkadaşlarım için güzel bir çalışma yapmışımdır ve mükemmel old. kanaatindeyim ..
Evet, dikey kullanimda o sorunu ben de yasiyorum 701`de. Belle`ye de uyumlu olacak mi acaba bu yazilim?
Eline sağlık çok güzel çalışma.
Dostum elimde 701 telefonu olmadığı için denemedim denediğim telefonlar "5800, N8, C6 ve X6" Ama sana %95 oranında çalışacağını söyleyebilirim. Çalışmazsa söylersin senin tele görede uyarlayabilirim.
iphone klavyesi bu onuzlemelerdeki mi ?
teşekkürler fakat ben programı indirdim bdskt diye indi açınca sadece bir kaç dosya gösteriyor ne yapmam lazım ?
hocam bu programi biliyorm benSen bu programa skin yapmissin (baidu inputun sitesinde olan klavyeyi turkclestirip guzeellstirmissin) ellerine saglik cok guzel olmus Simdi bir kac sorum olucak:
1.Bu klavyenin yatay ekran skinini paylasacakmisin ?
2.Diger yapacagin klavyelerde bu programlami calisacak ?
3.bu klavye her acildiginda kelime bulma modu acok basliyo onu bi cozum bulabilir misin
alfasayısal tuş takımından vazgeçmem
abicim çok güzel olmuş eline sağlık ama benim bi sorum olcak
ben kurdum açıldı bi mesaj yazayım dedim ama bazı harflerde mesela "E" harfi tıklıyorum kare şekli çıkıyor ne yapabilirim
tıklıyorum sayılar olan sayfaya geçiyo ordada ABC altı çizili var ona da tılıyorum bu sefer internete giriyor
Dostum Dayhand sorunlu çoğu yerde çalışmıyor googleye Baidu Input v2 yazarsan gelir..tıklıyorum sayılar olan sayfaya geçiyo ordada ABC altı çizili var ona da tılıyorum bu sefer internete giriyor
kardeş cepten indiremedik link eror veriyor
Dostum şu anda bende mobilden giriyorum ve linki kontrol ettim bir sorun yok çalışıyor bir kutucuk çıkıyor oraya şifreyi yazıp indirebilirsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?