iPhone MaxiCep Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aalimm

Üye
    Konu Sahibi
iPhone MaxiCep Programı
iPhone için MaxiCep'in bir uygulaması olsa çok iyi olurdu.

Sandrake

Sandrake

Üye
:hmmm İyi olurdu tabi

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
sadece Iphone değil.. tüm telefonlar için olmalı :))

Revengeful

Emekli Yönetici
sadece Iphone değil.. tüm telefonlar için olmalı :))

Zaten onun için mobil surum geliyor.

iPhone için program degilde Maxicep in iPhone lar için özel versiyonu yapılırsa guzel olabilir.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
yeni sürümün geleceğini bilmiyordum.. fakat maxicep.com a yeni bir tema geleceğini biliyorum... öyle söylentiler var... ama doğruluğunu daha bilmiyorum :))

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mobil sürüm, yeni tasarım ( portal + forum ) ve yeni forum yazılımı önimizdeki haftalarda kullanıma hazır hale gelecek.

iPhone uygulamasından kasıt ne mesela? Yeni mesajların, konuların gösterildiği bir uygulama mı; yoksa iPhone'a özgü tasarım mı? :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Mesela Google, image shack, Youtube un falan iPhone a yuklenenilen programları var. Tamamen iPhone için hazırlanmış oluyor. Daha hızlı ve pratik.

--------------- Ekleme ---------------

Aslında program degilde mobil sürüm gibi iPhone için bir tasarımda olsun. iPhone la girdiğimizde sistem tanısın ve ona uygun tasarım olsun :hmmm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
iPhone'a özgü tasarıma gerek yok bence, mobil tasarım yeterli olacaktır.

Ozan

Ozan

Admin
Maxicep iPhone uygulaması yolda, hazır oldugunda duyurusunu yapacağız ve app store dan uygulamayı çekip forumumuzu uygulama üzerinden kullanabileceksiniz ...

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez, Necmati, Revengeful ve 2 diğerleri
jejep

jejep

Üye
Maxicep iPhone uygulaması yolda, hazır oldugunda duyurusunu yapacağız ve app store dan uygulamayı çekip forumumuzu uygulama üzerinden kullanabileceksiniz ...

Şimdiden eline koluna sağlık abicim teşekkürler :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bu süper haber :ehe

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye

Android içinde geliştirilecekmi ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Harikaaa

kol@j

kol@j

Üye
bu benim fikrimdi de "java tabanlı maxicep platformu" cep ten giriş için...

banlanma riskinden dolayı bekliyordum biraz daha...

emeğinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: jejep
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çalışmalar son sürat ilerliyor elinize, emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim. iyi çalışmalar.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye

peki diğer işletim sistemleri için olacakmı mesela bada .

Necmati

Necmati

Üye
ohh be süperr..
Teşekkürler Ozan abi..
Çok çalışıyosun verdiğin emekler için Teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt