kullanıcıadları
Üye
Saçma da değil aslında olabilir
- - - Eklendi - - -
Biri de ben değil miŞaka bir yana cidden çok iyi bir forumuz
- - - Eklendi - - -
Oyun getireceklerine program getirsinler artık
şimdi bile birsürü prestijli aplikasyonlar var sağlam
Tabi biride sensinŞaka bir yana oyun uygulama iyi geliyordu Wp'ye şu sıralar durgunmuş Wp8 bekliyorlarmış geliştiriciler ki Wp8'deki o imkanlar çok iyi.Masaüstü uygulamalar bile gelebilir.Mesela mobil değil masaüstü tarayıcı kullanabiliriz tabi Crysis3 beklemeyelim Birde kamera uygulamaları çok kaliteli birde pureview kamera eşliğinde oh mis.
O değil de bişey merak ediyorum.Cidden meraktan başka bişeyden değil sorumun nedeni.Simbiyandaki tarayıcıda fılaşdesteği var mı ki yoksağ?
Arkadaşlar flash playeri daha androidten kalkmadiki neyin kafasını yaşyıorsunuz?
Bu flash player her gün güncellenen birşey degilki Telefonlardaki flash player apk dosyaysiyle kurulabılıyor kaldıkı bu flash player en az 1 sene götürür
Arkadaşlar flash playeri daha androidten kalkmadiki neyin kafasını yaşyıorsunuz?
Bu flash player her gün güncellenen birşey degilki Telefonlardaki flash player apk dosyaysiyle kurulabılıyor kaldıkı bu flash player en az 1 sene götürür
Google flashın cagresını bulur
bulamaz öyle bi hakkı yok yasal olarak suç işlemiş olur.
Geliştiriciler bulur ozaman dostum can sıkmaya gerek yok
Geliştiriciler bulur ozaman dostum can sıkmaya gerek yok
peki bu jelly bean dan sonra androidin kapalı kaynak olacağı doğru mu
öyle bişeyler vardı dur google a aratayım
olabilir sistem stabilleşirse neden olmasın ama düşük ihtimal biraz
öyle bişeyler vardı dur google a aratayım
Olsun arkadaş vallahi çok kısıtlama olmasın da stabil olsun yeter yahu..Şu marketteki boş uygulamaların kalkması gerek.Oyun diye giriyorum resimmiş meğer
bi ara bi google yetkilisi demişti bişeyler ama
baktım yok öyle bi haber ama duydum gibi evet yaparmı yapar ama bu sefer yine custom rom şu bu yapılır zannedersem sonuçta wp anda çıkıyor bu custom romlar
bi ara bi google yetkilisi demişti bişeyler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?