iphone kulaklık bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
iphone kulaklık bozuldu
iphone 3gs nin sol kulaklığından iğrenç bir cızırtı gelmeye başladı genpadan garantisi var genpaya verirsem garanti kapsamında değiştirirler mi ? değiştirirlerse kaç günde değiştirirler, değiştirmezlerse neden değiştirmezler..Ayrıca telefona başka kulaklıklar taktım hiçbir sorun yok yani sorun telefonda değil iphone kulaklığını bilgisayara taktım bilgisayarda da aynı iğrenç sesi veriyor..
En kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen bir şeyler yazın çok taktım kafaya...:(

O6UZH4N

Üye
Bir hafta içerisinde değiştirirler kulaklik sıvıya temas etti ise garanti kapsamına girmez yenisi 50 ile 80 tl arası

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Bir hafta içerisinde değiştirirler kulaklik sıvıya temas etti ise garanti kapsamına girmez yenisi 50 ile 80 tl arası
öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim. Sıvı temasından bahsetmişsiniz kesinlikle sıvı teması olmadı hep iç cebimde taşırdım ve sadece kapalı yerlerde kullanırdım hiç sıvıya yaklaşmadı bile. Umarım değiştirirler. Bir sorum daha olacak kulaklığı servise verirken fatura veya telefonun kendisini de vermem gerekir mi?

O6UZH4N

Üye
Faturaya gerek yok ama telefonu vermen gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt