iphone IOS 4.0 güncellemesi yapan varmı....!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
Çok güldüm yaaa, YOksa sende iphone 4 mü var?!!:D:D:ah Öyle bir olayın sende gerçekleşebilmesi için iphone4'E sahip olman gerekli:d: Yani bence ilk önce sen oku biraz:bye2::bann:

öle bıse olması cok garıp :D warsada bence ıphonun ıcınde dızayn olarak bı garıplık war sol a yatırınca sınyal az alıo demekkı :D iphone 4 umuz olsn da sola yatırılnca az ceksın bee :D:oke::oke:

elizkundura

elizkundura

Üye
selam kolay gelsin her dosta şimdi şunu sormak istiyorum arkadaşımda 3 gs 16 gb yurt içi alınma garantili spirit ile jb yaptım ios 4 yğklesek nasıl jb yapıcaz yapan arkadaşlar varmış yurt dışı olmadıgına göre kolay olmalı diye düşünüyorum saygılar

crazyhektor

crazyhektor

Üye
phone 3g ise veya ıpot touch 2g ise hemen konuda resimli anlatım yapayım sadece 2 cihaz için şuanda var.

relox

Üye
Arkadaşlar
yarın itibariyle
4.0.1 çıkıcak :D
yada bugun gece artık apple açıklamalarına göre :D
30 hazıran Update edilicek tekrardan xD 1 hafta kullandık :D 4ios bide
Iphone 4G kullandım telefon sol elinizde olduğu zman hiç çekmiyo .S
apple dan açıklama geldi .
türkceleşmi hali
Telefonu tutmayı öğrenin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4.0.1 çıksın hemen jailbreak ve unlock çıkar zaten..

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
Çok güldüm yaaa, YOksa sende iphone 4 mü var?!!:D:D:ah Öyle bir olayın sende gerçekleşebilmesi için iphone4'E sahip olman gerekli:d: Yani bence ilk önce sen oku biraz:bye2::bann:

:nono:inşallah 4 üncüsünüde alırız.(allah herkese nasip etsin super cihaz..)

:megafon:ayrıca kardeşim şunu düşünecek olursak.adamlar bir sonraki güncelleme ile bu sorunu cözücez diyorlar.bu me demek sence yani üründe teknik olarak bi arıza yok sadece yazılımsal bi sorun var.teknik olarak bi sorun olsa piyasadan geri toplatırlar.yazılımsal bi sorundada iphone4 de yüklü olan ios4 ü sen iphone 3gs ye yüklüyorsun bu nedemek yani o sorun artık sendede var.çünkü tasarım olarak iphone 4 gibi görünmesede yazılım olarak 4 oluyor.
:nono:bir de konuyu bu yönden degerlendirmeni riCA ediyorum..:bann:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ios4 de çekmeme gibi bir problem yok..

rapege

rapege

Üye
ben itunesten çıktığı gün yaptım 3gsime ve çoğu şey deişti ve çok memnunum

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
ios4 de çekmeme gibi bir problem yok..

acaba yenı cıkcak surumde baska bı deısıklık olurmu kı :D ıphone konusunda baya bı ac gozlu olduk da :kop: ne cıkarırlarsa cıkarsınlar kullanıcılara yetmıyor daha fazlasını beklıorlar ben ve arkadaslarım da dahıl :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bir açıklığı kapatacaklar diye duydum..fazla bir yenilik olmayacak galiba..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil..

calcarine

Üye
selam arkadaşlar. ben 3gs yurtdışından alınma sim kilitli. itunes tan ios 4 e geçtim ama bi türlü jb olmnuyor 1600 hatası diyor. bi yardımcı olabilecek var mı acaba.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bunu indir..yalnız itunes 9.2 kurulu olacak..ayrıca elinde telefonun aktive edildiği orjinal yabancı simkartın var mı?

super2000

Üye
Bende iPod Touch 2g 3.1.3 jailbreak var ios 4.0 a çıkarmak istiyorum çıkardıktan sonra jailbreak'ı nerden yapcağım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hiç elleme kardeşim..şimdilik dokunma..

iphone kullan

Üye
arkadaslar 4. versiyonu yüklemenizi tavsiye etmem ben burda iphone servisiyle samimiyetim var daha bugun konustuk 4. versiyon cihazı kasiyo ve versiyon düşüremiyosunuz...
BİLGİLERİNİZE...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne kasması kardeşim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum eskisinden çok hızlı ve kullanışlı.

argentosoma

Üye
Arkadaşlar herkesin bilmesi için yazıyorum bu yazıyı. Iphone 3G 16 GB kullanıcısıyım ve telefonum Türkiye den alınmış olup faturalı ve kayıtlıdır. Daha önce jailbreak 3.1.3 kullanıyordum ve 1 gecelik sabahlayarak yaptığım araştırma sonucu bugün telefonuma IOS 4 yükledim. Telefonum kayıtlı olduğu için unlock gibi bir sorunum olmadığı için bu riski göze aldım. Ardından redsnow aracını kullanarak telefonuma jailbreak işlemini uyguladım. Hiçbir sorun yada aksilikle karşılaşmadan gayet güzel çalıştı. Cydia kuruldu ve ardından bütün uygulama ve programlarımı tekrar yükledim ve sorunsuz kullanıyorum. IOS 4 gerçekten çok hoş ve kullanışlı olmuş. Eskiden birçok uygulama olduğu için sayfa sayfa gezerek arıyordum. Şimdi ise klasörler oluşturarak uygulamaları içlerine atarak kategorilendirip kolayca erişebiliyorum. Birde benim gözlemlediğim daha stabil çalışıyor yani eski işletim sistemi 3.1.3 e göre biraz daha hızlı gibi geldi bana. Multitasking özelliği ile çok daha kullanışlı hale gelmiş diyebilirim. Özellikle de Navisgasyon kullanırken geçiş yapabilmek güzel. Herkese tavsiye ederim. Umarım burada yazdıklarım sizler için faydalı olur.
Yapmanız Gerekenler

1-)ITUNES 9.2 İndirin ve Bilgisayarınıza Kurun

2-) IOS 4 bilgisayarınıza indirin.

3-)RedSnow' u Bilgisayarınıza İndirin.

-Bu araçları bilgisayarınıza indirdikten sonra 3.1.3 yada farklı biz yazılıma sahip telefonunuza öncelikle orjinal haliyle IOS 4 yükleyin. (Önemli Not: Bu işlemleri yapmadan önce telefonunuzun Back-Up ını almayı sakın unutmayın. Aksi taktirde bütün herşeyiniz silinecektir.)

-Bu işlemin ardından RedSnow programını çalıştırın. Programı çalıştırdığınızda karşınıza bir sihirbaz çıkacak ne neleri seçmeniz gerektiğini soracaktır. Herhangi bir değişiklik yapmadan ileri diyebilirsiniz. Browse bölümünde İndirmiş olduğumuz IOS 4 yazılımını seçiyoruz ve ileriyi tıklıyoruz.

-Bu işlemden sonra RedSnow sizi DFU moda geçmeniz için yönlendirecektir. Direktiflere uyarak zamanında DFU moda geçtiğiniz anda telefonunuza yüklenmeye başlayacaktır.

(Önemli Not: Bu işlemler belirttiğim gibi Türkiye den alınmış kayıtlı ve faturalı IPHONE 3G 16 GB' de uygulanmış ve çalıştırılmıştır. Ancak sizin de bildiğiniz üzere bu işlemlerin riski vardır ve her zaman her telefonda olacağı garanti edilemez. Burda yazılanlardan dolayı herhangi bir sorun ile karşılaşan kişilerin herhangi bir hak talep etmeleri gibi bir durum söz konusu olamaz.)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yurtdışı telefon sahipleri yapmasın şimdilik.

Üst Alt