dundaryunus
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonun 3gs mi 2g yada 3g mi ?Bende dün aksam kurdum yeni versiyonu ve sorunsuz çalışmakta
Ancak jb daha çıkmadı haftaya sanırım çıkacakmış. Bu arada 4os U çok farklı bulamadım özellikle multitasking olayı. MSN desin çıkınca kapanıyor. Bastan tekrar uğraş dur. Sadece ağ bağlantısı kapama ve klasorleme olayı hoşuma gitti. Pişman gibiyim sanki çünkü navigasyonlarm filan gitti. O kadar uğraşmıştım jb filan neyse beklicez artık...
ben custom firmware kurdum ve ultrasnow ile unlock yaptım şu an sorunsuz kullanıyorum..
ben custom firmware kurdum ve ultrasnow ile unlock yaptım şu an sorunsuz kullanıyorum..
ben yapmadım bir yerden buldum..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu yani..
3gs için..bu costumfirmware 3gs icin mi yoksa 3g icin mi
bendeki 3g 8gb
şimdi indirip yükleyeceğim bakalımn nasıl olacak.olmadı jb için beklerim napim merak ettim nasıl bişe..
ayrıca güncelleme sonrası 4.0 da sol ele alınca sinyal gücü azalıyormus menü arsı geçiş.yeni bir sürüm gelecekmiş 4.0.1 diye..
kım salladı kardes ole bıse olması mumkun deıl ne sol elı yaıphone senın sol elıne aldıqını nerdn anlıcak
buyur kardeş oku........
iPhone 4'ün Sinyal Güçü Sorunu, iOS 4.0.1 Güncellemesi İle Çözülecek!
Apple’ın ilk günden bir buçuk milyon gibi devasa bir satış rakamına ulaşan yeni mobil akıllısı iPhone 4’ün sinyal çekim gücü için bir çözüm bulundu. Steve Jobs’un telefonu doğru tut gibi sert mizacı karşısında şaşkına uğramayı başaran tüketiciler için yayınlanacak iOS güncellemesi ile birlikte işletim sistemi 4.0.1 güncellemesine terfih edecek.
( Steve Jobs, sorunu kabüllenecek mi? )
Apple’ın yardım forumlarında yer alan bilgilere göre önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak olan bu güncelleme ile birlikte iPhone 4’ün daha iyi ve daha temiz bir sinyal gücü almasına olanak sağlanırken, cihazın menüler arasında geçişiyse hızlandırılacak. Bildiğiniz gibi iPhone 4 sol elle tutulduğunda sinyal seviyesi oldukça düşüyor. Apple şimdilik bu güncelleme ile ilgili henüz bir bilgi vermesede, en geç bu hafta içerisinde resmi bir duyuru yayınlayabilir.
Teknoloji Haberleri | Gönderen: DeadSiLeNCe | Tarih: 28.06.2010 - 02:05:21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?