hocam jailbreakli olduğunu bilmiyorum 2 gün oldu alalı sadece 3.1 den 4.0 a çıkardıminstaller değil install0us olacak galiba.telefonun jailbreakli mi?
4.0.2 hocam cydia yok menüde4.0 mı 4.0.2 mi?
menüye gir cydia varsa jailbreaklidir.
model 3g 8gbşimdi ona jailbreak de yapamazsın.ancak applestore dan ücretsiz yazılımları yükleyebilirsin.4.0.2 için jailbreak yok.telefon modelin ne?
nadir hocam cihazın modeli 3gs arkadaki elma resmi gümüş yanlışmı düşünüyorumredsnow 0.95 varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indir programı aç 4.0.2 fw yi pc ye indir onu göster o jailbreaki fw ye ekleyecektir sonra pc den shift tuşuna basılı tutarak itunesden restore ye bas açılan pencereden jailbreakli 4.0.2 fw yi göster restore etsin.menüye cydia gelecektir.eğer yapmak istersen tabii.devamında yardımcı oluruz.
nadir hocam cihazın modeli 3gs arkadaki elma resmi gümüş yanlışmı düşünüyorum
saygılar

hocam redsnow ilerleme olmuyor browse diyorum indirdiğim dosyayı gösteriyorum öylece kalıyor ilerlemiyorredsnow 0.95 varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indir programı aç 4.0.2 fw yi pc ye indir onu göster o jailbreaki fw ye ekleyecektir sonra pc den shift tuşuna basılı tutarak itunesden restore ye bas açılan pencereden jailbreakli 4.0.2 fw yi göster restore etsin.menüye cydia gelecektir.eğer yapmak istersen tabii.devamında yardımcı oluruz.
pardon 4.0 ı indireceksin.yapılış videosuhocam redsnow ilerleme olmuyor browse diyorum indirdiğim dosyayı gösteriyorum öylece kalıyor ilerlemiyor
saygılar
nadir hocam 4.0 forumda varmı linkini eklersen sevinirim.pardon 4.0 ı indireceksin.yapılış videosu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız