OttomaN TigeR
Üye
Seni direkt olarak NASA'ya almalarını önerebilirim...Bende sandım ihone yeni program çıkardı hoparlörden çıkan ses frekansı suyu iterek seni ordan oraya götürüyor.Hayal gücüm biraz değişik çalışıyor
![]()

Seni direkt olarak NASA'ya almalarını önerebilirim...Bende sandım ihone yeni program çıkardı hoparlörden çıkan ses frekansı suyu iterek seni ordan oraya götürüyor.Hayal gücüm biraz değişik çalışıyor
![]()

aynısını fizik hocam söyledi.Seni direkt olarak NASA'ya almalarını önerebilirim...![]()

Bencede aşırı gereksiz bişey. Oldu olucak 7/24 kulaklıkla müzk dinlersinler. Denizinde ayrı bi havası var. Denizde bile iphone kullanacaksam. Bence tamamen fantazi işi. Çok saçma. Ben denize gidersem denizin sesini duymak isterim. Yeni taklalar örenirirm veya yüzmede felan kendimi geliştiririm ne bileyim. Telefonumla oynamam yani çok saçma :/Gereksiz benceGörmemişin telefonu olmuş...
bence guzel bısye yaw ıletısım heryerde ıletısım))

tam olarak neresi ben bulamadımForum ayarlarından...

nedemısler denız düşen radyasyona sarılırheryer radyasyon yani
bu arada bu yazı tipini nasıl varsayılan yapacağım

olurmu biz iphoneciyiz hersey bızler içinya bu ne kadar saçma bi olaydır çözemedim ne gerek var yani? Iphone la yüzünce ne oluyo öyle sevindiniz ki sanki iphone dan oksijen tüpü yapmışlar. Iphone yüzerken çalsa açıp konuşabilicen mi yok mesaj mı atcan yok ee cepte durmasının ne anlamı var o zaman? Bunlar sırf iphone um var deme çabalarıdır ki iphone kullanıcılarının %80 i bunlardan oluşur. Bu resmen saçmalık. Dün akıllı telefonlar için bir kot pantolon haberi paylaşılmıştı cepten çıkarmadan kullanılıyordu güzel ve işe yarar olan asıl odur işte!

ya bu ne kadar saçma bi olaydır çözemedim ne gerek var yani? Iphone la yüzünce ne oluyo öyle sevindiniz ki sanki iphone dan oksijen tüpü yapmışlar. Iphone yüzerken çalsa açıp konuşabilicen mi yok mesaj mı atcan yok ee cepte durmasının ne anlamı var o zaman? Bunlar sırf iphone um var deme çabalarıdır ki iphone kullanıcılarının %80 i bunlardan oluşur. Bu resmen saçmalık. Dün akıllı telefonlar için bir kot pantolon haberi paylaşılmıştı cepten çıkarmadan kullanılıyordu güzel ve işe yarar olan asıl odur işte!