iPhone ile Yüzmek İster misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende sandım ihone yeni program çıkardı hoparlörden çıkan ses frekansı suyu iterek seni ordan oraya götürüyor. :s Hayal gücüm biraz değişik çalışıyor :kop:
Seni direkt olarak NASA'ya almalarını önerebilirim...:ehe

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

KayraBey

KayraBey

Üye
Gereksiz bence :) Görmemişin telefonu olmuş...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
bu aletle türkiye de bir halk plajında yüzmeye çalışırsak kesin 1kaç kişi denizde yakalar kolundan çıkarır kaçar gider :D

cukuleaks

Üye
Gereksiz bence :) Görmemişin telefonu olmuş...
Bencede aşırı gereksiz bişey. Oldu olucak 7/24 kulaklıkla müzk dinlersinler. Denizinde ayrı bi havası var. Denizde bile iphone kullanacaksam. Bence tamamen fantazi işi. Çok saçma. Ben denize gidersem denizin sesini duymak isterim. Yeni taklalar örenirirm veya yüzmede felan kendimi geliştiririm ne bileyim. Telefonumla oynamam yani çok saçma :/

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence guzel bısye yaw ıletısım heryerde ıletısım :)))

KayraBey

KayraBey

Üye
Forum ayarlarından...

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Biraz pahalı gibi fiyatı

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ne gerek var

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
gerek varmi :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
İyiymiş be.

15097

15097

Üye
:aha: harikaymısss :D ama fiyatıda harikaymıs :zzz:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
ya gecirirse ? gitti 2 milyarlik telefon :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya bu ne kadar saçma bi olaydır çözemedim ne gerek var yani? Iphone la yüzünce ne oluyo öyle sevindiniz ki sanki iphone dan oksijen tüpü yapmışlar. Iphone yüzerken çalsa açıp konuşabilicen mi yok mesaj mı atcan yok ee cepte durmasının ne anlamı var o zaman? Bunlar sırf iphone um var deme çabalarıdır ki iphone kullanıcılarının %80 i bunlardan oluşur. Bu resmen saçmalık. Dün akıllı telefonlar için bir kot pantolon haberi paylaşılmıştı cepten çıkarmadan kullanılıyordu güzel ve işe yarar olan asıl odur işte!

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
xPaSHax

xPaSHax

Üye
ya bu ne kadar saçma bi olaydır çözemedim ne gerek var yani? Iphone la yüzünce ne oluyo öyle sevindiniz ki sanki iphone dan oksijen tüpü yapmışlar. Iphone yüzerken çalsa açıp konuşabilicen mi yok mesaj mı atcan yok ee cepte durmasının ne anlamı var o zaman? Bunlar sırf iphone um var deme çabalarıdır ki iphone kullanıcılarının %80 i bunlardan oluşur. Bu resmen saçmalık. Dün akıllı telefonlar için bir kot pantolon haberi paylaşılmıştı cepten çıkarmadan kullanılıyordu güzel ve işe yarar olan asıl odur işte!
olurmu biz iphoneciyiz hersey bızler için :zuhaha: :d::d:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...