iPHONE ile ilgili sorularınız ve sorunlarınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batu496

Üye
    Konu Sahibi
bu iphone nun bataryası diğer telefonlar gibi değil ya.. Batarya 1,5yılda mı ne bitiyomuş.. Bittiğinde acaba yeni batarya takılabilir mi yoksa telefon çöpe mi gider :D
tabiki taktıra bilirsin. 2-3 sene önce daha 3g türkiyede yokken yeni batarya taktırmak zordu ama artık çoğu telefoncu takıyor.fiyatları 35-50 tl 3g için.

triyaki43

triyaki43

Üye
Selamlar ikinci el temiz bi iphone 3g 8gb aldım kişisel bilgilerin silinmesi için fabrika ayarlarına geri döndürdük biraz araştırdım DFU modunda restore etmek gerekiyormuş itunes'u pc ye kurdum kapatma ve menü tuşlarını kullanarak telefonu itunes'a gösterdim restore modunu tıklayıp 3.1. 2 frimvare sürümünü indirdim fakat iphone hiç bir yükleme falan yapmadı sizlerin acil yardımlarını bekliyorum!!!

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bi şekilde hallettim tekrar yükleyince oldu

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
batarya değişebiliyosa iyi o zaman.. bu yüzden tereddütte kalmıştım.. :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
değiştiriliyor..bataryanın kalitesine göre fiyat artıyor veya düşüyor..ben orjinal sordum bir tane 50 dolar dedi yuh dedim..

batu496

Üye
    Konu Sahibi
bazı arkadaşlarım aldı 40 tl ye orjinal bataryadan daha iyi diyolar :D iphone'u ilk aldığımdan daha çok şarj gidiyo dediler

triyaki43

triyaki43

Üye
iphone klasör açılabiliyormu? mesela ''programlar'' veya ''oyunlar'' diye

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maalesef açılamıyor..

batu496

Üye
    Konu Sahibi
iphoneye klasör açılmıyo ama bi program yüklüyosun flash bellek olarak görüyo telefonu iphoneden boyutunu kendin belirliyosun 1 gb bölüm 10-15 dk oluşturuluyor. daha sonra flash bellek olarak kullanıyosun. onu isterseniz paylaşabilirim.

triyaki43

triyaki43

Üye
Bi program var ismini hatirliyamadim resin, oyun, muzik hepsi bu programa atiliyo. Buna benzer bisey varmi sitede?

iphoneye klasör açılmıyo ama bi program yüklüyosun flash bellek olarak görüyo telefonu iphoneden boyutunu kendin belirliyosun 1 gb bölüm 10-15 dk oluşturuluyor. daha sonra flash bellek olarak kullanıyosun. onu isterseniz paylaşabilirim.[/QUOTEl

Cok iyi olur:oke:

narcel

Üye
selamlar arkadaşlar benimde soruların olacak nerden başlayayım dışardan gelme iphone var yani cin malı kaydı pasaporta yapılmış herşey normal ama oyun atamıyorum porogram atamıyorum iphonede hep soru işareti geliyor ? acmıyor ve cif hat gözüküyor ama tek hat yapılacak bişeeey varmı arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
3 G 8GB İPHONEMLE YOTUBEYE Girmiyorum Acil yardm 3.1.2 jb li...

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bu iphone nun bluetoothu sadece kulaklıkla mı çalışıyor ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
aslında sadece kulaklık için değil oyunların cogunda bluetoothu baglantı ile 2.3.4 kişilik oyunlar oynayabiliyorsunuz yuklenen programlarala veri akısı saglayabilirsiniz su resimleri gonderip alma için su anda geçeri

aacaipman

Üye
merhaba klavyemde rakama gecemiyorum,mesaj yazarken bosluk biramiyorum,kisacasi en alt kisimda sorun yasiyorum,isin enterasan kismi dokunmatikte sorun yok,cunku herhangi bir uygulamada ayni yer tikir tikir calisiyor,cihazim 3g 16gb...yardimci olurmusunuz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
restore yap telefonu...

mehmetceylani

Üye
i phone navigasyon nasıl yükleyebilirim??

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye

jaılbreak yap ordan cydia programına gır ınstallous u ındır ordan nawıgasyn ındırebılırsın veya jaılbreak yaptıktan sonra bılgısayarına ındırıp tele atabılırsın nasıl jb yapılcagı forumda war arastırabılırsn :oke: telın 3gs ıse beklemen lazm :D

jb yaptıktan sonra normal olarak kullanabılıosn :D :kop::kop:

3 G 8GB İPHONEMLE YOTUBEYE Girmiyorum Acil yardm 3.1.2 jb li...

benm telde senınkınden kardes wıfıden 208.67.222.222 dns ayarlarını deıstırerek gırebılırsn ama wıfı olmadan naparsn bılemıcem :bilmm

iphone klasör açılabiliyormu? mesela ''programlar'' veya ''oyunlar'' diye

aldıgın tel sanırm 3g demıstn update 4.0 os yaparsn dosyalama yapabılırsn 3g oldugu ıcın jb de yapablrsn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt