iPHONE ile ilgili sorularınız ve sorunlarınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batu496

Üye
    Konu Sahibi
iPHONE ile ilgili sorularınız ve sorunlarınız..
beyler bence buraya herkez sorununu yazsın ve çözümü bilenler bilmeyenlere söylesin herkez konu açması.sorunlarınız için bana pm atabilirsiniz

pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
Ozaman ilk soru benden olsun...

Kullandığım iPhone 3GS Türkçe olmasına rağmen bazı yerleri İngilizce (örn: app. store'daki alt menüler) bunun nedeni nedir, nasıl düzelir?

batu496

Üye
    Konu Sahibi
app store dışında biyer var mı ing. olan ?
sadece app store sa ozman senin app store üyeliğin türkiye ye kayıtlı deildir.yani u.s yada u.s.d üyeliği almışsındır.

cemnokia

Üye
i phone da kayıtlı mp3 lerden bazılarını ringtone olarak kullanmak istiyorum, ama i tunes dan bunu yapamıyrum..
nasıl yapılır bilen varsa öğretsin lütfen..

pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
app store dışında biyer var mı ing. olan ?
sadece app store sa ozman senin app store üyeliğin türkiye ye kayıtlı deildir.yani u.s yada u.s.d üyeliği almışsındır.

Sanmıyorum, kayıt olurken özellikle Ülke seçimine dikkat ettim zaten hesabımda da Country "TUR" yani "TURKEY" olarak gözüküyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu gunerde kafa patlatıgım bir olay var madem böyle bir konu açtın sorayım sana
marak ettigim bir soru batucum iphone a müzik atınca cihazın içinde şu şekilde görunuyor
dosya adı : F001 F002 gibi
parça isminide : MZPTE.mp3
gibi sacma sapan anlamsiz isimler veriliyo bu gizli kodlamyı kendimiz yapabilirmiyiz veya itunes neye göre kodluyor biz bu kodlama işlemini nasıl yapazcazz

batu496

Üye
    Konu Sahibi
bu gunerde kafa patlatıgım bir olay var madem böyle bir konu açtın sorayım sana
marak ettigim bir soru batucum iphone a müzik atınca cihazın içinde şu şekilde görunuyor
dosya adı : F001 F002 gibi
parça isminide : MZPTE.mp3
gibi sacma sapan anlamsiz isimler veriliyo bu gizli kodlamyı kendimiz yapabilirmiyiz veya itunes neye göre kodluyor biz bu kodlama işlemini nasıl yapazcazz

biliyosun mac işletim sistemi güvenliği çok üst düzeyde tutuyor 3glere bluetooth çıktı ama daha müzikler atılmıyor yada sen internetten istediğin müziği iphone üzerinden indiriyosun ama ipod a taşıyamıyosun önce pc ye atman sonra itunes üzerinden atman gerekiyo yani o kodlama sistemiyle ilgi programlar daha geliştiriliyo daha tam çözemediler. anca iphone deki müzikleri ifunbox adlı programla görebilir pc ye alabilirsin onun dışında daha yok

--------------- Ekleme ---------------

Sanmıyorum, kayıt olurken özellikle Ülke seçimine dikkat ettim zaten hesabımda da Country "TUR" yani "TURKEY" olarak gözüküyor.

bu dediğin şeyi ben denedim öyle ama ben 2g ve 3g de denedim 3gs de de böyle olduğunu düşünüyorum ben teli türkçe kullanıyorum üyelikleri deiştirince 2 üyeliğim var 1. Turkey diyeri u.s ben u.s iphone üzerinden itunes girmek için kullanıyorum anun dişinda türk üyeliğimi ve deiştirirken oda otomatik deişiyor tabi telefon türkçe olucak ing olursa türkçe üyeliğinle girsen bile ing. kalıyo

triyaki43

triyaki43

Üye
arkadaşlar iphone 8 gb'ta itunes den video kamera özelliği yüklene biliyormu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydia dan search e girip cycorder diye ara bulup kur..sınırsız video çeker..

triyaki43

triyaki43

Üye
cydia dan search e girip cycorder diye ara bulup kur..sınırsız video çeker..

teşekkürler şu anda n95 var bende iphone 8gb almayı düşünüyorum o yüzden araştırıyorum iphone 16gb ve 32 gb ta video kamera standart 8 gb ta yok yüklendiğini duymuştum emin olmak için sordum tekrar teşekkürler

bir kaç sorum daha olacak şimdi aklıma geldi 3g ile 3gs arasında çok fark varmı hangisini tavsiye edersiniz 4,8.16.32gb hangisi daha iyi? ikinci el iphone almayı düşünüyorum bütçem ona göre yurt dışından gelen pasaporta işli cihazlardan problem olurmu yoksa garantili mi almalıyım?

bir kaç sorum daha olacak şimdi aklıma geldi 3g ile 3gs arasında çok fark varmı hangisini tavsiye edersiniz 4,8.16.32gb hangisi daha iyi? ikinci el iphone almayı düşünüyorum bütçem ona göre yurt dışından gelen pasaporta işli cihazlardan problem olurmu yoksa garantili mi almalıyım?

batu496

Üye
    Konu Sahibi

3g ile 3gs arasında fark var tabi 2gs ram bakımından 2 kat daha hızlı kamerası çok daha iyi ama kasada fln fark yok sesle kontrol farkı var diyerleri video çekimi fln programla oluyor 4gb hafızalı zaten yok. 16gb hafızalı yeterli 2. el konusunda temiz olduktan sonra yurt dışından alınmış türkiyeden alınmış fark etmez sadece yurtdışından alıcaksan pasaport kaydı olsun.gerisi fark etmez

triyaki43

triyaki43

Üye
çok sağol bu bilgiler kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı en kısa zamanda temiz bi iphone alıcam

triyaki43

triyaki43

Üye
arkadaşlar ikinci el bi iphone 3GS var bunun 3GS oldoğunu nereden anlarız herhangi bir yerinde yazıyormu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla benim 3g var kutusunda yazıyor sadece..kutusu varsa arkasında imei nosu yazıyor onunla kontrol et..

triyaki43

triyaki43

Üye
çok sağol hocam

borisdasilva

Üye
iphone num suya düştü turkcellden aldım daha borcu bitmedi fakat turkcell yogun su temesı diyip telefonu garantiye sokmadı ne yapacagımı bilmiyorum nerede yaptırabilirim garantili yardım edermisiniz lütfen tesekkürlerr..

batu496

Üye
    Konu Sahibi
sen git bi telefoncuya göster ama baya para tutabilir yani yeni ıphone parasına yakın olabilir.

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bu iphone nun bataryası diğer telefonlar gibi değil ya.. Batarya 1,5yılda mı ne bitiyomuş.. Bittiğinde acaba yeni batarya takılabilir mi yoksa telefon çöpe mi gider :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt