İphone İçin Çıkan Kaliteli Efekleri Güzel Oyunlar Neden Androide Çıkmıyor. Androidin Suçu Ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimoh

Üye
şu infinity blade i kurabilsem cihazıma başka bişey istemem :)

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Tek çekirdekli 800 Mhz İşlemciye sahip iPhone 4 şuan bütün uygulamaları çalıştırıp akıcı bir deneyim sunuyorken
Tek çekirdekli 800Mhz'lik Galaxy ACE Sürünmektedir.

Artles

Artles

Üye
Tek çekirdekli 800 Mhz İşlemciye sahip iPhone 4 şuan bütün uygulamaları çalıştırıp akıcı bir deneyim sunuyorken
Tek çekirdekli 800Mhz'lik Galaxy ACE Sürünmektedir.

İyide iPhone 4 zamaninda Apple'in en iyi iPhone ürünüydü bir zamanlar amiral gemisiydi fakat galaxy ace samsung için hiçbir zaman öyle olmadı.. Bilmem anlatabildim mi ?

avcitalip

avcitalip

Üye
İyide iPhone 4 zamaninda Apple'in en iyi iPhone ürünüydü bir zamanlar amiral gemisiydi fakat galaxy ace samsung için hiçbir zaman öyle olmadı.. Bilmem anlatabildim mi ?

çok güzel anlatmışsın + ios'un donanım yemediği ortada :evet:

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
o zaman nfs mos wanted oyununu hem iphone 4 te hem de galaxs s3 te oyna sonrada oyun akışını kıyaslamayı buraya yaz.. takılmaları ve oyunun android üzerindeki rezillikleri buraya yaz..:)

avcitalip

avcitalip

Üye
o zaman nfs mos wanted oyununu hem iphone 4 te hem de galaxs s3 te oyna sonrada oyun akışını kıyaslamayı buraya yaz.. takılmaları ve oyunun android üzerindeki rezillikleri buraya yaz..:)

port oyun :evet: ben söyliyim bazen oyun ağırlaşıyor anlamsız fps düşmeleri falan oluyor :evet: ama sırf bunlardan sebepte ios alınmaz ki :evet:

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi

port oyun :evet: ben söyliyim bazen oyun ağırlaşıyor anlamsız fps düşmeleri falan oluyor :evet: ama sırf bunlardan sebepte ios alınmaz ki :evet:

peki neden ea veya başka oyun firması iosun portlanmışını yapmayıpta tabandan yazmıyor oyunu.. bunu açıklarmısın..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Durum şu:
Apple'ın cihazları donanımı verimli kullanıyor ve zaten Apple sık cihaz çıkaran bir marka değil. Yani yazılımla bir adım önde.
Android donanımı daha az verimle kullanıyor ve bir çok cihaz mevcut. Ancak cihazlar yüksek donanımları ve farklı özellikleriyle öne çıkıyor.

Cihazları karşılaştırırken sadece donanımı ön plana alıp iPhone 4 ile Galaxy Ace'i karşılaştırırsak hata etmiş oluruz. Ha, bir şekilde Ace'e iOS yükleyebilseydik bu biraz mantıklı olabilirdi.

Bu mantıkla hareket edeceksek iPhone'lara Android yükleyelim, onlarında sürünüşünü izleriz hep beraber :)

Ana dediğim gibi, sadece tek faktörle karşılaştırma olmaz, genele bakmak gerekir :)

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Durum şu:
Apple'ın cihazları donanımı verimli kullanıyor ve zaten Apple sık cihaz çıkaran bir marka değil. Yani yazılımla bir adım önde.
Android donanımı daha az verimle kullanıyor ve bir çok cihaz mevcut. Ancak cihazlar yüksek donanımları ve farklı özellikleriyle öne çıkıyor.

Cihazları karşılaştırırken sadece donanımı ön plana alıp iPhone 4 ile Galaxy Ace'i karşılaştırırsak hata etmiş oluruz. Ha, bir şekilde Ace'e iOS yükleyebilseydik bu biraz mantıklı olabilirdi.

Bu mantıkla hareket edeceksek iPhone'lara Android yükleyelim, onlarında sürünüşünü izleriz hep beraber :)

Ana dediğim gibi, sadece tek faktörle karşılaştırma olmaz, genele bakmak gerekir :)

genele bakalım o zaman. neden s2 yada samsungun 1ghz olan herhangi bir telefonunun dokunmatiğini aşağı yukarı kaydırırken veya temple run 2 oyununda zıplama yaparken iphone 0.1 saniyenin daha az bir aşağısında alrken samsung s2 daha kısa sürede yani 0.4 veya 0.5 alıyor veya s2 nin bir düşüğü yada bir yükseği.

Artles

Artles

Üye
peki neden ea veya başka oyun firması iosun portlanmışını yapmayıpta tabandan yazmıyor oyunu.. bunu açıklarmısın..

Oyunu orjinal alicak zengin kitle cok cunku ios da

- - - Eklendi - - -

Cunku iphone 5in 32 gbi su an samsungun en iyi ürünü note 2 den 840lira daha fazla
Para = hizmet ;)

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu orjinal alicak zengin kitle cok cunku ios da
zengin gariban muhabbeti yapmıyoruz kardeşim.:) apple jailbreak ve 25pp nin olduğunu elbette biliyor ve farkındadır. tabiki buna müsade ediyor. tıpkı microsoft şirketinin müsade ettiği gibi windows yazılımlarında. durumu farklı yere taşımaya gerek yok.
neden android uygulamarı ios kadar destek almıyor..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Vay Arkadaş Bu Apple Piyasaya Neden Zengin Girdi Diğer Şirketler Yavaş Yavaş Yükselir Bu Hepten Coşuk Anlamıyorum Birde Oyun Şirketleriyle Sözleşmeli Anlaşmaları Var Anlamadım Gitti :apple::angry:

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Vay Arkadaş Bu Apple Piyasaya Neden Zengin Girdi Diğer Şirketler Yavaş Yavaş Yükselir Bu Hepten Coşuk Anlamıyorum Birde Oyun Şirketleriyle Sözleşmeli Anlaşmaları Var Anlamadım Gitti :apple::angry:

Adamlar Kaliteden Yana... Android symbian gibi yazılımlar ikinci planda veya farklı gözlerle bakıyorlar.

Artles

Artles

Üye
zengin gariban muhabbeti yapmıyoruz kardeşim.:) apple jailbreak ve 25pp nin olduğunu elbette biliyor ve farkındadır. tabiki buna müsade ediyor. tıpkı microsoft şirketinin müsade ettiği gibi windows yazılımlarında. durumu farklı yere taşımaya gerek yok.
neden android uygulamarı ios kadar destek almıyor..

Kardesim apple kullananlarin daha elit bi kitle oldugu kesin sen ne dersen de iphone 4 bile 1.200 1.300 ken 400 liraya androidler var benim demek istedigim.apple magazisindan daha cok. Alisveris yapiliyor benim iphone.kullanan bütün arkadaslarim nerdeyse jb.ve 25pp.den habersiz

Türe

Türe

Üye
Kardesim apple kullananlarin daha elit bi kitle oldugu kesin sen ne dersen de iphone 4 bile 1.200 1.300 ken 400 liraya androidler var benim demek istedigim.apple magazisindan daha cok. Alisveris yapiliyor benim iphone.kullanan bütün arkadaslarim nerdeyse jb.ve 25pp.den habersiz

Zaten % 70 lik kitle adı var diyerek alıyor. Geriye kalanlar da zaten sistem merakı olanlar , uğraşmayı sevenler , jb ve tweak yapanlardan oluşuyor.

Artles

Artles

Üye

Zaten % 70 lik kitle adı var diyerek alıyor. Geriye kalanlar da zaten sistem merakı olanlar , uğraşmayı sevenler , jb ve tweak yapanlardan oluşuyor.
Katiliyorum o kitleninde zaten tamami mağazadan kredi karti ile indirme yapiyor

Türe

Türe

Üye
Katiliyorum o kitleninde zaten tamami mağazadan kredi karti ile indirme yapiyor

Tamamı değil aslında. Ablam da adı için kullanıyor ama ücretli uygulaması yok misal. Bu gibi bir sürü türevi var bunun.

avcitalip

avcitalip

Üye

ios daha fazla kazandırıyor adamlarda biliyor biz android kullanıcıları gidip kırılmış oyun-uygulama yükleyeceğimizi :evet: ama o kasıntılar falan benim için pekte önemli değil sonuçta sadece arada kasıyor veya ağırlaşıyor genel anlamda android samsung cihazlar premium suit ile diğer cihazlardan ayrılarak başka bir yere geldiler o yüzden samsung :evet:

Metin MF

Metin MF

Üye
ulen androidde tonla güzel oyun var, ona rağmen isyan ediyonuz...biz symbian kullananlar ne yapalım peki :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt