Eylül de İOS 6. çıkardı. Telefonu sarj olsun diye usb kanalıyla bilsayara takınca çıkan uyarıya bir şekilde evet denilmiş bir de ne göreyim geldimki 4s 5.1 JB li cihazım 6 olmuş bir acayip olmuş filan falan. Ne zaman çıkar ha çıktı ha çıkacak 1.5 ay ancak sabredebildim. Sattım... Daha geçenlerde geldi JB. Neden geldi. Ya da gelemiyordu. Baktıki Elma topu dikecek hemen epıl jailbreak yayınladı. Satışlar arttı tasarımı ile eleştirilen İP5 yeniden satılmaya başlandı. TEK ELCİLİK. Başka hiç bir şey değil.
Kıçına don almaya para bulmayan milletim gider turkcelle 24 ay taahhüt verir. İphone 5 alır toplamda 3500 TL den para döemeyi göze alır, peşine çevimek için telefoncuya 1500 liradan geri verir. İşte bizim millet.
Androidmiş, Apple, Black Berry filan falan ya da WP8 hepsi emperyalizmin birer parçası bizde onlara para kazandırmayı seven insancıklardan öte değiliz.
Yok İOS iyi android kötü, nokia daha iyi... Bu ülkenin daha derin problemleri var bilinçli gençlik oturunda onları tartışın. Firma savunacağınıza...