İphone İçin Çıkan Kaliteli Efekleri Güzel Oyunlar Neden Androide Çıkmıyor. Androidin Suçu Ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Hele şükür anladınız :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Apple daha iyi marka. Zengin kesime hitap ediyor. Para ile uygulama satın alanlar daha fazla android e oranla. Adamlar tek telefon çıkarıyor. Tam çıkarıyor.

o iPhone 5'e kadardı :evet: 4s'ten sonra Tam çıkaramadı...

furkey

Üye
Bence adam artistlik yapmak için açmış konuyu :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Bak aslında cevabın yazdığım mesajda gizli :)

neyse ben daha açarak tekrar yazayım.

Apple'ın oyun şirketleri ile anlaşması var.

+

Bir oyun firması sence daha fazla kazanacağı bir sistemi mi seçer yoksa daha az olanı mı?

+

Hangi sistemde oyunu w-a-r-e-z olarak daha çok bulursun? Android.Bu ne demek? Oyun yayımcısına epey zarar demek.

:)

çok güzel açıklamışsın :) adamlar parayı seviyor aslında ios'u veya android'i değil :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye

iPhone 5 daha da karizmatik :hmmm Tam bir is cihazi gorunumune burunmus siyahi :eller: s3 un siyahi da cok karizmatik

ben karizmatik anlamda demedim :),yenilik bazında dedim 4s'in boyunu uzatıp ezmişler sanki dimi ? :evet:

Türe

Türe

Üye

ben karizmatik anlamda demedim :),yenilik bazında dedim 4s'in boyunu uzatıp ezmişler sanki dimi ? :evet:

Ama cok ciks :ehe ozellik bakimindan haklisin cok yenilik yok :) apple bu ne yapacagi belli olmaz bakarsin patlatir bir cok ozellik ama yine de beklemiyorum apple dan :D

avcitalip

avcitalip

Üye

Fark etmez.Eğer öyleyse bile artistlik yapanın artistliği batsın :ehe

Galaxy S'ile ios'a tepki olarak doğdu :D :D :ehe

- - - Eklendi - - -

Ama cok ciks :ehe ozellik bakimindan haklisin cok yenilik yok :) apple bu ne yapacagi belli olmaz bakarsin patlatir bir cok ozellik ama yine de beklemiyorum apple dan :D

ip5 çok karizma telefon ben ilk çıktığından beri beğeniyorum fakat yenilik olmayınca alasım gelmiyor hele hTC,Samsung falan varken :(

biran önce bence 5s'in güzel bir şekilde çıkması gerekiyor hiç yoktan bir s3'ü arayüz olarak yakalasın :ehe o göz takibini falan hani

- - - Eklendi - - -

ip5 çok karizma telefon ben ilk çıktığından beri beğeniyorum fakat yenilik olmayınca alasım gelmiyor hele hTC,Samsung falan varken :(

biran önce bence 5s'in güzel bir şekilde çıkması gerekiyor hiç yoktan bir s3'ü arayüz olarak yakalasın :ehe o göz takibini falan hani

- - - Eklendi - - -

Türe

Türe

Üye
Ben kullanmiyorum sahsen :) sorun yok :) Ama bundan sonraki cihazim ya iPhone olur ya da Htc nin bir amiral i :) sense kullanmak icin oluyorum :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Resmini koyduğun oyun çok güzelmiş

furkey

Üye
Ben kullanmiyorum sahsen :) sorun yok :) Ama bundan sonraki cihazim ya iPhone olur ya da Htc nin bir amiral i :) sense kullanmak icin oluyorum :(

Android den ios a geçenler pek mutlu olmuyorlar ama :)

avcitalip

avcitalip

Üye

ne gariptir ki aynı şeyleri bende düşünüyorum ama Samsung'un arayüzüne yeni eklediği özellikler beni kararsız bırakıyor :( :evet:

- - - Eklendi - - -

Android den ios a geçenler pek mutlu olmuyorlar ama :)

Süleyman 2 platformuda kullandı o yüzden bu konuda ona karışmıyorum kendisi hangisini istiyorsa alabilir + ios'a geçmeyi bende istemiyor değilim aslında multitasking ve beleş uygulama olayı olsa yarın ios'tayım :evet:

- - - Eklendi - - -

iPhone 5 daha seksi :O

donanım bazında dedim :hmmm gerçi bir ios cihazına göre çok yeterli donanımı var :evet:

Türe

Türe

Üye
Yok haci ya ben kullanmiyorum istedigini eklesin :ehe

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
kullanıp kullanmaman sana bağlı kardeş:):)

paganini58

paganini58

Üye

Bakın android nerde apple nerede...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt