İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

metalsu

Üye
Merhabalar iphone 4 çin malı aldım fakat mesaj yollarken sektör hatası falan veriyor ve mesaj yazamıyorum. Acaba sorunu bilen kimse var mı ?

dincobey

Üye
İphone4 arka cami kirildi maliyeti nedir

axi58

axi58

Üye
Video indiriyorm indirdigim yerde görünüyo videolarıma taşıyamıyorum yeni aldım çözemedim henüz

sevennet

Üye
3gs ios 6.0.1 de facebook messenger uygulamasını kurduktan sonra facebook mobil işareti görünmemeye başladı. 4s kullanan arkadaşımda da aynı sorun var. Messenger ve facebook uygulamasını kaldırıp tekrar kurmama rağmen düzelme olmadı. Çözümü bilen var mıdır acaba?

ESvED1453

Üye
ben 6.0.1 den 5.0.1 e geri dönüş yapmak istiyorum daha önceden jb vardı..biraz araştırdım shsh kaydı alınarak fln yapılabiliyormuş ama ne tam bir bilgi bulabildim nede yardımcı olacak birini...

Aykul_66

Üye
Arkadaşlar iphone 4 için sms Sayacı arıyorum bu konuda bilgisi olan varmı ? Yardımlarınızı bekliyorum​

BrainHacker

BrainHacker

Üye
iphone den wi-fi ye baglanamiyorum ne yapabilirim? Tesekkürler

eraycoskun

eraycoskun

Üye
şu sıralar iphone 4'ümde saçma sapan bir sorun başladı. Neden olduğunu bilmiyorum fakat sanırım aşırı yüklemeden ve hafıza kullanımındandır diye düşündüm fakat activator gibi bir program yardımıyla hafıza boşaltmayı da denememe rağmen sorun çözülmedi. Sorun şu:
Telefonun kulaklık ve dış sesinin seviyesi kendiliğinden düştü ve en yüksekte açmama rağmen ses hala çok düşük. Örnek vermek gerekirse önceden 5+1'den dinlerken şimdi 2+1'den dinliyor gibiyim.
Hafıza boşalttım bütün açık uygulamaları, arkaplanda açık uygulamaları kapattım fakat yine çözülmedi, telefonu kapatıp açıyorum yine düzelmiyor, springboard'u resetliyorum yine olmuyor. Bir de şunu farkettim, ses arada bir yükseliyor, sonra birkaç program aynı anda açıkken facebook'a girersem çok kasmaya başlıyor ve ses kendiliğinden düşüyor.
Birkaç hafta önce aynı anda hem ses azaldı hem de home tuşu çalışmamaya başladı, sonra şarj dolunca kendiliğinden düzelmişti. Dün gece yine aynı arıza, şu an ses yine çok düşük.
Restore etsem düzelir sanıyorum ama şu an 5.1.1'deyim ve telefonumun SHSH kaydı yok, 6.0'a yükseltmeyi de istemiyorum.
Var mıdır çözümünü bilen??
Ayarlardan değil kesinlikle, bunu önermeyin kurcalamadığım ayar kalmadı çünkü, donanımsal birşey de değil, yazılımsal olduğuna eminim.

Edit: Az önce ses yine yükseldi bir süreliğine, fakat yine gitti ve bu defa beraberinde yine home tuşunu da götürdü, çok nadir basar oldu tuş, neler oluyor gerçekten anlamış değilim.

MrsSalvatore

Üye
Benim jb'li Amerika'dan aldığım iphone 4'üm var. Her şey gayet güzel gidiyodu aslında. geçenlerde sim kart tanımadı. restore etmeye çalıştım saatlerce ekranda simge gözüktü ama hiçbişey olmadı yani restore de edemedim. sonra simkartı çıkarıp takınca düzeldi. bu sefer de kamera açılmıyo. telefonu kapatıp açıyorum ama yine aynı kamera açılmıyo. restore de yapamıyorum, fabrika ayarlarına da dönemiyorum :D ne yapmam lazım. servise de götürmek istemiyorum dünya para alıyolar. biri yardım edebilirse çok güzel olur.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
iphone 4s twitter facebook bağlantısınız iphone üzerinden nasıl aktif ve deaktif edebilirim arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı??

bayhax

bayhax

Üye
Video izlerken kota video açılır açılmaz gerektiğince anında gidiyormu yoksa seyretmeye başladığımîzda saniyeyle doğru orantılı mı gidiyor?

kadir272020

Üye
pardon bişey sorucam bendede
sağ üst köşedeki yüzde
kayboldu nasıl geri getirebilirim
cevap veren olursa sevinirim
şimdiden tşkkürler

alpercetvel

Üye
Çin Malı İphone 4 Hafiza Kartina Format Attim Yedeklemedm Dosyalari silindi ve şimdi baazı oyunlar açılmıyor. aynı telefondan olan varsa bana dosyalarını gönderebiir misiniz?

asutcuoglu07

Üye
sizce 32 gb iphone aliyimmi telefonu aliyimmi arkadaslar mesaj atin link vericem lutfen yardimci ollun

omerr_akcay

Üye
Iphone 4s kullanıyorum. Ios 6.0.1 sürümü için nasıl jailbreak yapabilirim??

Apache11

Apache11

Üye
İos 6.0.1 in henüz jb iği yokki biraz bekliceksin sadece

- - - Eklendi - - -

S.w.A.T e Cevaben..
facebook a safariden bağlanarak dene uygulamasından yapma..twitter ıda telefonun ayarların a girerek twitter a gel ordan hesabını aktif ve deaktif edebiliyorsun yine uygulamasından değil

- - - Eklendi - - -

şu sıralar iphone 4'ümde saçma sapan bir sorun başladı. Neden olduğunu bilmiyorum fakat sanırım aşırı yüklemeden ve hafıza kullanımındandır diye düşündüm fakat activator gibi bir program yardımıyla hafıza boşaltmayı da denememe rağmen sorun çözülmedi. Sorun şu:
Telefonun kulaklık ve dış sesinin seviyesi kendiliğinden düştü ve en yüksekte açmama rağmen ses hala çok düşük. Örnek vermek gerekirse önceden 5+1'den dinlerken şimdi 2+1'den dinliyor gibiyim.
Hafıza boşalttım bütün açık uygulamaları, arkaplanda açık uygulamaları kapattım fakat yine çözülmedi, telefonu kapatıp açıyorum yine düzelmiyor, springboard'u resetliyorum yine olmuyor. Bir de şunu farkettim, ses arada bir yükseliyor, sonra birkaç program aynı anda açıkken facebook'a girersem çok kasmaya başlıyor ve ses kendiliğinden düşüyor.
Birkaç hafta önce aynı anda hem ses azaldı hem de home tuşu çalışmamaya başladı, sonra şarj dolunca kendiliğinden düzelmişti. Dün gece yine aynı arıza, şu an ses yine çok düşük.
Restore etsem düzelir sanıyorum ama şu an 5.1.1'deyim ve telefonumun SHSH kaydı yok, 6.0'a yükseltmeyi de istemiyorum.
Var mıdır çözümünü bilen??
Ayarlardan değil kesinlikle, bunu önermeyin kurcalamadığım ayar kalmadı çünkü, donanımsal birşey de değil, yazılımsal olduğuna eminim.

Edit: Az önce ses yine yükseldi bir süreliğine, fakat yine gitti ve bu defa beraberinde yine home tuşunu da götürdü, çok nadir basar oldu tuş, neler oluyor gerçekten anlamış değilim.

Yüklemiş olduğum bir tweak den kaynaklı bence son yükeldigin tweak ları kaldırarak tekrar dene

BDEL

Üye
telefonda parolayı yanlış girme sonucu telefon kitlendi. telefon iphone 3g ne yapabilirim

cihlekesh

Üye
Arkadasım bnde bisey sormak istiyorum, androidde kullandıqım bir cok proqram app storede yani iphone icin ücretli ama maxicepte bulabiliyoruz ücretsizini bnim skıntımda app store dısında indirdiqimiz proqramları nasıl yüklerim . Simdiden tesekkürler

Üst Alt