Eger bulamam diyosan sat alicin oluyumMrb yurt dışından 4s geldi. Kadı yapılmısti fakat o kisi 1yıl önce baska bir cihaz kaydettirdiginden tlf bir hafta icinde kapandı. Tekrar maliyeye yatırılan ücreti ve kayıt talebini geri aldık. Yakinlarda yurt disindan gelecek kimsem yok. Ve bu tlf baska hic bi turlu kullanma şansım yok mu onu öğrenmek istiyorum bilginiz varsa. Selametle kalın
Eger bulamam diyosan sat alicin oluyum
850 Tl verebilirimSatmak için yenisini alabilmem gerekir. Siz ne fiyat verirsiniz ?
Bilirsin 0 ve 2. El arasindaki fiyat farkini kutusundan ciktigi an 2 el olur ve seninki de o durumda herhalde burasi turkiyeHic kullanmadim daha sifur gibi laflar bostur anlayacagin850 den varsa kayıtsız 0 ben alabilirim![]()
merhaba !!!
tanidik birinde I Phone 4 aldim ama icinde bir sürü resim dosyalari var silemiyorum yardim ederseniz sevinirim
Meryem1995 iphone 3gs al derim ve jailbreak yaptirmani oneririm oyun ve internet konusunda harika ice'yi hic kullanmadim
Divane66 telefonu itunesle baglayip silmeyi dene olmazsa jailbreak yap ifile kur silersin toptan![]()
Meryem1995 iphone 3gs al derim ve jailbreak yaptirmani oneririm oyun ve internet konusunda harika ice'yi hic kullanmadim
Divane66 telefonu itunesle baglayip silmeyi dene olmazsa jailbreak yap ifile kur silersin toptan![]()
ya ama işte ben bilmiyorm ki nasıl yapılıor o şeyler. Yardım eden biride çıkmadı ama androidin root'unu biraz anlıyorum denebilir yani