Türe
Üye
Herkese merhaba dün iphone 4s aldım. Mat kesinlikle değilde parlak jelatin önerir misiniz ?
Aynali diyorsaniz sakin almayin. Seffaf alin.
Herkese merhaba dün iphone 4s aldım. Mat kesinlikle değilde parlak jelatin önerir misiniz ?
ne yapmam lazım. servise de götürmek istemiyorum dünya para alıyolar. biri yardım edebilirse çok güzel olur.pardon bişey sorucam bendede
sağ üst köşedeki yüzde
kayboldu nasıl geri getirebilirim
cevap veren olursa sevinirim
şimdiden tşkkürler
şu sıralar iphone 4'ümde saçma sapan bir sorun başladı. Neden olduğunu bilmiyorum fakat sanırım aşırı yüklemeden ve hafıza kullanımındandır diye düşündüm fakat activator gibi bir program yardımıyla hafıza boşaltmayı da denememe rağmen sorun çözülmedi. Sorun şu:
Telefonun kulaklık ve dış sesinin seviyesi kendiliğinden düştü ve en yüksekte açmama rağmen ses hala çok düşük. Örnek vermek gerekirse önceden 5+1'den dinlerken şimdi 2+1'den dinliyor gibiyim.
Hafıza boşalttım bütün açık uygulamaları, arkaplanda açık uygulamaları kapattım fakat yine çözülmedi, telefonu kapatıp açıyorum yine düzelmiyor, springboard'u resetliyorum yine olmuyor. Bir de şunu farkettim, ses arada bir yükseliyor, sonra birkaç program aynı anda açıkken facebook'a girersem çok kasmaya başlıyor ve ses kendiliğinden düşüyor.
Birkaç hafta önce aynı anda hem ses azaldı hem de home tuşu çalışmamaya başladı, sonra şarj dolunca kendiliğinden düzelmişti. Dün gece yine aynı arıza, şu an ses yine çok düşük.
Restore etsem düzelir sanıyorum ama şu an 5.1.1'deyim ve telefonumun SHSH kaydı yok, 6.0'a yükseltmeyi de istemiyorum.
Var mıdır çözümünü bilen??
Ayarlardan değil kesinlikle, bunu önermeyin kurcalamadığım ayar kalmadı çünkü, donanımsal birşey de değil, yazılımsal olduğuna eminim.
Edit: Az önce ses yine yükseldi bir süreliğine, fakat yine gitti ve bu defa beraberinde yine home tuşunu da götürdü, çok nadir basar oldu tuş, neler oluyor gerçekten anlamış değilim.