İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Mak0

Mak0

Üye
oyun yükliyemiyorum bu hatayı veriyor. The App "Asphalt 6" was not installed on the iPhone "mako" because an unknown error occurred(0xE8008001) - ne yapmam lazım arkadaşlar şimdiden teşekkürler

niksarli1979

niksarli1979

Üye

Arkadaşlar yukardaki linkteki videoda iphone 4'ün çok ilginç bi özelliğini gösteriyo mesela menü çubuğu aşağı yukarı sağa sola hareket ediyor,açık olan uygulamaları ana ekranda büyük simgelerle gösteriyor.Bununla ilgili bilgisi olan varmı?Bu bir program mı yoksa cihazda mevcut olan ve aktif edilmemiş bişeymidir?
Menüdeki iconları aşağı yukarı sağa sola kaydırabilmek için ((İnfiniboard)) açık kalan uygulamaları büyük simgelerle görebilmek içinde ((MultiflOw)) uygulamalarını ----cydia---'dan indirebilirsiniz:bye2:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu kısımda ne güzel bir bölüm açılmış soru cevap diye, soru soran çok ama cevap veren yok..
Lütfen iyi kötü bir bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşsın..

sulo25

Üye
İphone 4 cihazımı aldım ancak eski nokia telefonumda 800 den fazla kayıtlı numara var bunları nasıl iphone kolayca aktarabilirim...

sukruderya

sukruderya

Üye
usb nasıl baglayacagız iphone ? baglıyorum fakat görünmüyor. cam olarak geliyor

can_bil5

Üye
arkadaslar iphone 3 g vardı 8 gb uygulama yükledm oynadım buraya kadar sorunsuz calıstı fakat tus kılıtı yaptıgımda tekrar orta tusuna bastıgımda calısmadı tus bende restore ettim 4.1 sürüm yüklüydü 4.1 yüklicektm tekrar manuelde otomatkde denedım bir süre yüklüyor snra accurret 1015 2003 gbi hatalar veriyor otomatk yüklerken bir seferinde firmware yazdı oradada sorun cıktı napmam gerekıyor bilgilendirin lütfen

ahers

ahers

Üye
Merhabalar JailBreak Yaptık fakat program hata verip, ÇÖZÜM ARA VE PROGRAMI KAPAT tarzında uyarı aldım?
Windows Vista Ultimate de denedim, güvenli modda açtım denedim, XP'de denedim, güvenli modunda da denedim...
Ne yapmalıyız HATA alıyoruz?
Cihazım 3GS 32GB Old boot

kullanlan

Üye
selamlar ;
yurtdisindayim suanda iphone 3g ve 4g iki tane telfnum var 3g olan jb ile turkcell hattimla kullaniyorum fakat 4g olan jbsiz orjinal haliyle kullaniyorum. 4g deki numaralarimi 3g ye aktarmam gerek fakat turkcell i 4g ye takamadigim icin telfon numaralarini outlook gibi bir program kullanmadan ve isim karakter degisikligi olmadan nasil 3gye aktarabilirim ?
bir cozum bulabilirseniz cok sevinirim

thebumerrang

Üye
arkadaşlar slm ben iphone 4 kullanıyorum ama açılışında elma işaretinde elma tam çıkmıyor elmanın üzerinde çizgi olutor nedeni nedir bilen var mı ?

ghostmeda

Üye
Abi Bizede Bir El Daha benım Kı basıt Ama Tecrube ısteyen bır SOrun Help Mee !!

--------------- Ekleme ---------------

Abi Ne Olur Yardım Benım Sorunum Kolay Ama Tecrube Istıyor Oda Bende Yok :S Ne Olur Yardım!!

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/ne-olur-yardim-simdikden-tesekkurler-447818.html

Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!!
Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!! Ne Olur Yardım!!

ungood20

ungood20

Üye
arkadaşlar slm ben iphone 4 kullanıyorum ama açılışında elma işaretinde elma tam çıkmıyor elmanın üzerinde çizgi olutor nedeni nedir bilen var mı ?

gercekten işiniz cok zor uygulama bakımından o doğal hali :hmmm

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Ben 3gs gb olarak değilde versiyon olarak en son çıkan versiyonunu almayı düşünüyorum en son derken kamerası daha iyi radyosu olan vs eskilerinde yok bildiğim kadarıyla bana fiyat verebilirmisiniz ve nerden bulunduğunu tabii sıfır olcak kayıtlı garantili hiç kuyllanınmamaış hatta kutusu dahi açılmamış en uygun fiyatı bulmaya çalışıyorum aklıma maxi cep geldei tel üzerine kusursuz siteyardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

kutluay5

kutluay5

Üye
Ben 3gs gb olarak değilde versiyon olarak en son çıkan versiyonunu almayı düşünüyorum en son derken kamerası daha iyi radyosu olan vs eskilerinde yok bildiğim kadarıyla bana fiyat verebilirmisiniz ve nerden bulunduğunu tabii sıfır olcak kayıtlı garantili hiç kuyllanınmamaış hatta kutusu dahi açılmamış en uygun fiyatı bulmaya çalışıyorum aklıma maxi cep geldei tel üzerine kusursuz siteyardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
kardeşim 3gsye vereceğin paranın üstüne 200 300 tl daha koy git iphone 4 16gb al turkcell ya da vodafone bayilerinden(vodafonedakiler simkilitli yani sadece vodafone kart çalıştırıyor)

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
kardeşim 3gsye vereceğin paranın üstüne 200 300 tl daha koy git iphone 4 16gb al turkcell ya da vodafone bayilerinden(vodafonedakiler simkilitli yani sadece vodafone kart çalıştırıyor)

Haklısın arkadaşımda benim için 3gs bile pahallı geliyo taksitle falan alcam kart ayarlıcam limiti yüksek bi kart bu bile çok sorun yanı araştırıyorum uygun bişi bulabilirsem almayı düşünüyorum tavsiyen için sağol yinede...

Problemix

Üye
Selam arkadaşlar..Ben iphoneme daha önce itunesten müzik atmıştım..Ve dinlerken arada iphonenin kendisinde kayıtlı olan yabancı müziklerde çıkıyodu..Yeni müzikler yüklemek için iphoneyi pc ye bağladım ve itunesi açtım..içinde görünen istemediğim o yabancı müzikleri sildim..yani önüme çıkan yabancı yazılı olan herşeyi sildim..sanırım onların içinde benim iphoneye müzik yüklememe yardımcı bişii vardı..sanırım o da gitti..ve daha önce yüklediğim müziklerde gitmiş..yani ne olduğunu bilmiorum..artık itunesten müzik atamıyorum..ituneste soldaki music seçeneği çıkmıyo..yardıma ihtiyacım var..ne yapmam gerekiyoo? teş.ler

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
Merhaba... Adım Erdi. Ben Şu an Van da vatani görevimi yapmaktayım. Askerden döndüğümde 1 tane IPhone almayı düşünüyorum. Fakat çeşitleri var uygun fiyata istediğim özelliklerde almak istiyorum.

Acaba iphone da kameralı chat yapabilmeyi sağlayan web tarayıcı yada bir program varmı ? MSN den kamera açmak mesela ?... yada Ayrı bir chat programı global olabilir ?. Tüm dünya ile kameralı chat ?

Hangi versiyonunu almam gerek ve fiyatı tahmini ne kadar dır ?

leo_romeo

Üye
acil: arkadaslar iphone 3g aldım 8gb jailbelk yapmak istiyorm tabe becerirsem dediler yurt dısından gelen olmuyor bedi fake imel bende anlamdım sorguladım ithalat yoluyla kaydedilen yazıyo yapabılırmıyyım hic uygulama yk bide pc sutudyo kulanabilrmiyim

kadrieala1

Üye
mrb.bende iphone 4 var çin malı.ama içindeki programdan çok rahatsız oluyorum gerçek iphone programı gibi değil ve mesaj yazma ekranıda çok küçük normal iphone harfleri gibi falan degil birde sürekli sim 1 sim 2 yazısı duruyor ekranda bunu nasıl kaldırabiliriz yardımcı olursanı çok sevinirim.Özellikle mesaj harflerini nasıl büyütebilirim..eger orj. iphone programı varsa linkini yollarsanız çok sevinirim.

furkanbayraktar

Üye
iphone 4 almak ıstıyorum ama turkcell knturatsız 2350 doldugunu soyledı banada yurt dısından almak daha akıllı geldı ama 2011 DE turkcell ve vodafon harıc baska nerde cıhaz var ??? ayrıca yurt dısından alsam sımkılıtlımı degıl mı bır suru sorunu varmıs gallba

Anar84

Üye
Iphone G2 kullaniyom version 3.1.3 Bana ICONLARIN ALTINDA YAZILAN YAZILARI GIZLETMEK ISTIYom oyle bir programmi var ?

SADECE ICCON olsun ?

kavakli96

Üye
İphone u salladıgımda sürekli duvar kagıdı değişiyor bu nasıl düzeltilebilir şimdiden teşekkürler

Üst Alt