Menüdeki iconları aşağı yukarı sağa sola kaydırabilmek için ((İnfiniboard)) açık kalan uygulamaları büyük simgelerle görebilmek içinde ((MultiflOw)) uygulamalarını ----cydia---'dan indirebilirsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar yukardaki linkteki videoda iphone 4'ün çok ilginç bi özelliğini gösteriyo mesela menü çubuğu aşağı yukarı sağa sola hareket ediyor,açık olan uygulamaları ana ekranda büyük simgelerle gösteriyor.Bununla ilgili bilgisi olan varmı?Bu bir program mı yoksa cihazda mevcut olan ve aktif edilmemiş bişeymidir?

arkadaşlar slm ben iphone 4 kullanıyorum ama açılışında elma işaretinde elma tam çıkmıyor elmanın üzerinde çizgi olutor nedeni nedir bilen var mı ?

kardeşim 3gsye vereceğin paranın üstüne 200 300 tl daha koy git iphone 4 16gb al turkcell ya da vodafone bayilerinden(vodafonedakiler simkilitli yani sadece vodafone kart çalıştırıyor)Ben 3gs gb olarak değilde versiyon olarak en son çıkan versiyonunu almayı düşünüyorum en son derken kamerası daha iyi radyosu olan vs eskilerinde yok bildiğim kadarıyla bana fiyat verebilirmisiniz ve nerden bulunduğunu tabii sıfır olcak kayıtlı garantili hiç kuyllanınmamaış hatta kutusu dahi açılmamış en uygun fiyatı bulmaya çalışıyorum aklıma maxi cep geldei tel üzerine kusursuz siteyardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
kardeşim 3gsye vereceğin paranın üstüne 200 300 tl daha koy git iphone 4 16gb al turkcell ya da vodafone bayilerinden(vodafonedakiler simkilitli yani sadece vodafone kart çalıştırıyor)