İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

DE_SOUZA06

Üye
Herkeze iyi günler turkcell iphone 4 üm var itunnesden uygulama ve oyun sorunsuzca indiriyorum fakat forumdan oyun uygulama indirdiğim zaman hata veriyor yada görünmüyor sebebini öğrenmem için yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

ferhatdemir

Üye
arkadaslar indirdigim os 4.2.1 dosyasi zip uzantili.dosyayi winrar ile actim fakat ipsw uzantili hicbir dosya yok.bana yardimci olursaniz sevinirim.

justery

Üye
Versiyonu 4.2.1 e yükselttim fakat ne igo da ne tomtomda sinyal bulamıyor cihaz bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :)

muzafferas

muzafferas

Üye
Herkese merhabalar,
Benim iphone 3GS için bluetooth kullanıyorum ancak telefon çaldığında kendi otomatik olarak açsın istiyorum, acaba bunu yapabilecek bir proğrma varmı yoksa iphonumda ayar bölümünden ayarlanabiliyormu?

isonic_6638

Üye
arkadaslar birsey sorcam eger jailbreak yapilirsa avantajin ve dezavantajin ne olur, virus girme tehlikesi varmi, apple'in orginal appstore kullanabiliyozmu ve programm yukliyebiliyomuyuz jailbreakden sonra yoksa siliniyomu?

hamsikoli

Üye
merhaba arkadaşlar, iphone 4 4.2 ye yukselttim. semfree ama jailbreak yapamıyorum diye 4.1 donmeyi dusundum. o shss galiba, o kayıt bende yok. 4.1 e geri donebilirmiyim acaba

f.mert

Üye
reis bnm sorunum calısırken ı tunes ındırdım pc ye sonra senkronıze edeyım derken yukleme yaptı usb kablodan sonra tel eskı hakıne dondu yanı cydıa programı vardı oda gıttı sımı gormuyor bıde ağ lıstesı yuklenemedı dıyor kafayı yıcem bı yardımcı olsan su işe...

muzafferas

muzafferas

Üye
Sayın site yöneticileri, burda o kadar sorular soruluyor ama zahmet edip cevap vermiyorsunuz. Acaba yanlış yerdemi soru soruyoruz...

a74239125

a74239125

Üye
iphone 3gs 8gb 4.1 e jailbrek yapmaya çalışırken telefon kapandı o kapanış bi daha açılmıyo yardımcı olun ....please

--------------- Ekleme ---------------

acil destek istiyoruz lütfen

erdemozden

Üye
merhaba arkdaşlar;
JB'siz olan iphonuma Itunes ile 4.2.1 güncellemesi yaptım ancak 3 gün içerisinde wi-fi bant genişliğimde sürekli olrak düşüşler oldu. IPhonum 3 gün sonra ise artık hiçbir wi-fi cihazı dibindede olsa görmez oldu. Bu süre içerisinde hiç bir düşme veya darbe olmadı. Çok anlamsız bir durum gibi gorunen bu hatanın çözümü veya benzerini deneyimliyenler olduysa ve benimle paylaşırsa çok mutlu olurum.
Hepinize kolay gelsin.

maxirabit

maxirabit

Üye
iphone live messenger yükledim ama ben resim gönderirken karşıdaki bana resim müzik vs. gönderince ben de çıkmıyor neden olabilir? bildirimler falan da açık

niksarli1979

niksarli1979

Üye

Arkadaşlar yukardaki linkteki videoda iphone 4'ün çok ilginç bi özelliğini gösteriyo mesela menü çubuğu aşağı yukarı sağa sola hareket ediyor,açık olan uygulamaları ana ekranda büyük simgelerle gösteriyor.Bununla ilgili bilgisi olan varmı?Bu bir program mı yoksa cihazda mevcut olan ve aktif edilmemiş bişeymidir?

maxirabit

maxirabit

Üye
jailbreak lı telefona program yüklemiş

ediyukav881

ediyukav881

Üye
slm arkadaşş eimde bi iphone var 2g yada 3 g mi bilmiyorum ama versiyonu 1.1.4 yani düşük 3.1.1 yüklemekk istiyorum ..nasıl yapıcam lütfen yardımmm..ayrıca oyun atmak istiyorum i tunesden ama o programdan telin içine girdiğimde (appilcations)bölümü yok .ne güzel oyunlar ipa halinde ama atamıyorumm yardımmm

cnnturk

Üye
Arkadaşlar merhaba.
Cihazım 3g 16gb.
Versiyonu 4.1
Cihazım türkiye kayıtlı her hat ile çalışıyor.

Cydia nasıl yüklerim?
Ne faydasını görürüm?
Bu konuda çok bilgili değilim. Kendim başarabilirmiyim?
Ne gibi olumsuzluklarla karşılaşabilirim?
Birde cydia yüklersem cihazımdaki hali hazırda bulunan verilerim kaybolur mu? örneğim telefon defterim ve yüklü mp3 video vs.?

Çok teşekkür ederim.

bastug68

Üye
Arkadaylar menpaba, dün İphone 4 telefon aldım, İnternete safari ile giriyorum, e-mail adresimde bulunan hiç bir eki ( jpeg, wmv, rar, zip) açmıyor yada telefona indirmiyor. " Safari istediğiniz eki yükleyemiyor" iletisi veriyor. Dünyanın parasını verdiğimiz bu cihazla internette sadece sörfmü yapıyoruz? konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.

chass

chass

Üye

Arkadaşlar yukardaki linkteki videoda iphone 4'ün çok ilginç bi özelliğini gösteriyo mesela menü çubuğu aşağı yukarı sağa sola hareket ediyor,açık olan uygulamaları ana ekranda büyük simgelerle gösteriyor.Bununla ilgili bilgisi olan varmı?Bu bir program mı yoksa cihazda mevcut olan ve aktif edilmemiş bişeymidir?

arkadaşım evet bende şaşırdım. yapmaya çalıştım ama başaramadım. bunları yapamaya çalışırkende yeni bir özelliğini keşfettim (belki bilen arkadaşalar vardır mutlaka) ekran görüntüsü almayı. Home tuşunu basılı tutarak telefonun kapatma tuşuna birkez basmanız yeterli.normal fotoğraf çeker gibi ekran görüntüsünün fotoğrafını çekip fotoğraflar bölümüne atıyor.

niksarli1979

niksarli1979

Üye
arkadaşım evet bende şaşırdım. yapmaya çalıştım ama başaramadım. bunları yapamaya çalışırkende yeni bir özelliğini keşfettim (belki bilen arkadaşalar vardır mutlaka) ekran görüntüsü almayı. Home tuşunu basılı tutarak telefonun kapatma tuşuna birkez basmanız yeterli.normal fotoğraf çeker gibi ekran görüntüsünün fotoğrafını çekip fotoğraflar bölümüne atıyor.
Dostum ekran görüntüsünü almayı activator programından istediğin gibi ayarlayabilirsin ister telefonu salla ister home tuşuna kısa basılı tut..!!

--------------- Ekleme ---------------

Dostum ekran görüntüsünü almayı activator programından istediğin gibi ayarlayabilirsin ister telefonu salla ister home tuşuna kısa basılı tut..!!
Ama bu adamın yaptığı şey apayrı bişey

frht92

frht92

Üye
İphone açılmıyor 2g yi iphone'a 3.0.1 i yüklüyordum preparing for update yazıyordu itunes ta, sonra 2003 hatası verdi ve telefonun ekranında bir karikatür adam resmi var rusça birşeyler yazıyor orda. her açtığımda bu geliyor ekrana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

dandunferrari

dandunferrari

Üye
Telefonum 3.1.3 iPhone 3GS, jielbeark yapılmış, cydia yüklü,unlock yapılı, yurtdışından geldi, Turkcell' e kayıt ettirildi ama çok yavaş çalışıyor. Versiyonu 4.0.2 yapmak istiyorum. Birkaç yerden Firmware dosyası indirip iTunes üstünden Restore' ye shift tuşuna basarak yüklemek istedim her seferinde hata mesajı verdi. iTunes 10.1.1.4 versiyonu kullanıyorum. Amacım yeni yazılımı yükleyip Limera1n ile Jielbeark yapıp, tekrar cydia yüklemek ve sonra ultrasn0w ile unlock yapmak. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Üst Alt