İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

bycengiz

bycengiz

Üye
İphonu u dün aldım ama mesaj yazması çok zor tam ekran klavyede tuş takımı ile msj yazılmıyormu bi program varmış appstore gibi Cydia diye oraya girip Storm Keyboard searcing edince indirip kuruluyormuş ama cydia kurulmuyor 4.1 olduğu için versiyon appstore da varmı Storm Keyboard gibi bi program ? çok fena lazım ?

lovelyxx

lovelyxx

Üye
mrb
itunes son sürümünü yukledm telim yeni ama daha önce arkdaşıma içine şarkı attırmıştım şimdi bunları slmek istiyorum siz yazmışsınız library kısmından mzkleri sil silncektr die ama ordaki müziklerle aynı değil telimdeki müzikler genede işe yararmmı?? bide resim ykledm silemiorum bunan hakkındada bilgi veririseniz çok mutlu olurum

--------------- Ekleme ---------------

üşünmedim 2000şarkı sildim ama malesef değişmedi gene aynı iphonun alt menusundeki müziğe girince ordan silinebilse keşkee...

metintiu

Üye
itunes kurdunmu üye olacaksın sonra eşzamanlayacaksın

lovelyxx

lovelyxx

Üye
itunesi kurdum ip adresi ve şifremi aldım telefona bağlayınya eşzamnlama oldu ama bi değişiklik yok :S

muratt23

Üye
slm ben bilgisayardaki itunes proğramyla telefonuma resim ve video atamıyorum sürekli bir pencere çıkıyor yardım lütfen apple iphone 3gs

rudvannisterroy

Üye
slm belki bilindik bi sorundur ama ben yapamiyorum.. ben bu siteden indirdigim oyunlari eger ipa uzantili degilse soyleki rar dosyasinin icinde payload itunesarteork gibi dosyalar cikiyor..galiba winscp ile yukleniyor ama onunda windows 7 icin olanini bulamadim...nasil yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

ku99

Üye
slm belki bilindik bi sorundur ama ben yapamiyorum.. ben bu siteden indirdigim oyunlari eger ipa uzantili degilse soyleki rar dosyasinin icinde payload itunesarteork gibi dosyalar cikiyor..galiba winscp ile yukleniyor ama onunda windows 7 icin olanini bulamadim...nasil yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

rar uzantisini sil ve .ipa ile bitsin ozaman itunes danda tele yükleyebilirsin

can_apo_

Üye
arkadaşlar ben iphone 4aldım fakat yurt dışındanburaya gelirken farklıID adresleri falan kullanıldı cihazda.şimdi ben yeni bir ID hesabı ile girsem sorun olur mu veya bilgisayara taktığımda bu cihaz farklı bilgisayarlarla eşleşme yapılmışsa şayet, içindeki verilerin silinmesi gibi bir sorun yaşanır mı . yaşarsam bu sorunu nasıl aşabilirim

Dj_ilk

Üye
selam, benim ipodum var, 3g 8gb, ama ne Gangstar west coasti, nede Gangstar miami vindication oyununu acmiyor, hata bile vermiyor, oyuna girdigimde siyah ekran geliyo, sonra oyundan cikiyo, neden ola bilir?

selinaykrts

selinaykrts

Üye
iPhone 3gs jb'siz telefona sahibim.3.1.3 versiyonunu kllanıyorum su anda fakat 4.0.1 e yükseltmek istiyorum ne yaptıysam olmadı ve itunes dan 3194 kodlu hatayı sürekli alıyorum lütfen yardımcı olun heryere baktım herşeyi denedim fayda etmedi.teşekkrler

dell864

Üye
iphone 3g sahibiyim yurtdışından getirdim.Kayıtlarını sorunsuz bi şekilde yaptırdım ama sim kartı takınca arıyo ilk once sonra servis yok.Ama bi sorun yok kayıt işlemlerinden dolayı nasıl bi çözüm bulabilir şimdiden teşekküler.

ku99

Üye
arkadaşlar ben iphone 4aldım fakat yurt dışındanburaya gelirken farklıID adresleri falan kullanıldı cihazda.şimdi ben yeni bir ID hesabı ile girsem sorun olur mu veya bilgisayara taktığımda bu cihaz farklı bilgisayarlarla eşleşme yapılmışsa şayet, içindeki verilerin silinmesi gibi bir sorun yaşanır mı . yaşarsam bu sorunu nasıl aşabilirim

Kendi id Ni yap sonra o id ile itunesa giris yaptiktan sonra Telefonun ayarlarindanda ayni id ile giris yap ve sonra Tel i bilgisayara bagla ve sag itunesta telefonun üstüne sag TuSla tikla ve alisverisleri syc et böylece sorun olmamasi lazim

--------------- Ekleme ---------------

iphone 3g sahibiyim yurtdışından getirdim.Kayıtlarını sorunsuz bi şekilde yaptırdım ama sim kartı takınca arıyo ilk once sonra servis yok.Ama bi sorun yok kayıt işlemlerinden dolayı nasıl bi çözüm bulabilir şimdiden teşekküler.
Telde simlock varmi yani ozaman ilk önce jailbreak sonra unlock yap belki sorun geçer

dell864

Üye
jeilbreak nasıl yapılır o zmn anlatırsan sana çok dua ederim .)

ku99

Üye
jeilbreak nasıl yapılır o zmn anlatırsan sana çok dua ederim .)

Senin Telefonun sürümü kaçta ona Göre googelde arat veya siedede var ararsan mutlaka bulursun. Bulamazsan bana sürümünü yaz ben arayim

agd_1976

Üye
Selam.iphone un orjinal imei numarasını nerden öğrenebiliriz?arkasında yazmıyor,*#06#yapıyorum orda çıkan numarayla içindeki aynı.ama kutusu farklı.şimdide mesaj geldi telefon 1 hafta icinde kapanacaktir diye.teşekkürler!!!

gattuso1903

Üye
elimde ıphone 4 var sürümü nasıl öğrenirim_?

gattuso1903

Üye
4.1 sürümm kaldı elimizde dimi:D

ku99

Üye
4.1 sürümm kaldı elimizde dimi:D

Kaldi elimizde derken neyi kastediyorsun? Jailbreak mi? Calismalar devam ediyormus yakinda cikacakmis diye okudum internette ama bildigin kadariyla Ios 4.0.1 e veya 4.0 a geri dönüs yapabilirsin

crooper

Üye
arkadaşlar bir kız arkadaşımın iphone 3gs i var. Ancak tamir için verdigi dukkanda içindeki yazılımı alıp cakma bi yazılım yüklemişler.Dükkan kapanmış. Ben tekrar apple os yi yükleyebilrmiyim? nokia telefonlar hakkında bilgim var ancak iphone kullanmadıgım için bilmiyorum.Nasıl yapabilirim iphone için nerden başlamalıyım?

Üst Alt