İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

trip_kenan34

Üye
selam arkadaşlar öncelikle herkesin bayramı mubarek olsun şimdi konuya gireyim:) biraz önce iphone 3g yi pc ye bağladım telefon elimdeydi ve hissedilir derecede elektrik çarptı beni ekrana baktım ama ekran kararmıştı:S şimdi telefon açılmıyor şarza taktım ama bir faydası olmadı lütfen biri yardımcı olursa çok sevinirim kaldım sap gibi bayramda:S:S

rapege

rapege

Üye
selam arkadaşlar öncelikle herkesin bayramı mubarek olsun şimdi konuya gireyim:) biraz önce iphone 3g yi pc ye bağladım telefon elimdeydi ve hissedilir derecede elektrik çarptı beni ekrana baktım ama ekran kararmıştı:S şimdi telefon açılmıyor şarza taktım ama bir faydası olmadı lütfen biri yardımcı olursa çok sevinirim kaldım sap gibi bayramda:S:S

seninde bayramın mübarek olsun pil patlamıştır muhtemelen

grkn_06

Üye
iii günler benim çin malı ıphone num var arkadaşlar benim bi sıkıntım var wifi ile nete girion sayfa açılıo bellek dolu dip netten atıo telefonda ne kadar boşaltabileceğim şey varsa yaptım fabrika ayrlarını geri yükledim olmadı yardım edin bi lütfen teşekkür ederim

rapege

rapege

Üye
iii günler benim çin malı ıphone num var arkadaşlar benim bi sıkıntım var wifi ile nete girion sayfa açılıo bellek dolu dip netten atıo telefonda ne kadar boşaltabileceğim şey varsa yaptım fabrika ayrlarını geri yükledim olmadı yardım edin bi lütfen teşekkür ederim

bunu istersen çin malı telefonlar kısmına yazabilirsin...

zeki01

zeki01

Üye
internete girdikten sonra yetersiz bellek diyor ........cerezleri siliyorum ...ama işe yaramıyor

efe_9109

Üye
bende de iphone 3gs 32gb var opera programıda yüklü ama ınternetten video izleyemıyorum ses var görüntü yok yardımcı olursanız mınnettar kalırım...

rapege

rapege

Üye
sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Arkadaşlar Bu SB Settings Te KeepAwake Diye Birşey Var Bu Eskiden Yoktu Şimdi O Simge Çıktı Basınca Bataryanın Yanında Çember İçinde Ünlem Çıkıyor Ne Oluyor Bu Nasıl Silerim SB Settingsten ??

rapege

rapege

Üye
Arkadaşlar Bu SB Settings Te KeepAwake Diye Birşey Var Bu Eskiden Yoktu Şimdi O Simge Çıktı Basınca Bataryanın Yanında Çember İçinde Ünlem Çıkıyor Ne Oluyor Bu Nasıl Silerim SB Settingsten ??

telefonun yana dönmesini engeller o

gattuso1903

Üye
mrb arkdaşlar 1 hafta sonra abd den 4g gelecek. kafamda bi kaç soru var. ordaki arkadaşm telefoncuya sormuş simkilitsiz demişler. ama herkes diorki abd de simkilitsiz ıphone yok. şimdi o gelecek telefon simkilitsiz olma şansı varmı. yada simkilitli çıkarsa telefon çöpmü olur. yoksa çözümü varmı şimdiden tşk ediyorm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kontratsız alınırsa simkilitsiz olur.kontratlı alnırsa simkilitli olur.sim kilitli yani kontratlı gelirse üzerinde hangi sürüm yüklüyse ona göre unlock ve jailbreak gerekir.telefon hiçbir zaman çöp olmaz.eninde sonunda jailbreak ve unlock çıkıyor.

gattuso1903

Üye
simkilitsiz olursa yani kontratsız. problem çıkmaz dimi. unlock felan gerekmez anladığm kadarı ile. pasaport kaydı yapıp tamam olur.. yaa msn versem ordan konşsak süper olur.. dangerous_life24@hot plss

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
simkilitsiz olursa takarsın simkartını kullanırsın.unlockla falan uğraşmazsın.prensibim gereği msn veremiyorum kusura bakma.

gattuso1903

Üye
anladım kardeş sorun değil.. ben tşk ederim verdiğim bilgiler için... 670 dolar fiyat birde appe mazasndan alamıo orda kontratlı. başka yerden alınca uluslar arası garanti olmuo dimi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nerden alırsan al uluslararası garantisi oluyor.yalnız getirtirken simkilitsiz olmasına kesinlikle dikkat et.çok önemli nokta

gattuso1903

Üye
telefoncu simkilitsiz demiş. ABD DE NEW YORK TABİ NE KADR DOĞRU SÖLÜOR BİLEMEM. YAKIN Bİ YERDE DEĞİLKİ FARKLI ÇIKARSA GERİ GÖTÜR NEDEN YALAN SÖLEDİN DİE SORASN.. :) O YÜZDEN KAFAMA TAKILIO İŞTE.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
anlıyorum onu kontrol edecek alacak kişi.orda başka bir simkart takıp deneyecek.at&t olmayan bir sim kartla.çünkü abd de iphone bu kartla satılıyor.

gattuso1903

Üye
bak bunu öğrendiğim ii oldu açıcak kutuyu hattı takacak.başka sim kart çalışırsa sağlam demek dimi. bunu ileteyim o zman ona.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet denesin tabii ki.birde yanında at&t kartı varsa büyük ihtimal satıcı yalan söylüyordur.bunlara dikkat etsin.

gattuso1903

Üye
peki öyle olsa bile açılır dimi. yani çöp olmaz

Üst Alt