İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

kakule1

Üye
Bim Sorunum;
Yurtdışından iphone 3gs 32gb hediye geldi dilini türkçe yaptım tamamen türkçe olmadı birde telefonumda wi-fi yi bulamıyorum

nolursunuz yardım edinnnn

yagizbogac

yagizbogac

Üye
Bim Sorunum;
Yurtdışından iphone 3gs 32gb hediye geldi dilini türkçe yaptım tamamen türkçe olmadı birde telefonumda wi-fi yi bulamıyorum

nolursunuz yardım edinnnn

telefonun çin malı hayırlı olsun

kakule1

Üye
ne yapmam gerekiyor
bu telden wifiye bağlanamayacakmıyım

Xoroz

Üye
ben tema yükleme konusunda özel ilgi istiyorum teknolojiyle aram iyi değilde xD Jb yi şaka maka yapmayı başardım ama tema yükleme olmadı :( telefon modelim iphone 3Gs 16gb çakma felan değil gittim aldım xD

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
ben tema yükleme konusunda özel ilgi istiyorum teknolojiyle aram iyi değilde xD Jb yi şaka maka yapmayı başardım ama tema yükleme olmadı :( telefon modelim iphone 3Gs 16gb çakma felan değil gittim aldım xD

cydia nın içinde winterboard uygulaması var.winterboardu indir ondan sonra temaları indirmek içinde cydia-sections bölümüne gir orda bir çok thema var sadece batarya göstertgesi için yada genel ordan artık kafana göre indir.ama sölim çok güzel özellikler bekleme bence sade kendi olması daha güzel.tabi bu benim şahsi görüşüm sende dene belki hoşuna gider.

tikkkyboy

Üye
arkadaşlar i phone 3GS im var onu update etmek için bilgisayara bağladım ve onu update etmeden önce bilgisayarımın içinde olan i tunes programını güncelleyip yeni sürümünü yükledim ve sync edemedim
bende bilgisayarımdaki programı silip eski versyonunu yükledim program açılmadı ama yeni sürümünü kurunca program açılıyor
bilgisayar i phone u tanıyor programda ama sync edemiyor müzik ve video atamıyorum :off:
yardım ederseniz sevinirim :ağlarım:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
birsuru şey anlatmısın sorunun ney ben anlamdım :hmmm

tikkkyboy

Üye
i tunes programını güncelledim bilgisayardan
şimdi i phone u bağlayınca sync etmiyor ve içine dosya atamıyorum
programı kaldırıp eski sürümünü yükleyince hata veriyor ve program açılmıyor
ama yeni sürümü yükleyince açılıyor telefonu tanıyor fakat sync ederken hata veriyor ve içine dosya atamıyorum :/
bu sefer oldu mu ?:ehe

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
i tunes programını güncelledim bilgisayardan
şimdi i phone u bağlayınca sync etmiyor ve içine dosya atamıyorum
programı kaldırıp eski sürümünü yükleyince hata veriyor ve program açılmıyor
ama yeni sürümü yükleyince açılıyor telefonu tanıyor fakat sync ederken hata veriyor ve içine dosya atamıyorum :/
bu sefer oldu mu ?:ehe
itunes denetim masasından sil sonra son sürümünü indir ve kur anladığım kadarı ile itunes ta bir sorun var...olmadı bilgisayarına format at virüs girmiş olabilir.Ama istersen format atmadan önce istersen başka bir pc de dene kesin sorun itunes programında.iphone böyle bir hata vermez.bilgisayarda sorun var naladığım kadarı ile.

acelebi05

acelebi05

Üye
Ben iphone'a oyun,müzik,video vs yüklemek için apple ın sitesinden itunes setup'ı indirdim fakat açmaya çalıştığımda win32 uygulaması değil diyor açamıyorum yardım lütfen..Şimdiden teşekkürler :)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Ben iphone'a oyun,müzik,video vs yüklemek için apple ın sitesinden itunes setup'ı indirdim fakat açmaya çalıştığımda win32 uygulaması değil diyor açamıyorum yardım lütfen..Şimdiden teşekkürler :)

itunes vista ile kullanıyorsan çakışma yapar vistadır büyük ihtimal ile senin pc de bunun için de yanlış hatırlamıyorsam ipc suite uygulamasını indirmen lazım.olmazsa gene bakarız soruna

tikkkyboy

Üye
itunes denetim masasından sil sonra son sürümünü indir ve kur anladığım kadarı ile itunes ta bir sorun var...olmadı bilgisayarına format at virüs girmiş olabilir.Ama istersen format atmadan önce istersen başka bir pc de dene kesin sorun itunes programında.iphone böyle bir hata vermez.bilgisayarda sorun var naladığım kadarı ile.

denetim masasından silmeyi denedim sonra yeniden yükledim fakat olmadı
farklı bilgisayarda da denemek istemiyorum içindeki müziklerde gider bende ortada kalırım müziksiz ve programsız olarak :/

ulugazi1128

Üye
slm. arkadaslar beyaz iphone 3g 16gb aldım ancak ipodta sallayınca muzık degısmıor(sıyahta degsıordu) msj yazarken klavye yan yatmıor.. acaba sorun ne olabılır tesekkurler

shark1925

Üye

merhaba arkadaşlar ifunboxta şöyle bir problemim var itunes telefonumu ismimle görüyor ama ifunbox görmüyor. ve media library klasörlerini göremiyorum doğal olarakta uygulama atamıyorum sebebi nedir acaba?

acelebi05

acelebi05

Üye
itunes vista ile kullanıyorsan çakışma yapar vistadır büyük ihtimal ile senin pc de bunun için de yanlış hatırlamıyorsam ipc suite uygulamasını indirmen lazım.olmazsa gene bakarız soruna
Saolasın kardeşim oldu :D

--------------- Ekleme ---------------

Ama bu programda açılırken itunes yükleyin diyor :S

ulugazi1128

Üye
sürümden kaynaklıyormus sorunumu cozdum =)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
slm. arkadaslar beyaz iphone 3g 16gb aldım ancak ipodta sallayınca muzık degısmıor(sıyahta degsıordu) msj yazarken klavye yan yatmıor.. acaba sorun ne olabılır tesekkurler
bu saydıgın özelikler 3.1.2 versiyonunda var buyuk ihtimal senin cihaz alt versiyondur

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
merhaba arkadaşlar ifunboxta şöyle bir problemim var itunes telefonumu ismimle görüyor ama ifunbox görmüyor. ve media library klasörlerini göremiyorum doğal olarakta uygulama atamıyorum sebebi nedir acaba?
bu programa ne gerekvarki en iyisi bence winscp herkese tavsiye ederim

HayaLinLee

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki ay evvel vodafone ' den 3gs 32 gb satın altım vodafone ' u arayarak sim kilidini kaldırttım ve cihazı itunes e baglayarak black1rain ' i iphone ye yükledim ve iphoneden black1rain i açarak cydia yı ve ardından cydia dan icy yükledim bu arada versiyon 3.1.2 sorunsuz bir halde çalışan cihazımın şarjı bitti ve cihazı açtıgımda ekranda sadece itunes bağlantı resmi var ve pc iphonemi görmüyor, arkadaşlar iphonemi düzeltmek kadar içindeki kişisel bilğilerim benim için çok önemli bu durumda hem cihazımı hemde kişisel bilğilerimi güvenli bir şekilde nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt