Bim Sorunum;
Yurtdışından iphone 3gs 32gb hediye geldi dilini türkçe yaptım tamamen türkçe olmadı birde telefonumda wi-fi yi bulamıyorum
nolursunuz yardım edinnnn
biraz dene belkide bağlanırsın çin iphoneları hakkında fazla bilğim yok maalesefne yapmam gerekiyor
bu telden wifiye bağlanamayacakmıyım
ben tema yükleme konusunda özel ilgi istiyorum teknolojiyle aram iyi değilde xD Jb yi şaka maka yapmayı başardım ama tema yükleme olmadıtelefon modelim iphone 3Gs 16gb çakma felan değil gittim aldım xD

itunes denetim masasından sil sonra son sürümünü indir ve kur anladığım kadarı ile itunes ta bir sorun var...olmadı bilgisayarına format at virüs girmiş olabilir.Ama istersen format atmadan önce istersen başka bir pc de dene kesin sorun itunes programında.iphone böyle bir hata vermez.bilgisayarda sorun var naladığım kadarı ile.i tunes programını güncelledim bilgisayardan
şimdi i phone u bağlayınca sync etmiyor ve içine dosya atamıyorum
programı kaldırıp eski sürümünü yükleyince hata veriyor ve program açılmıyor
ama yeni sürümü yükleyince açılıyor telefonu tanıyor fakat sync ederken hata veriyor ve içine dosya atamıyorum :/
bu sefer oldu mu ?![]()
Ben iphone'a oyun,müzik,video vs yüklemek için apple ın sitesinden itunes setup'ı indirdim fakat açmaya çalıştığımda win32 uygulaması değil diyor açamıyorum yardım lütfen..Şimdiden teşekkürler![]()
itunes denetim masasından sil sonra son sürümünü indir ve kur anladığım kadarı ile itunes ta bir sorun var...olmadı bilgisayarına format at virüs girmiş olabilir.Ama istersen format atmadan önce istersen başka bir pc de dene kesin sorun itunes programında.iphone böyle bir hata vermez.bilgisayarda sorun var naladığım kadarı ile.
Saolasın kardeşim olduitunes vista ile kullanıyorsan çakışma yapar vistadır büyük ihtimal ile senin pc de bunun için de yanlış hatırlamıyorsam ipc suite uygulamasını indirmen lazım.olmazsa gene bakarız soruna

bu saydıgın özelikler 3.1.2 versiyonunda var buyuk ihtimal senin cihaz alt versiyondurslm. arkadaslar beyaz iphone 3g 16gb aldım ancak ipodta sallayınca muzık degısmıor(sıyahta degsıordu) msj yazarken klavye yan yatmıor.. acaba sorun ne olabılır tesekkurler
bu programa ne gerekvarki en iyisi bence winscp herkese tavsiye ederimmerhaba arkadaşlar ifunboxta şöyle bir problemim var itunes telefonumu ismimle görüyor ama ifunbox görmüyor. ve media library klasörlerini göremiyorum doğal olarakta uygulama atamıyorum sebebi nedir acaba?