İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

phasan

Üye
Arkadasım ankarada oturuyorsan bıldıgım bir yer var orası bıraz yardımcı olabılır sırf iphone tamır edıyorlar

phasan

Üye
Hiç bir fikrim yok turkıyede ki satıcılarda ama olsa olsa sadece ıphone yapanlarda olur

phasan

Üye
Arkadasım rehberını hattını kopyalardan oyle aktarabılırsın sadece

phasan

Üye
Bazen bendede oluyor wifi modem kapat 20 sanıye bekle acılır umarım boyle duzelır sorunun

phasan

Üye
Suan ios 7.1.2 var guncelle istersen sorun yaratmassa

phasan

Üye
Benım bıldıgım kucuk hatalar gıderılmış ios 7.1.2 de

phasan

Üye
Neyse konuyu dagıtmayalım muhabbetlerı özelde yaparız istersen

arkadaslar ben iphone 6
alcam ama bi turlu pıyasaya
surulmuyor ve ozellıklerı
hakında bılgım yok bılgısı
olan yardımcı olabılr mı?

phasan

Üye
arkadaslar ben iphone 6
alcam ama bi turlu pıyasaya
surulmuyor ve ozellıklerı
hakında bılgım yok bılgısı
olan yardımcı olabılr mı?
Arkadasım senın hıc haberın yok sanırım iphone 4 4s 5 5c 5s hepsi eylülde tanıtıldı telfonlar ondan sonra piyasaya cıktı yenı telefonlarda ozaman cıkar

qery340

Üye
Öncelik Merhaba. iPhone 5s kullanıcıları şarj konusunda bildilendirebilir mi full şarj kaç saat kullanımda bitiyor.

Bir de renk konusunda sorum olacaktı zamanla renk bozuluyor mu uzay grisi renginde.

brkvegrk

Üye
25 pp ile indirdiğim uygulamalar bir süre sonra açılmıyor

bab

Üye
Kilitli ekrandan kamerayı açıyorum bu yere kadar sıkıntı yok kapatırken donma yapıyor ve zorda olsa orta tuşa 6-7 defa basmamdan sonra kapatıyor. Ama menüdeki kamera simgesinden açınca hiç bir sorun yok. Sadece kilitli ekrandaki kameradan açınca sıkıntı çıkarıyor. Yani telefon kilitli iken kamerayı açınca donma yapıyor, kilidi açınca normal. Acaba donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mı? Telefon iphone 5s, ios 7.1.2 sürümü yüklü.

Son düzenleme:

Pikkaccu

Üye
Öncelik Merhaba. iPhone 5s kullanıcıları şarj konusunda bildilendirebilir mi fu ll şarj kaç saat kullanımda bitiyor.

Bir de renk konusunda sorum olacaktı zamanla renk bozuluyor mu uzay grisi renginde.
Normal kullanımla 10 saat civarı götürüyor. Bu süreyi uzatmak için Arkaplanda uygulama yenileme, konum servisler ve otomatik parlaklığı kapatmanız iyi olur. Parallax efektini de kapatabilirsiniz. Uzay grisinde herhangi bir bozulma olmuyor. Kilit ekranından açtığınızda menü tuşuyla kapatma şansınız yok, bir süre bekledikten sonra kilit ekranı kendi aşağıya iner. Sadece kilit tuşuna basarak kapatabilirsiniz.

kaanu32

Üye
bende iphone 4s var. son zamanlarda world at arms diye bir oyun yükledim özellikle türkcell netten oynarken yaklaşık 15 dkk ve sonrasında telefonumun sim kart yuvasının olduğu kısım resmen ateş gibi oluyor şimdilerde netede girsem aynı yer çok ama çok ısınıyor bunun nedeni ne olabilir???