artist0064
Üye
Hayir ama firmware edit leme gormustum yani iphone 3 e ios3 u editlemis adam ios 7 gorunumluIphone lara android lerdeki gibi üzerindeki rom silinip yeni rom kurulabiliyor mu
yardımın içinJailbreak Nedir ? Ne İşe Yarar? - MaxiCep forumda jailbreak bölümünde anlatımı bulunmaktadır
O karsi tarafin sorunu olabilir vatsap profil acinca profil adinizi sorar karsidaki kisi oyle yaptiysa sizede oyle gelirArkadaşlar rehberimde isimler kayıtlı. Ama whatsappdan mesaj geldiğinde farklı bi isim gözüküyor bunun için ne yapmalıyım nasıl düzelir . Yardımlar için teşekkürler
Telefonu sıfırlamayı dene büyük ihtimalle düzelir.iphone 4s 7.1 güncellemesinden sonra wifi bluetooth düzgün çalışmıyor (hatta hiç çalışmıyor) çözüm?
denedim hepsini düzelmedi.Telefonu sıfırlamayı dene büyük ihtimalle düzelir.
eğer telefonda bulunan önceki hesabın (icloud/apple hesabı) şifresini bilmiyorsan ve formattan sonra telefonu kaybedersin, tüm ayarları ve içerikleri sıfırla yöntemi en temiz format yöntemidir ama hesabı öncelikle kaldırman veya iphonu mu bul seçeneğini kapatman gerekS.a.
A.s.
Derdim çok büyük, çok araştırma yaptım ama sonuç nafile..birde arkadaşın telefonu
Neyse anlatayım..
Arkadaşım amerikadan gelen birinden iphone 5 aldı 2. el. benim pasaporta işlettik buraya kadar bir sıkıntı yok..
Fakat bir süre sonra telefon itunes şifresi istmeye başladı bu ilk amerikada ki çocuğun maili ile. ve hatda bulmadı.
Bende bir araştırma yaptım sebebi iphone daki icloud içinde olan beni bul özelliğinin açık olmasıymış.
Baktık ki gerçekten açık.
Amerikada ki çocuk kayıp. Mail de sanırım aktif değil 100 lerce mail atmamıza rağmen dönüş olmadı.
Şimdi gelelim bana
Herşeyi incelemeye kurcalamaya bayılan ben aldım telefonu taktım pc ye, baktım güncelleme istiyor. Bizim android hesabı düşünerek temiz format atar zannettim..
Itunes yedekleme vb yaptı, sonra güncelleme başladı..
Telefon ekranında firmware güncelleniyor da hata verdi. defalarca denememe rağmen bu hatayı aşamadım.
meğer bu beni bul açık olduğu için yaparmış.
sorum şu!
Bu iphone a temiz bir format atılamaz mı?
yada bu sıkıntıyı aşmamın bir yöntemi varmı?
an itibari ile telefon eski haline gelsin arkadaşın kafasına atacağım zaten, onada razıyım.
Selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?