İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Iphone lara android lerdeki gibi üzerindeki rom silinip yeni rom kurulabiliyor mu

telefonuma dropbox u kurduğum zaman dili çince ya da japonca olarak yükleniyor. iki kere silip kurmama rağmen yine değişmedi,sebebi nedir?
teşekkürler.

galler91

Üye
Biraz kasma olabilir belki cihazın ıphone 4 çünkü. Şuan ıphone 5 & 5s için iyi. Bu zamana kadar bir önceki sürümlerden nye birini güncellemedinki ?

Arkadaslar merhabalar size bi sorum olacakti.Su an Rize'ye yolculuk ediyorum aracta usb giris yeride var fakat iPhone mi sarj etmiyor neden olabilir acaba acil bilgi verirseniz sevinirim simdiden tesekkur ediyorum.

İos 7.1.1 jailbreak ne işe yarıyor arkadaşlar kısaca bi bilgi verirmisiniz ?

lucyy77

Üye
Arkadaşlar rehberimde isimler kayıtlı. Ama whatsappdan mesaj geldiğinde farklı bi isim gözüküyor bunun için ne yapmalıyım nasıl düzelir . Yardımlar için teşekkürler

frk uzn

Üye
Arkadaşlar rehberimde isimler kayıtlı. Ama whatsappdan mesaj geldiğinde farklı bi isim gözüküyor bunun için ne yapmalıyım nasıl düzelir . Yardımlar için teşekkürler
O karsi tarafin sorunu olabilir vatsap profil acinca profil adinizi sorar karsidaki kisi oyle yaptiysa sizede oyle gelir

meg1ddo

Üye
iphone 4s 7.1 güncellemesinden sonra wifi bluetooth düzgün çalışmıyor (hatta hiç çalışmıyor) çözüm?

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
iphone 4 e geçtim ama kişiler de sorunum var, SIM de olan numaraların hepsi gelmedi

S.a.
A.s.

Derdim çok büyük, çok araştırma yaptım ama sonuç nafile..birde arkadaşın telefonu

Neyse anlatayım..

Arkadaşım amerikadan gelen birinden iphone 5 aldı 2. el. benim pasaporta işlettik buraya kadar bir sıkıntı yok..
Fakat bir süre sonra telefon itunes şifresi istmeye başladı bu ilk amerikada ki çocuğun maili ile. ve hatda bulmadı.
Bende bir araştırma yaptım sebebi iphone daki icloud içinde olan beni bul özelliğinin açık olmasıymış.
Baktık ki gerçekten açık.
Amerikada ki çocuk kayıp. Mail de sanırım aktif değil 100 lerce mail atmamıza rağmen dönüş olmadı.

Şimdi gelelim bana
Herşeyi incelemeye kurcalamaya bayılan ben aldım telefonu taktım pc ye, baktım güncelleme istiyor. Bizim android hesabı düşünerek temiz format atar zannettim..
Itunes yedekleme vb yaptı, sonra güncelleme başladı..
Telefon ekranında firmware güncelleniyor da hata verdi. defalarca denememe rağmen bu hatayı aşamadım.
meğer bu beni bul açık olduğu için yaparmış.

sorum şu!
Bu iphone a temiz bir format atılamaz mı?
yada bu sıkıntıyı aşmamın bir yöntemi varmı?
an itibari ile telefon eski haline gelsin arkadaşın kafasına atacağım zaten, onada razıyım.

Selametle...

meg1ddo

Üye
eğer telefonda bulunan önceki hesabın (icloud/apple hesabı) şifresini bilmiyorsan ve formattan sonra telefonu kaybedersin, tüm ayarları ve içerikleri sıfırla yöntemi en temiz format yöntemidir ama hesabı öncelikle kaldırman veya iphonu mu bul seçeneğini kapatman gerek

Sim art aparatm kırıldı, Brezilya'dayım ve 10 gün boyunca lazım bana telefon. Sim Kart aparatı telefoncularda satılıyor mu Türkiye'de(Türkiye'de satılırsa burada da satlıyordur mantığı.) Acil bir cevap bekliyorum yoksa kendim deneyeceğim.

Sevgili iPhone kullanıcıları, sizlere bir sorum var ki hiç bir yerde cevabını bulamadım. Ben Nokia Lumia 1520 kullanıcısıyım ve her Windows Phone telefonda olduğu gibi rehberim Windows hesabımda kayıtlı ve senkronize. iPhone 6 çıktığında inşallah iphone almayı düşünüyorum fakat Windows hesabımdaki rehberimi nasıl aktaracağımı bulamadım. Bir yardımcı olursanız sevinirim

mor07

Üye
Yaklaşık bir ay önce iphone 5s aldım ilk zamanlar evdeki wifiye sorunsuz bağlanıyor internete giriyor şimdi ise wifiye bağlanıyorum internete girmiyor ama aynı modeme başka bi bilgisayar ve telefon bağlanıyor onlarda sıkıntı yok. Bu durum devamlı böyle deil bazen internete giriyorum bazen girmiyor girmeyince wifi acıp kapıtoyorm 5 6 kere anca giriyor bazende girmiyor yardımmmm