İphone 4 kullanıyorum ıos olarak 4.1 var fakat artık kötü çalışmaya başladı ıos 6 yuklesem düzelir mi ios 7 yı pek tavsiye etmedilerde ve nasıl yükleyebilirim
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıllık bi Iphone 4s'im var cihaz turkcellden alinma ve genpa garantili, arastırdıgıma gore problem donanımsal ve sarj girisinden kaynaklaniyor, cesitli yontemlerle sorunu halleden de var edemeyen de, benim bataryam da bozuldugu icin (%100'deyken telefon sabah uyandigimda bitmis oluyor sarji) bunlari denemeden garantiye yollamak istiyorum cihazi, yenisini almak icin. Degisim yapilma ihtimali nedir, bu iki problemle degisim yaparlar mi?
İphone 4 kullanıyorum ıos olarak 4.1 var fakat artık kötü çalışmaya başladı ıos 6 yuklesem düzelir mi ios 7 yı pek tavsiye etmedilerde ve nasıl yükleyebilirim
beni şu 3419 hatasından kurtaracak kimse yokmu araştırdığım ve formda söylenen tüm yolları denedim yok 5.0.1 jb 3gs im var paraysa para artık emeğin karşılığı neyse vermeye rağzıyım istanbul avrupa yakasından
beni şu 3419 hatasından kurtaracak kimse yokmu araştırdığım ve formda söylenen tüm yolları denedim yok 5.0.1 jb 3gs im var paraysa para artık emeğin karşılığı neyse vermeye rağzıyım istanbul avrupa yakasından
tabiki kardeşim...3gs imi güncellemek istiyorum jb yapmam belki ama jb li kullanmayı seviyorum son zamanlarda aşırı kasmalar başladı sosyal ağlara girmek tam bir çile oldu.5.0.1 var ve jb li..itunes a bağlayığ manuel güncelleme yapıcam 5.1.1 fremware indirdim ama 3419 hatası almaktan yapamıyorum shsh kaydım var sanırım manuel güncellemede shsh kaydı olmayan fremware yi kullanamıyormuşsun tek derdim 5.1.1 yada 6 dan herhangi bir sürüme geçmek jb de yapabilirsem yeter ama şu 3419
hatasına çare bulamadım...youtubeden çeşitli
videolar izledim farklı yöntemler buldum google den formda konu bile açtım birkaç kez ama yok..bu işle uğraşan en azından benden daha iyi anlayan birisi bulursam götürcem valla teli
Orjinal diye biliyorum. Ayarlar kismindan girdigimde app store var fakat menude yok. Birde iphone telefonda sinirlama diye bir ayar varmis bu kisimdan app store kapali olabilir mi? Yada en kestirme olarak app store yukleye bilirmiyim telefona? Ilginiz için tesekkurler.
Orjinal diye biliyorum. Ayarlar kismindan girdigimde app store var fakat menude yok. Birde iphone telefonda sinirlama diye bir ayar varmis bu kisimdan app store kapali olabilir mi? Yada en kestirme olarak app store yukleye bilirmiyim telefona? Ilginiz için tesekkurler.