İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

itunes tanırsa tabii..

doru dıyosun o da war ole anlattı kı bıan orjınal hıssettım belkıde orjınaldır bellı olmaz telde programsal sorun oldugundan dolayı arkadasın dedıqı hataları werıo olabılır bnce denemekte fayda war

Nadir

Emekli Yönetici
bakalım ne cevap verecek..

killermy

Üye
iTunes gormuyo

--------------- Ekleme ---------------

kuzenıme gosterdım telefonu 8 aydır fılan 3gs kulanıyo bnımkının aynısı dedı cakma fılan deıl dedı yanı menusude dıs gorunusu kadar bırerbır yapılmıs kasma fılanda yk telefonda ama iTunes gormuyo kopya heralde olmasa ne olucak kı sonucta gene sadece alo ozellıgını kulanıcam vi fi fılanda war calısıyoda ınternetede gırdım bn soylemedıgım surece kımse anlamaz kopya oldunu

keyfını cıkar o zman

_efdal_

Üye
iyi akşamlar arkadaşım bugun iphonuma yeni versiyon yükledim yazılım yüklendikten sonra pin kodu olmayan bir sim kart takmamı istedi sim kartı taktım ama sürekli usb kablosu takılı gözüküyo bi kaç kez simkartı cıkarıp taktım ama genede aynı sorun oluyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

iyi akşamlar arkadaşım bugun iphonuma yeni versiyon yükledim yazılım yüklendikten sonra pin kodu olmayan bir sim kart takmamı istedi sim kartı taktım ama sürekli usb kablosu takılı gözüküyo bi kaç kez simkartı cıkarıp taktım ama genede aynı sorun oluyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

tel yurtdısı mı

cilgin58

Üye
slm arkadaslar bende yurt disi iphone 3g 3.1.3 5.09 bootloader var nasil unlock yapabilirim yardim ederseniz sevinirim
saygilar

cilgin58

Üye
iyi gunler bende yurtdisi iphone 3g 8gb 3.1.3 bootloader 5.09 var nasil unlock yapabilirim ve takilmalar oluyor neden acaba

iphone 3g 8 gb....ıtunesa bagladım update ettı kendılıgınden sonra acılmadı tekrar. Ekranında sımdı itunes ve usb resmı var. Sadece acıl arama yapıyor.

Yardım ederseniz çok sevinirim, çok önemli LÜTFEN.................

Nadir

Emekli Yönetici

ios4 e güncellemişsin.jailbreak yok maalesef bekleyeceksin.

ustadlar bende iphone 3g var ama update yaparken usb fişi çektim ve iphonun ekranında i tunes ve usb kablo işareti var ve hiç bişe yapamıyorum i tunese girdigimdede i tunes de update tuşu aktif deil ne yapmam lazım hangi proramı kullanmam lazım acillll yardım edersenz iyi olur şimdiden ALLAH RAZI OLSUN YADIM EDENLERDEN

yusa1234

Üye
arkadaşım yaa ben aimayı düşünüorumda .ama arabistantan.eger ordan alındıgında burda bi sorun olurmu(orjinal)?onu mmerak ediorum ...şimdiden teşekkürler...

olmaz da onu pasaporta kayıt ettirecen

yusa1234

Üye
yaa orası önmli degil pasaportan ve gümrükten geciririm orası kolayda yani burda bi problem olurmu???

bilgisayara takıp guncellemme sakın ben günceledim şimdi i tunes ve usb kablo işareti var

ınstallustan yüklediğimiz uygulamalar itunes ile eşzamanladığımızda siliniyor tekrar tekrar yüklemekten bıktım buna bir çözüm yokmudur yedekleme gibi mesela saygılar.

Konu Sahibi
dfu moda al otomatikmen sürümü günceller dfu mod almak için power ve home tuşuna 15 sn basılı tutu itunes takılı iken gerisini bırak bilgisayar halleder.

ınstallustan yüklediğimiz uygulamalar itunes ile eşzamanladığımızda siliniyor tekrar tekrar yüklemekten bıktım buna bir çözüm yokmudur yedekleme gibi mesela saygılar.
her iphone sadece 1 bilgisayarda kendini kopyalar nasıl sölim yani her bilgisayara takıp eşzamanlama eger başka bir bilgisayara takıp güncellersen ne var ne yok siler diger bilgisayardaki bilgileri alır buna yapacak bişey yok maalesef yada ben duymadım.

ans

Üye
mrb bende ki sorun tlf kendi kendine msj atıyor
ne yapabilirim acil yardım ltf